Troškinti pievagrybiai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
| 500 gramų | pievagrybiai |
| 0.5 stiklinės | pienas |
| 0.5 stiklinės | grietinėlės, 35% |
| 1 valgomasis šaukštas | sviestas |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | citrinų sultys |
| šiek tiek | lauro lapų |
| šiek tiek | krapai |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Nuplauti, nulupti pievagrybiai supjaustomi, sukrečiami į puodą, pasūdomi, pabarstomi pipirais, susmulkintais lauro lapeliais, užpilami pienu, grietinėle, sviestu. Viskas uždengiama ir troškinama 15 min. Tada įspaudžiama citrinos sulčių, sumaišoma ir tiekiama apibarsčius susmulkintais krapais. Valgyti tinka su virtomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sojos troškinys su paprika
-
Šparagai svieste su peletrūnais
-
Šutintos morkos
-
Krabų lazdelių ir sūrio kotletukai
-
Asturiškai pagaminta žuvis
-
Troškintas sterkas
-
Ryžių rizotas su grybais
-
Cukinijų ir obuolių uogienė
-
Žuvies filė
-
Amerikietiškas sūrio troškinys
-
Plovas su baklažanais
-
Krevetės afrikietiškai
-
Dvariškių troškinys
-
Baklažanai su pomidorais ir sūriu
-
Troškinti porai
-
Troškinti kopūstai su morkomis
-
Ryžių troškinys su cukinijomis ir voveraitėmis
-
Kuskuso troškinys
-
Troškinti kazlėkai
-
Daržovių troškinys su makaronais
Troškinti pievagrybiai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pievagrybiai,
500 gramų -
Pienas,
0.5 stiklinės -
Grietinėlė, 35%,
0.5 stiklinės -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas - Juodieji pipirai
- Citrinų sultys
- Lauro lapai
- Krapai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplauti, nulupti pievagrybiai supjaustomi, sukrečiami į puodą, pasūdomi, pabarstomi pipirais, susmulkintais lauro lapeliais, užpilami pienu, grietinėle, sviestu. Viskas uždengiama ir troškinama 15 min. Tada įspaudžiama citrinos sulčių, sumaišoma ir tiekiama apibarsčius susmulkintais krapais. Valgyti tinka su virtomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
