![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Troškinti pievagrybiai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | pievagrybiai |
0.5 stiklinės | pienas |
0.5 stiklinės | grietinėlės, 35% |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | citrinų sultys |
šiek tiek | lauro lapų |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Nuplauti, nulupti pievagrybiai supjaustomi, sukrečiami į puodą, pasūdomi, pabarstomi pipirais, susmulkintais lauro lapeliais, užpilami pienu, grietinėle, sviestu. Viskas uždengiama ir troškinama 15 min. Tada įspaudžiama citrinos sulčių, sumaišoma ir tiekiama apibarsčius susmulkintais krapais. Valgyti tinka su virtomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Piene virta menkė
-
Sojos faršo ir makaronų troškinys
-
Žuvies troškinys
-
Pievagrybiai su ryžiais grietinės padaže
-
Troškinta vištiena
-
Karštieji kukurūzai su cinamonu ir žaliąja citrina
-
Bulvės su slyvomis ir abrikosais
-
Pievagrybiai kepti su česnaku
-
Šutintos morkos
-
Sojos kubelių daržovių troškinys
-
Kopūstų troškinys
-
Žuvies filė
-
Šutintas karšis
-
Baravykai troškinti svieste su svogūnais ir salierais
-
Sojos troškinys su paprika
-
Troškinys su ankštiniais pipirais
-
Grybų troškinys
-
Cukinijų ir obuolių uogienė
-
Karštieji kukurūzai su aitriosiomis paprikomis
-
Daržovių mišinys grietinės padaže
Troškinti pievagrybiai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pievagrybiai,
500 gramų -
Pienas,
0.5 stiklinės -
Grietinėlė, 35%,
0.5 stiklinės -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas - Juodieji pipirai
- Citrinų sultys
- Lauro lapai
- Krapai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplauti, nulupti pievagrybiai supjaustomi, sukrečiami į puodą, pasūdomi, pabarstomi pipirais, susmulkintais lauro lapeliais, užpilami pienu, grietinėle, sviestu. Viskas uždengiama ir troškinama 15 min. Tada įspaudžiama citrinos sulčių, sumaišoma ir tiekiama apibarsčius susmulkintais krapais. Valgyti tinka su virtomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...