Ungurys nulupamas, supjaustomas, pašlakstomas citrinos sultimis, apibarstomas druska, sumaišyta su maltais prieskoniais, pavoliojamas džiūvėsėliuose ir apkepinamas svieste. Tada dedamas į troškintuvą su supjaustytomis prieskoninėmis daržovėmis, užpilamas obuolių sultimis ir troškinamas ant lengvos ugnies.
Tiekiamas pašildytame pusdubenyje, apdėliotas virtomis daržovėmis. Iškoštas padažas duodamas atskirai.
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Troškintas ungurys
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | ungurys |
2 vienetai | citrinos |
1.5 valgomojo šaukšto | sviestas (tirpintas) |
3 vienetai | svogūnai |
1 vienetas | salierai |
4 vienetai | juodieji pipirai |
1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
3 vienetai | gvazdikėliai |
0.5 stiklinės | obuolių sultys |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
šiek tiek | mairūnas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Piene virta menkė
-
Sojos faršo ir makaronų troškinys
-
Žuvies troškinys
-
Pievagrybiai su ryžiais grietinės padaže
-
Troškinta vištiena
-
Karštieji kukurūzai su cinamonu ir žaliąja citrina
-
Bulvės su slyvomis ir abrikosais
-
Pievagrybiai kepti su česnaku
-
Šutintos morkos
-
Sojos kubelių daržovių troškinys
-
Kopūstų troškinys
-
Žuvies filė
-
Šutintas karšis
-
Baravykai troškinti svieste su svogūnais ir salierais
-
Sojos troškinys su paprika
-
Troškinys su ankštiniais pipirais
-
Grybų troškinys
-
Cukinijų ir obuolių uogienė
-
Karštieji kukurūzai su aitriosiomis paprikomis
-
Daržovių mišinys grietinės padaže
Troškintas ungurys
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Ungurys,
1 kilogramas -
Citrinos,
2 vienetai -
Sviestas, tirpintas,
1.5 valgomojo šaukšto -
Svogūnai,
3 vienetai -
Salierai,
1 vienetas -
Juodieji pipirai,
4 vienetai -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas -
Gvazdikėliai,
3 vienetai -
Obuolių sultys,
0.5 stiklinės - Druska
- Džiūvėsėliai
- Mairūnas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ungurys nulupamas, supjaustomas, pašlakstomas citrinos sultimis, apibarstomas druska, sumaišyta su maltais prieskoniais, pavoliojamas džiūvėsėliuose ir apkepinamas svieste. Tada dedamas į troškintuvą su supjaustytomis prieskoninėmis daržovėmis, užpilamas obuolių sultimis ir troškinamas ant lengvos ugnies.
Tiekiamas pašildytame pusdubenyje, apdėliotas virtomis daržovėmis. Iškoštas padažas duodamas atskirai.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...