Išvalyta žuvis supjaustoma stambiais gabalais, apšlakstoma citrinos sultimis, pabarstoma druska su maltais prieskoniais. Palaikoma 30 min. Į šutintuvą įpilama vandens ar sultinio, suberiamos susmulkintos prieskoninės daržovės ir užvirinama. Tada sudedami žuvies gabalai, sviestas, suberiami džiūvėsėliai, supjaustyti džiovinti obuoliai, tarkuota citrinos žievelė ir šutinama ant mažos ugnies.
Žuvis tiekiama pusdubenyje, užpilta padažu, kuriame šuto. Tinka su moliūgų, morkų ir kitų daržovių tyrėmis.

Šutintas karosas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | mairūnas |
1 kilogramas | karosai |
1 valgomasis šaukštas | sviestas (tirpintas) |
1 vienetas | citrinos |
0.5 stiklinės | džiūvėsėliai |
4 vienetai | juodieji pipirai |
2 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | petražolės (šakelė) |
1 vienetas | poras |
šiek tiek | obuoliai (džiovinti) |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinti griežčiai
-
Troškinti pievagrybiai
-
Baklažanai su pomidorais ir sūriu
-
Gardus daržovių troškinys
-
Lynas, troškintas su kopūstais
-
Sojos troškinys su pievagrybiais
-
Sojos kubelių daržovių troškinys
-
Troškinys su soja (mėsa)
-
Marinuotų kalafiorų troškinukas
-
Ryžių troškinys su cukinijomis ir voveraitėmis
-
Jūros gėrybių mišinys
-
Troškinti rauginti kopūstai su grybais
-
Pievagrybiai su žiedinias kopūstais
-
Ryžių rizotas su grybais
-
Karštieji kukurūzai su prieskoninėmis žolelėmis
-
Džambalaja
-
Višta, troškinta su česnaku
-
Karpis, troškintas piene
-
Indiško Aloo Methi gaminimas
-
Pikantiški ryžiai su apelsinais
Šutintas karosas
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Mairūnas
-
Karosai,
1 kilogramas -
Sviestas, tirpintas,
1 valgomasis šaukštas -
Citrinos,
1 vienetas -
Džiūvėsėliai,
0.5 stiklinės -
Juodieji pipirai,
4 vienetai -
Lauro lapai, lapeliai,
2 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Petražolės, šakelė,
1 vienetas -
Poras,
1 vienetas - Obuoliai, džiovinti
- Krapai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalyta žuvis supjaustoma stambiais gabalais, apšlakstoma citrinos sultimis, pabarstoma druska su maltais prieskoniais. Palaikoma 30 min. Į šutintuvą įpilama vandens ar sultinio, suberiamos susmulkintos prieskoninės daržovės ir užvirinama. Tada sudedami žuvies gabalai, sviestas, suberiami džiūvėsėliai, supjaustyti džiovinti obuoliai, tarkuota citrinos žievelė ir šutinama ant mažos ugnies.
Žuvis tiekiama pusdubenyje, užpilta padažu, kuriame šuto. Tinka su moliūgų, morkų ir kitų daržovių tyrėmis.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...