Išvalyta žuvis supjaustoma stambiais gabalais, apšlakstoma citrinos sultimis, pabarstoma druska su maltais prieskoniais. Palaikoma 30 min. Į šutintuvą įpilama vandens ar sultinio, suberiamos susmulkintos prieskoninės daržovės ir užvirinama. Tada sudedami žuvies gabalai, sviestas, suberiami džiūvėsėliai, supjaustyti džiovinti obuoliai, tarkuota citrinos žievelė ir šutinama ant mažos ugnies.
Žuvis tiekiama pusdubenyje, užpilta padažu, kuriame šuto. Tinka su moliūgų, morkų ir kitų daržovių tyrėmis.

Šutintas karosas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | mairūnas |
1 kilogramas | karosai |
1 valgomasis šaukštas | sviestas (tirpintas) |
1 vienetas | citrinos |
0.5 stiklinės | džiūvėsėliai |
4 vienetai | juodieji pipirai |
2 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | petražolės (šakelė) |
1 vienetas | poras |
šiek tiek | obuoliai (džiovinti) |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinti brokoliai
-
Šutintas upėtakis
-
Indiško Aloo Methi gaminimas
-
Makaronų troškinys su alyvuogėmis
-
Jūros gėrybių mišinys
-
Citrininiai ryžiai
-
Trinta bulvienė
-
Žuvies troškinys
-
Troškinti kalmarai
-
Graikiška žuvies filė
-
Troškinti kazlėkai
-
Rudmėsės svogūnų padaže
-
Piene virta menkė
-
Prancūziškai pagaminti žirneliai
-
Balandėliai su daržovių įdaru
-
Karštieji kukurūzai su prieskoninėmis žolelėmis
-
Patisonai su grybais ir daržovėmis
-
Midijų troškinys su daržovėmis
-
Troškinta vištiena
-
Šutintos morkos su žirneliais
Šutintas karosas
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Mairūnas
-
Karosai,
1 kilogramas -
Sviestas, tirpintas,
1 valgomasis šaukštas -
Citrinos,
1 vienetas -
Džiūvėsėliai,
0.5 stiklinės -
Juodieji pipirai,
4 vienetai -
Lauro lapai, lapeliai,
2 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Petražolės, šakelė,
1 vienetas -
Poras,
1 vienetas - Obuoliai, džiovinti
- Krapai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalyta žuvis supjaustoma stambiais gabalais, apšlakstoma citrinos sultimis, pabarstoma druska su maltais prieskoniais. Palaikoma 30 min. Į šutintuvą įpilama vandens ar sultinio, suberiamos susmulkintos prieskoninės daržovės ir užvirinama. Tada sudedami žuvies gabalai, sviestas, suberiami džiūvėsėliai, supjaustyti džiovinti obuoliai, tarkuota citrinos žievelė ir šutinama ant mažos ugnies.
Žuvis tiekiama pusdubenyje, užpilta padažu, kuriame šuto. Tinka su moliūgų, morkų ir kitų daržovių tyrėmis.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...