
Grybų troškinys moliniame inde
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų | grybai |
6 vienetai | svogūnai |
4 vienetai | morkos |
300 gramų | brokoliai (arba paprasti kopūstai) |
4 vienetai | pomidorai |
1 stiklinė | grietinė |
2 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | sūris (fermentinis) |
šiek tiek | žalumynų (smulkinti) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | obelių aliejus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Nuplauname šviežius grybus ir supjaustome.
2.
Brokolius ir morkas verdame pasūdytame vandenyje 10 - 15 minučių.
3.
Grybus apkepiname įkaitintame sviesto skonio "Obelių" aliejuje.
4.
Į molinius indus pilame truputį aliejaus, lygiomis dalimis dedame apkeptus grybus, grietinę, daržoves, vėl dedame grybų. Kepame karštoje orkaitėje apie 40 minučių. Prieš baigiant kepti, viršų pabarstome tarkuotu sūriu, žalumynais (jei norite, kad troškinys būtų sultingesnis ant viršaus, prieš baigiant kepti, galima dėti pjaustytų pomidorų).
Įvairūs grybų troškiniai buvo populiarūs Lenkijos ir Lietuvos bajoriškoje virtuvėje.
Autorės receptas
Įvairūs grybų troškiniai buvo populiarūs Lenkijos ir Lietuvos bajoriškoje virtuvėje.
Autorės receptas
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ryžiai kiniškai su kukurūzais ir kalendromis
-
Pievagrybiai grietinėlės padaže
-
Grybai, troškinti su kmynais
-
Dvariškių troškinys
-
Citrininiai ryžiai
-
Šutintas ungurys
-
Kopūstienė su grybais
-
Troškintas lynas
-
Troškinti agurkai
-
Baklažanai su pomidorais ir sūriu
-
Šutintos morkos
-
Karštieji kukurūzai su prieskoninėmis žolelėmis
-
Grybais įdaryti troškinti upėtakiai
-
Plovas
-
Šutintas karosas
-
Troškinys su ankštiniais pipirais
-
Troškinta žuvis
-
Krevetės afrikietiškai
-
Karpis, šutintas aluje
-
Troškinti kalmarai
Grybų troškinys moliniame inde
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Grybai,
500 gramų -
Svogūnai,
6 vienetai -
Morkos,
4 vienetai -
Brokoliai, arba paprasti kopūstai,
300 gramų -
Pomidorai,
4 vienetai -
Grietinė,
1 stiklinė -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Sūris, fermentinis
- Žalumynai, smulkinti
- Druska
- Obelių aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplauname šviežius grybus ir supjaustome.
Brokolius ir morkas verdame pasūdytame vandenyje 10 - 15 minučių.
Grybus apkepiname įkaitintame sviesto skonio "Obelių" aliejuje.
Į molinius indus pilame truputį aliejaus, lygiomis dalimis dedame apkeptus grybus, grietinę, daržoves, vėl dedame grybų. Kepame karštoje orkaitėje apie 40 minučių. Prieš baigiant kepti, viršų pabarstome tarkuotu sūriu, žalumynais (jei norite, kad troškinys būtų sultingesnis ant viršaus, prieš baigiant kepti, galima dėti pjaustytų pomidorų).
Įvairūs grybų troškiniai buvo populiarūs Lenkijos ir Lietuvos bajoriškoje virtuvėje.
Autorės receptas
Reklama:
Komentarai (3)
-
jolita
2018-12-06 13:19
O ką su kiaušiniu daryti. Nedabaigtas receptas, t.y. truputį dedam to, truputį ano ir išsirink kas kur ir su kuo
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...