
Troškinti burokėliai su džiovintais baravykais
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
3 vienetai | burokėliai (virtų) |
1 vienetas | svogūnai |
1 sauja | džiovintų baravykų |
2 vienetai | lauro lapų |
3 arbatiniai šaukšteliai | druska |
1 arbatinis šaukštelis | prieskoninės žolelės |
2 žiupsneliai | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Kiekvieną nuluptą buroką apipjauti ištisine juostele ir pasidėti - bus pagrindas rožytei.
2.
Likusias burokų dalis sutarkuokite. Svogūnus apkepinti aliejuje, po to supilti tarkuotus burokus, pridėti druskos, prieskonių. Sudėti pasūdytame vandenyje su pipirais ir lapeliais išvirtus baravykus. Išmaišyti ir troškinti apie 10 minučių.
3.
Suformuoti rožę - į susuktą buroko juostelę pridėti salotų. Papuošti krapais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepti rauginti kopūstai
-
Amerikietiškas sūrio troškinys
-
Šutintos morkos su žirneliais
-
Karštieji kukurūzai su sviestu ir česnaku
-
Pomidorai su svogūnais
-
Šutintas karšis
-
Sojos kubelių daržovių troškinys
-
Rudmėsės svogūnų padaže
-
Šutintos morkos
-
Šutintas ungurys
-
Karpis, šutintas aluje
-
Ryžių troškinys su cukinijomis ir voveraitėmis
-
Pievagrybiai su ryžiais grietinės padaže
-
Troškinti kalmarai
-
Grybais įdaryti troškinti upėtakiai
-
Troškinti obuoliai su ryžiais
-
Karštieji kukurūzai su prieskoninėmis žolelėmis
-
Troškinys su ankštiniais pipirais
-
Bulvės su slyvomis ir abrikosais
-
Dvariškių troškinys
Troškinti burokėliai su džiovintais baravykais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Burokėliai, virtų,
3 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Džiovinti baravykai,
1 sauja -
Lauro lapai,
2 vienetai -
Druska,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Prieskoninės žolelės,
1 arbatinis šaukštelis -
Juodieji pipirai,
2 žiupsneliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Regina
Gaminimo eiga:
Kiekvieną nuluptą buroką apipjauti ištisine juostele ir pasidėti - bus pagrindas rožytei.
Likusias burokų dalis sutarkuokite. Svogūnus apkepinti aliejuje, po to supilti tarkuotus burokus, pridėti druskos, prieskonių. Sudėti pasūdytame vandenyje su pipirais ir lapeliais išvirtus baravykus. Išmaišyti ir troškinti apie 10 minučių.
Suformuoti rožę - į susuktą buroko juostelę pridėti salotų. Papuošti krapais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...