Išvalyta žuvis supjaustoma stambiais gabalais, apšlakstoma citrinos sultimis, pabarstoma druska su maltais prieskoniais. Palaikoma 30 min. Į šutintuvą įpilama vandens ar sultinio, suberiamos susmulkintos prieskoninės daržovės ir užvirinama. Tada sudedami žuvies gabalai, sviestas, suberiami džiūvėsėliai, supjaustyti džiovinti obuoliai, tarkuota citrinos žievelė ir šutinama ant mažos ugnies.
Žuvis tiekiama pusdubenyje, užpilta padažu, kuriame šuto. Tinka su moliūgų, morkų ir kitų daržovių tyrėmis.
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Šutintas karosas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | mairūnas |
1 kilogramas | karosai |
1 valgomasis šaukštas | sviestas (tirpintas) |
1 vienetas | citrinos |
0.5 stiklinės | džiūvėsėliai |
4 vienetai | juodieji pipirai |
2 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | petražolės (šakelė) |
1 vienetas | poras |
šiek tiek | obuoliai (džiovinti) |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Midijų troškinys su daržovėmis
-
Džambalaja
-
Žuvies troškinys
-
Daržovių troškinys
-
Pupelių ir kopūstų troškinys
-
Troškinti ankštiniai pipirai (paprikos)
-
Cukinijų ir obuolių uogienė
-
Karštieji kukurūzai su sviestu ir česnaku
-
Daržovių troškinys
-
Bulvių guliašas
-
Perlinės kruopos su grybais ir daržovėmis
-
Troškinti burokėliai su džiovintais baravykais
-
Amerikietiškas sūrio troškinys
-
Višta, troškinta su česnaku
-
Troškinta žuvis su morkomis
-
Lynas, keptas su džiūvėsėliais
-
Ryžiai su kiaušiniais
-
Daržovių troškinys su makaronais
-
Karštieji kukurūzai su prieskoninėmis žolelėmis
-
Troškinta vėgėlė su grybais ir agurkais
Šutintas karosas
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Mairūnas
-
Karosai,
1 kilogramas -
Sviestas, tirpintas,
1 valgomasis šaukštas -
Citrinos,
1 vienetas -
Džiūvėsėliai,
0.5 stiklinės -
Juodieji pipirai,
4 vienetai -
Lauro lapai, lapeliai,
2 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Petražolės, šakelė,
1 vienetas -
Poras,
1 vienetas - Obuoliai, džiovinti
- Krapai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalyta žuvis supjaustoma stambiais gabalais, apšlakstoma citrinos sultimis, pabarstoma druska su maltais prieskoniais. Palaikoma 30 min. Į šutintuvą įpilama vandens ar sultinio, suberiamos susmulkintos prieskoninės daržovės ir užvirinama. Tada sudedami žuvies gabalai, sviestas, suberiami džiūvėsėliai, supjaustyti džiovinti obuoliai, tarkuota citrinos žievelė ir šutinama ant mažos ugnies.
Žuvis tiekiama pusdubenyje, užpilta padažu, kuriame šuto. Tinka su moliūgų, morkų ir kitų daržovių tyrėmis.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...