Itališkai pagaminti briuselio kopūstai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | briuselio kopūstai |
2 valgomieji šaukštai | margarinas |
2 arbatiniai šaukšteliai | kvietiniai miltai |
250 mililitrų | pienas |
2 arbatiniai šaukšteliai | grietinėlės, 35% |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | muskatas |
šiek tiek | citrinų sultys |
2 valgomieji šaukštai | sūris (tarkuotas, fermentinis) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Nuvalyti, nuplauti briuselio kopūstai išverdami menkai pasūdytame vandenyje taip, kad nesukristų. Iš margarino ir miltų paruošiamas baltasis užpilas. Į jį įpylus pieno ir grietinėlės, gaunamas padažas. Jis kiek palaikomas, kad sutirštėtų, o po to pagardinamas pipirais, muskato riešutu ir citrinos sultimis. Briuselio kopūstai apliejami šiuo padažu, patroškinami ir apibarstomi tarkuotu sūriu.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Ryžiai su kiaušiniais
- Rusiškai troškinti kazlėkai
- Virtas sterkas
- Karštieji kukurūzai su aitriosiomis paprikomis
- Troškinta žuvis
- Grybų troškinys moliniame inde
- Kelmučių kotletukai
- Menkės ir kopūstų troškinys
- Grybais įdaryti troškinti upėtakiai
- Marinuotų kalafiorų troškinukas
- Daržovių troškinys su makaronais
- Lynas, keptas su džiūvėsėliais
- Troškinti salierai
- Žuvies troškinys
- Bulvių guliašas
- Troškinti agurkai
- Risoto "Al Baloro"
- Džambalaja
- Rudeniška daržovių užkepėlė - La troškinys
- Pievagrybiai grietinėlės padaže
Itališkai pagaminti briuselio kopūstai
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Briuselio kopūstai,
500 gramų -
Margarinas,
2 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Pienas,
250 mililitrų -
Grietinėlė, 35%,
2 arbatiniai šaukšteliai - Juodieji pipirai
- Muskatas
- Citrinų sultys
-
Sūris, tarkuotas, fermentinis,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuvalyti, nuplauti briuselio kopūstai išverdami menkai pasūdytame vandenyje taip, kad nesukristų. Iš margarino ir miltų paruošiamas baltasis užpilas. Į jį įpylus pieno ir grietinėlės, gaunamas padažas. Jis kiek palaikomas, kad sutirštėtų, o po to pagardinamas pipirais, muskato riešutu ir citrinos sultimis. Briuselio kopūstai apliejami šiuo padažu, patroškinami ir apibarstomi tarkuotu sūriu.
Reklama:
Komentarai (7)
-
(anonimas)
2009-10-15 15:23
valgiau labai skanu buvo :-p
-
Tomas
2009-02-12 21:29
20 min uztenka tikrai.
-
hhhh
2009-02-12 18:54
kiek laiko troskint?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...