
Troškinti pievagrybiai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | pievagrybiai |
0.5 stiklinės | pienas |
0.5 stiklinės | grietinėlės, 35% |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | citrinų sultys |
šiek tiek | lauro lapų |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Nuplauti, nulupti pievagrybiai supjaustomi, sukrečiami į puodą, pasūdomi, pabarstomi pipirais, susmulkintais lauro lapeliais, užpilami pienu, grietinėle, sviestu. Viskas uždengiama ir troškinama 15 min. Tada įspaudžiama citrinos sulčių, sumaišoma ir tiekiama apibarsčius susmulkintais krapais. Valgyti tinka su virtomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pupelių ir kopūstų troškinys
-
Asturiškai pagaminta žuvis
-
Troškinti rauginti kopūstai
-
Šutintos morkos su žirneliais
-
Troškinti agurkai
-
Kepti rauginti kopūstai
-
Vištienos kamuoliukai
-
Troškinti griežčiai
-
Virtas sterkas
-
Troškinti žiediniai kopūstai
-
Troškinti burokėliai su džiovintais baravykais
-
Karpis, troškintas piene
-
Žuvies troškinys su ryžiais
-
Plovas
-
Troškinti daržovių suktinukai
-
Grybai, troškinti su kmynais
-
Vegetariškas troškinukas
-
Piene virta menkė
-
Šutintas ungurys
-
Virtas karšis
Troškinti pievagrybiai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pievagrybiai,
500 gramų -
Pienas,
0.5 stiklinės -
Grietinėlė, 35%,
0.5 stiklinės -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas - Juodieji pipirai
- Citrinų sultys
- Lauro lapai
- Krapai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplauti, nulupti pievagrybiai supjaustomi, sukrečiami į puodą, pasūdomi, pabarstomi pipirais, susmulkintais lauro lapeliais, užpilami pienu, grietinėle, sviestu. Viskas uždengiama ir troškinama 15 min. Tada įspaudžiama citrinos sulčių, sumaišoma ir tiekiama apibarsčius susmulkintais krapais. Valgyti tinka su virtomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...