
Troškinti pievagrybiai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | pievagrybiai |
0.5 stiklinės | pienas |
0.5 stiklinės | grietinėlės, 35% |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | citrinų sultys |
šiek tiek | lauro lapų |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Nuplauti, nulupti pievagrybiai supjaustomi, sukrečiami į puodą, pasūdomi, pabarstomi pipirais, susmulkintais lauro lapeliais, užpilami pienu, grietinėle, sviestu. Viskas uždengiama ir troškinama 15 min. Tada įspaudžiama citrinos sulčių, sumaišoma ir tiekiama apibarsčius susmulkintais krapais. Valgyti tinka su virtomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Grybų troškinys
-
Baravykai troškinti svieste su svogūnais ir salierais
-
Baravykai svogūnų padaže
-
Marinuotų kalafiorų troškinukas
-
Sojos kubelių daržovių troškinys
-
Įdarytos kaliaropės
-
Lynas, keptas su džiūvėsėliais
-
Baklažanai su pomidorais ir sūriu
-
Troškinys su ankštiniais pipirais
-
Troškintos voveraitės
-
Troškinti kopūstai su morkomis
-
Makaronai su daržovėmis ir krevetėmis
-
Troškinta lydeka
-
Švieži troškinti kopūstai
-
Keptos bulvės su grybais
-
Troškinti kopūstai
-
Vegetariškas troškinukas
-
Grikių košė su daržovėmis
-
Žuvies filė
-
Karpis, troškintas piene
Troškinti pievagrybiai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pievagrybiai,
500 gramų -
Pienas,
0.5 stiklinės -
Grietinėlė, 35%,
0.5 stiklinės -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas - Juodieji pipirai
- Citrinų sultys
- Lauro lapai
- Krapai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplauti, nulupti pievagrybiai supjaustomi, sukrečiami į puodą, pasūdomi, pabarstomi pipirais, susmulkintais lauro lapeliais, užpilami pienu, grietinėle, sviestu. Viskas uždengiama ir troškinama 15 min. Tada įspaudžiama citrinos sulčių, sumaišoma ir tiekiama apibarsčius susmulkintais krapais. Valgyti tinka su virtomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...