Išvalyta žuvis supjaustoma stambiais gabalais, apšlakstoma citrinos sultimis, pabarstoma druska su maltais prieskoniais. Palaikoma 30 min. Į šutintuvą įpilama vandens ar sultinio, suberiamos susmulkintos prieskoninės daržovės ir užvirinama. Tada sudedami žuvies gabalai, sviestas, suberiami džiūvėsėliai, supjaustyti džiovinti obuoliai, tarkuota citrinos žievelė ir šutinama ant mažos ugnies.
Žuvis tiekiama pusdubenyje, užpilta padažu, kuriame šuto. Tinka su moliūgų, morkų ir kitų daržovių tyrėmis.

Šutintas karosas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | mairūnas |
1 kilogramas | karosai |
1 valgomasis šaukštas | sviestas (tirpintas) |
1 vienetas | citrinos |
0.5 stiklinės | džiūvėsėliai |
4 vienetai | juodieji pipirai |
2 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | petražolės (šakelė) |
1 vienetas | poras |
šiek tiek | obuoliai (džiovinti) |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškintos bulvės
-
Troškintas sterkas
-
Karštieji kukurūzai su aitriosiomis paprikomis
-
Cukinijų ir obuolių uogienė
-
Troškinti kazlėkai
-
Šutintas karosas
-
Troškinti brokoliai
-
Sojos troškinys
-
Itališkai pagaminti briuselio kopūstai
-
Troškinti rauginti kopūstai su grybais
-
Troškinys su soja (mėsa)
-
Troškinti kopūstai su morkomis
-
Kelmučių kotletukai
-
Troškinti agurkai
-
Švieži troškinti kopūstai
-
Žuvies filė
-
Troškintos voveraitės
-
Pomidorai su svogūnais
-
Rudmėsės svogūnų padaže
-
Troškinta menkė (ubagiškai)
Šutintas karosas
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Mairūnas
-
Karosai,
1 kilogramas -
Sviestas, tirpintas,
1 valgomasis šaukštas -
Citrinos,
1 vienetas -
Džiūvėsėliai,
0.5 stiklinės -
Juodieji pipirai,
4 vienetai -
Lauro lapai, lapeliai,
2 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Petražolės, šakelė,
1 vienetas -
Poras,
1 vienetas - Obuoliai, džiovinti
- Krapai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalyta žuvis supjaustoma stambiais gabalais, apšlakstoma citrinos sultimis, pabarstoma druska su maltais prieskoniais. Palaikoma 30 min. Į šutintuvą įpilama vandens ar sultinio, suberiamos susmulkintos prieskoninės daržovės ir užvirinama. Tada sudedami žuvies gabalai, sviestas, suberiami džiūvėsėliai, supjaustyti džiovinti obuoliai, tarkuota citrinos žievelė ir šutinama ant mažos ugnies.
Žuvis tiekiama pusdubenyje, užpilta padažu, kuriame šuto. Tinka su moliūgų, morkų ir kitų daržovių tyrėmis.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...