Išvalytas karšis supjaustomas, apšlakstomas citrinos sultimis, pabarstomas druska su maltais prieskoniais ir šutinamas puode su prieskoninėmis daržovėmis truputyje vandens. Baigiant šutinti supilama grietinė, Sviestas.
Karšis tiekiamas tame pačiame skystyje, kuriame šuto. Prie jo tinka virtos pupelės, makaronai, žiediniai kopūstai ir šviežių daržovių salotos.
Šutintas karšis
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
0.5 vieneto | citrinos |
1 valgomasis šaukštas | sviestas (tirpintas) |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | salierai |
1 vienetas | petražolės (šakelė) |
1 kilogramas | karšis |
3 vienetai | juodieji pipirai |
2 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
0.5 stiklinės | grietinė |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Citrininiai ryžiai
- Makaronai su daržovėmis ir krevetėmis
- Perlinės kruopos su grybais ir daržovėmis
- Žuvies filė
- Karštieji kukurūzai su cinamonu ir žaliąja citrina
- Karštos troškintos voveraitės
- Ryžiai su kiaušiniais
- Pievagrybiai kepti su česnaku
- Karštieji kukurūzai su sviestu ir česnaku
- Troškinti grybai su bulvėmis
- Troškinta vėgėlė su grybais ir agurkais
- Grybais įdaryti troškinti upėtakiai
- Pikantiški ryžiai su apelsinais
- Troškinta žuvis
- Trinta bulvienė
- Meliono laivelis su avinžirniais ir išdykėliais kankanais
- Karpis, troškintas piene
- Virtas karšis su obuoliais
- Krevetės afrikietiškai
- Troškinti ankštiniai pipirai (paprikos)
Šutintas karšis
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Citrinos,
0.5 vieneto -
Sviestas, tirpintas,
1 valgomasis šaukštas -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Salierai,
1 vienetas -
Petražolės, šakelė,
1 vienetas -
Karšis,
1 kilogramas -
Juodieji pipirai,
3 vienetai -
Lauro lapai, lapeliai,
2 vienetai -
Grietinė,
0.5 stiklinės - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalytas karšis supjaustomas, apšlakstomas citrinos sultimis, pabarstomas druska su maltais prieskoniais ir šutinamas puode su prieskoninėmis daržovėmis truputyje vandens. Baigiant šutinti supilama grietinė, Sviestas.
Karšis tiekiamas tame pačiame skystyje, kuriame šuto. Prie jo tinka virtos pupelės, makaronai, žiediniai kopūstai ir šviežių daržovių salotos.
Reklama:
Komentarai (7)
-
lauku gele
2010-12-30 08:01
Labai, labai skanu. Siulau isbandyti, tiems, kas megsta zuvies patiekalus. :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...