
Midijų troškinys su daržovėmis
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
400 gramų | midijos (lukštentos) |
200 gramų | salierai |
250 mililitrų | grietinėlės, 35% (neriebi apie 10 proc.) |
2 vienetai | morkos |
1 vienetas | svogūnai |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
2 skiltelės | česnakas |
1 sauja | petražolės (smulkintos) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Nuluptą svogūną supjaustome kubeliais. Morkas nuskutame ir sutarkuojame, nuluptą česnaką sukapojame kuo smulkiau, saliero stiebus pjaustome maždaug 0,5 cm pločio griežinėliais. Visas smulkintas daržoves dedame į puodą, ir troškiname apie 5 minutes su sviestu. Daržovėms suminkštėjus, sukratome išlukštentas midijas, supilame grietinėlę ir kaitiname. Troškiniui užvirus įberiame šviežių smulkintų petražolių, ir truputį juodųjų pipirų ir druskos. Verdame dar 5 minutes.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lynas, keptas su džiūvėsėliais
-
Cukinijų ir obuolių uogienė
-
Marinuotų kalafiorų troškinukas
-
Baklažanai su pomidorais ir sūriu
-
Troškinti svogūnai su riebalais
-
Karštieji kukurūzai su sviestu ir česnaku
-
Balandėliai su daržovių įdaru
-
Arvydo kepti šparagai su rabarbarų padažu
-
Ryžiai su kiaušiniais
-
Grybai, troškinti su kmynais
-
Indiško Aloo Methi gaminimas
-
Troškinti kopūstai su morkomis
-
Sojos troškinys
-
Šutintas karšis
-
Troškinti kalmarai
-
Pomidorai su svogūnais
-
Jūros lydeka Graikiškai
-
Troškinti burokėliai
-
Menkės ir kopūstų troškinys
-
Jūros gėrybių mišinys
Midijų troškinys su daržovėmis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Midijos, lukštentos,
400 gramų -
Salierai,
200 gramų -
Grietinėlė, 35%, neriebi apie 10 proc.,
250 mililitrų -
Morkos,
2 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Česnakas,
2 skiltelės -
Petražolės, smulkintos,
1 sauja - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuluptą svogūną supjaustome kubeliais. Morkas nuskutame ir sutarkuojame, nuluptą česnaką sukapojame kuo smulkiau, saliero stiebus pjaustome maždaug 0,5 cm pločio griežinėliais. Visas smulkintas daržoves dedame į puodą, ir troškiname apie 5 minutes su sviestu. Daržovėms suminkštėjus, sukratome išlukštentas midijas, supilame grietinėlę ir kaitiname. Troškiniui užvirus įberiame šviežių smulkintų petražolių, ir truputį juodųjų pipirų ir druskos. Verdame dar 5 minutes.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...