Pasūdyti išvalyto sterko gabalai sudedami į puodą, užpilami
karštu prieskoninių daržovių bei prieskonių sultiniu ir lėtai verdami 30 min. Tiekiami sudėti į pašildytą pusdubenį, salierų padažu (receptas yra pateiktas prie padažų).

Virtas sterkas
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | starkis |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | salierai |
2 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
1 vienetas | poras |
1 vienetas | petražolės (šakelė) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | mairūnas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sojos faršo ir makaronų troškinys
-
Troškintas lynas
-
Ryžiai su kiaušiniais
-
Troškinti ankštiniai pipirai (paprikos)
-
Džambalaja
-
Karštieji kukurūzai su cinamonu ir žaliąja citrina
-
Šutintas ungurys
-
Sojos troškinys su paprika
-
Midijų troškinys su daržovėmis
-
Avižinių dribsnių plovas
-
Trinta bulvienė
-
Sojos troškinys su pievagrybiais
-
Rudeniška daržovių užkepėlė - La troškinys
-
Plovas su baklažanais
-
Karštieji kukurūzai su prieskoninėmis žolelėmis
-
Dvariškių troškinys
-
Vegetariškas troškinukas
-
Troškinti salierai
-
Plovas
-
Kepti rauginti kopūstai
Virtas sterkas
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Starkis,
1 kilogramas -
Morkos,
1 vienetas -
Salierai,
1 vienetas -
Lauro lapai, lapeliai,
2 vienetai -
Poras,
1 vienetas -
Petražolės, šakelė,
1 vienetas - Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Mairūnas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pasūdyti išvalyto sterko gabalai sudedami į puodą, užpilami
karštu prieskoninių daržovių bei prieskonių sultiniu ir lėtai verdami 30 min. Tiekiami sudėti į pašildytą pusdubenį, salierų padažu (receptas yra pateiktas prie padažų).
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...