Troškinti burokėliai su džiovintais baravykais
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
| 3 vienetai | burokėliai (virtų) |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 1 sauja | džiovintų baravykų |
| 2 vienetai | lauro lapų |
| 3 arbatiniai šaukšteliai | druska |
| 1 arbatinis šaukštelis | prieskoninės žolelės |
| 2 žiupsneliai | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Kiekvieną nuluptą buroką apipjauti ištisine juostele ir pasidėti - bus pagrindas rožytei.
2.
Likusias burokų dalis sutarkuokite. Svogūnus apkepinti aliejuje, po to supilti tarkuotus burokus, pridėti druskos, prieskonių. Sudėti pasūdytame vandenyje su pipirais ir lapeliais išvirtus baravykus. Išmaišyti ir troškinti apie 10 minučių.
3.
Suformuoti rožę - į susuktą buroko juostelę pridėti salotų. Papuošti krapais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškintos voveraitės
-
Rudmėsės svogūnų padaže
-
Troškintas ungurys
-
Ryžiai su kiaušiniais
-
Troškinta vėgėlė su grybais ir agurkais
-
Itališkai pagaminti briuselio kopūstai
-
Žuvies filė
-
Troškintas sterkas
-
Troškinti rauginti kopūstai su grybais
-
Kopūstienė su grybais
-
Kopūstų troškinys
-
Šutintos morkos su žirneliais
-
Žuvies troškinys
-
Karštos troškintos voveraitės
-
Lynas, keptas su džiūvėsėliais
-
Meliono laivelis su avinžirniais ir išdykėliais kankanais
-
Pievagrybiai su žiedinias kopūstais
-
Trinta bulvienė
-
Jūros lydeka Graikiškai
-
Krabų lazdelių ir sūrio kotletukai
Troškinti burokėliai su džiovintais baravykais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Burokėliai, virtų,
3 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Džiovinti baravykai,
1 sauja -
Lauro lapai,
2 vienetai -
Druska,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Prieskoninės žolelės,
1 arbatinis šaukštelis -
Juodieji pipirai,
2 žiupsneliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Regina
Gaminimo eiga:
Kiekvieną nuluptą buroką apipjauti ištisine juostele ir pasidėti - bus pagrindas rožytei.
Likusias burokų dalis sutarkuokite. Svogūnus apkepinti aliejuje, po to supilti tarkuotus burokus, pridėti druskos, prieskonių. Sudėti pasūdytame vandenyje su pipirais ir lapeliais išvirtus baravykus. Išmaišyti ir troškinti apie 10 minučių.
Suformuoti rožę - į susuktą buroko juostelę pridėti salotų. Papuošti krapais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
