
Troškinti burokėliai su džiovintais baravykais
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
3 vienetai | burokėliai (virtų) |
1 vienetas | svogūnai |
1 sauja | džiovintų baravykų |
2 vienetai | lauro lapų |
3 arbatiniai šaukšteliai | druska |
1 arbatinis šaukštelis | prieskoninės žolelės |
2 žiupsneliai | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Kiekvieną nuluptą buroką apipjauti ištisine juostele ir pasidėti - bus pagrindas rožytei.
2.
Likusias burokų dalis sutarkuokite. Svogūnus apkepinti aliejuje, po to supilti tarkuotus burokus, pridėti druskos, prieskonių. Sudėti pasūdytame vandenyje su pipirais ir lapeliais išvirtus baravykus. Išmaišyti ir troškinti apie 10 minučių.
3.
Suformuoti rožę - į susuktą buroko juostelę pridėti salotų. Papuošti krapais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinta menkė (ubagiškai)
-
Troškintos bulvės
-
Karštieji kukurūzai su prieskoninėmis žolelėmis
-
Sojos troškinys su pievagrybiais
-
Troškinys su ankštiniais pipirais
-
Perlinės kruopos su grybais ir daržovėmis
-
Kelmučių kotletukai
-
Keptos bulvės su grybais
-
Midijų troškinys su daržovėmis
-
Spageti su alyvuogėmis
-
Virtas karšis su obuoliais
-
Troškinti topinambai
-
Karpis, troškintas piene
-
Šutintos morkos su žirneliais
-
Pupelių ir kopūstų troškinys
-
Patisonai su grybais ir daržovėmis
-
Troškintas lynas
-
Marinuotų kalafiorų troškinukas
-
Troškinti burokėliai
-
Kuskuso troškinys
Troškinti burokėliai su džiovintais baravykais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Burokėliai, virtų,
3 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Džiovinti baravykai,
1 sauja -
Lauro lapai,
2 vienetai -
Druska,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Prieskoninės žolelės,
1 arbatinis šaukštelis -
Juodieji pipirai,
2 žiupsneliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Regina
Gaminimo eiga:
Kiekvieną nuluptą buroką apipjauti ištisine juostele ir pasidėti - bus pagrindas rožytei.
Likusias burokų dalis sutarkuokite. Svogūnus apkepinti aliejuje, po to supilti tarkuotus burokus, pridėti druskos, prieskonių. Sudėti pasūdytame vandenyje su pipirais ir lapeliais išvirtus baravykus. Išmaišyti ir troškinti apie 10 minučių.
Suformuoti rožę - į susuktą buroko juostelę pridėti salotų. Papuošti krapais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...