Išvalytas karšis supjaustomas, apšlakstomas citrinos sultimis, pabarstomas druska su maltais prieskoniais ir šutinamas puode su prieskoninėmis daržovėmis truputyje vandens. Baigiant šutinti supilama grietinė, Sviestas.
Karšis tiekiamas tame pačiame skystyje, kuriame šuto. Prie jo tinka virtos pupelės, makaronai, žiediniai kopūstai ir šviežių daržovių salotos.

Šutintas karšis
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
0.5 vieneto | citrinos |
1 valgomasis šaukštas | sviestas (tirpintas) |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | salierai |
1 vienetas | petražolės (šakelė) |
1 kilogramas | karšis |
3 vienetai | juodieji pipirai |
2 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
0.5 stiklinės | grietinė |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Grybų troškinys moliniame inde
-
Daržovių troškinys
-
Troškinti svogūnai su riebalais
-
Šparagai svieste su peletrūnais
-
Virtas sterkas
-
Karštieji kukurūzai su cinamonu ir žaliąja citrina
-
Troškintos bulvės
-
Šutintos morkos su žirneliais
-
Įdarytos kaliaropės
-
Švieži troškinti kopūstai
-
Sojos troškinys su pievagrybiais
-
Pikantiški ryžiai su apelsinais
-
Pupelių ir kopūstų troškinys
-
Jūros lydeka Graikiškai
-
Pievagrybiai grietinėlės padaže
-
Karštieji kukurūzai su prieskoninėmis žolelėmis
-
Troškinti salierai
-
Šutintas upėtakis
-
Meliono laivelis su avinžirniais ir išdykėliais kankanais
-
Troškinta lašiša
Šutintas karšis
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Citrinos,
0.5 vieneto -
Sviestas, tirpintas,
1 valgomasis šaukštas -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Salierai,
1 vienetas -
Petražolės, šakelė,
1 vienetas -
Karšis,
1 kilogramas -
Juodieji pipirai,
3 vienetai -
Lauro lapai, lapeliai,
2 vienetai -
Grietinė,
0.5 stiklinės - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalytas karšis supjaustomas, apšlakstomas citrinos sultimis, pabarstomas druska su maltais prieskoniais ir šutinamas puode su prieskoninėmis daržovėmis truputyje vandens. Baigiant šutinti supilama grietinė, Sviestas.
Karšis tiekiamas tame pačiame skystyje, kuriame šuto. Prie jo tinka virtos pupelės, makaronai, žiediniai kopūstai ir šviežių daržovių salotos.
Reklama:
Komentarai (7)
-
lauku gele
2010-12-30 08:01
Labai, labai skanu. Siulau isbandyti, tiems, kas megsta zuvies patiekalus. :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...