
Avižinių dribsnių plovas
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
1 vienetas | svogūnai |
2 stiklinės | vanduo |
1 vienetas | paprika |
2 skiltelės | česnakas |
1 vienetas | paprika |
šiek tiek | prieskoniai |
1 vienetas | morkos |
1 stiklinė | avižinių dribsnių |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Į gilią keptuvę įpilkite truputį aliejaus ir troškinkite kubeliais supjaustytą svogūną, stambiai sutarkuotą morką, susmulkintas paprikas, kol daržovės apkeps. Tada suberkite avižinius dribsnius, išmaišykite, įpilkite karšto virinto vandens, įberkite pagal skonį druskos, prieskonių, smulkiai pjaustyto česnako. Kaitinkite ant silpnos ugnies apie 5 -7 min., kol išgaruos skystis . Patiekdami į stalą apibarstykite smulkintais svogūnų laiškais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Daržovių troškinys
-
Cukinijų ir obuolių uogienė
-
Pomidorai su svogūnais
-
Kopūstų troškinys
-
Risoto "Al Baloro"
-
Rusiškai troškinti kazlėkai
-
Arvydo kepti šparagai su rabarbarų padažu
-
Troškinti kopūstai
-
Troškinti kalmarai
-
Žuvies troškinys
-
Įdarytos kaliaropės
-
Šutintos morkos
-
Prancūziškai pagaminti žirneliai
-
Grikių košė su daržovėmis
-
Rudeniška daržovių užkepėlė - La troškinys
-
Troškinti kazlėkai
-
Troškinti kopūstai su morkomis
-
Jūros gėrybių mišinys
-
Graikiška žuvies filė
-
Meliono laivelis su avinžirniais ir išdykėliais kankanais
Avižinių dribsnių plovas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Vanduo,
2 stiklinės -
Paprika,
1 vienetas -
Česnakas,
2 skiltelės -
Paprika,
1 vienetas - Prieskoniai
-
Morkos,
1 vienetas -
Avižiniai dribsniai,
1 stiklinė - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į gilią keptuvę įpilkite truputį aliejaus ir troškinkite kubeliais supjaustytą svogūną, stambiai sutarkuotą morką, susmulkintas paprikas, kol daržovės apkeps. Tada suberkite avižinius dribsnius, išmaišykite, įpilkite karšto virinto vandens, įberkite pagal skonį druskos, prieskonių, smulkiai pjaustyto česnako. Kaitinkite ant silpnos ugnies apie 5 -7 min., kol išgaruos skystis . Patiekdami į stalą apibarstykite smulkintais svogūnų laiškais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...