Troškinti burokėliai su džiovintais baravykais
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
3 vienetai | burokėliai (virtų) |
1 vienetas | svogūnai |
1 sauja | džiovintų baravykų |
2 vienetai | lauro lapų |
3 arbatiniai šaukšteliai | druska |
1 arbatinis šaukštelis | prieskoninės žolelės |
2 žiupsneliai | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Kiekvieną nuluptą buroką apipjauti ištisine juostele ir pasidėti - bus pagrindas rožytei.
2.
Likusias burokų dalis sutarkuokite. Svogūnus apkepinti aliejuje, po to supilti tarkuotus burokus, pridėti druskos, prieskonių. Sudėti pasūdytame vandenyje su pipirais ir lapeliais išvirtus baravykus. Išmaišyti ir troškinti apie 10 minučių.
3.
Suformuoti rožę - į susuktą buroko juostelę pridėti salotų. Papuošti krapais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Troškinta lašiša
- Voveraitės ar kiti grybai sviesto ir grietinės padaže
- Troškinti kopūstai
- Patisonai su grybais ir daržovėmis
- Makaronų troškinys su alyvuogėmis
- Kopūstienė su grybais
- Balandėliai su daržovių įdaru
- Troškinti grybai su bulvėmis
- Karštieji kukurūzai su sviestu ir česnaku
- Porai su grybais
- Keptos bulvės su grybais
- Baravykai troškinti svieste su svogūnais ir salierais
- Marinuotų kalafiorų troškinukas
- Karštieji kukurūzai su cinamonu ir žaliąja citrina
- Troškintas lynas
- Karpis, šutintas aluje
- Piene virta menkė
- Spageti su alyvuogėmis
- Ryžiai su kiaušiniais
- Troškinta žuvis
Troškinti burokėliai su džiovintais baravykais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Burokėliai, virtų,
3 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Džiovinti baravykai,
1 sauja -
Lauro lapai,
2 vienetai -
Druska,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Prieskoninės žolelės,
1 arbatinis šaukštelis -
Juodieji pipirai,
2 žiupsneliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Regina
Gaminimo eiga:
Kiekvieną nuluptą buroką apipjauti ištisine juostele ir pasidėti - bus pagrindas rožytei.
Likusias burokų dalis sutarkuokite. Svogūnus apkepinti aliejuje, po to supilti tarkuotus burokus, pridėti druskos, prieskonių. Sudėti pasūdytame vandenyje su pipirais ir lapeliais išvirtus baravykus. Išmaišyti ir troškinti apie 10 minučių.
Suformuoti rožę - į susuktą buroko juostelę pridėti salotų. Papuošti krapais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...