
Avižinių dribsnių plovas
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
1 vienetas | svogūnai |
2 stiklinės | vanduo |
1 vienetas | paprika |
2 skiltelės | česnakas |
1 vienetas | paprika |
šiek tiek | prieskoniai |
1 vienetas | morkos |
1 stiklinė | avižinių dribsnių |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Į gilią keptuvę įpilkite truputį aliejaus ir troškinkite kubeliais supjaustytą svogūną, stambiai sutarkuotą morką, susmulkintas paprikas, kol daržovės apkeps. Tada suberkite avižinius dribsnius, išmaišykite, įpilkite karšto virinto vandens, įberkite pagal skonį druskos, prieskonių, smulkiai pjaustyto česnako. Kaitinkite ant silpnos ugnies apie 5 -7 min., kol išgaruos skystis . Patiekdami į stalą apibarstykite smulkintais svogūnų laiškais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinti burokėliai su džiovintais baravykais
-
Višta, troškinta su česnaku
-
Troškinta žuvis
-
Itališkai pagaminti briuselio kopūstai
-
Troškintas daržovių garnyras
-
Keptos bulvės su grybais
-
Grybai, troškinti su kmynais
-
Makaronai su daržovėmis ir krevetėmis
-
Karpis, šutintas aluje
-
Prancūziškai pagaminti žirneliai
-
Troškinti ankštiniai pipirai (paprikos)
-
Ryžiai kiniškai su kukurūzais ir kalendromis
-
Karštieji kukurūzai su cinamonu ir žaliąja citrina
-
Grybų troškinys
-
Plovas
-
Šutintas upėtakis
-
Sojos kubelių daržovių troškinys
-
Vegetariškas troškinukas
-
Virtas karšis su obuoliais
-
Šparagai svieste su peletrūnais
Avižinių dribsnių plovas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Vanduo,
2 stiklinės -
Paprika,
1 vienetas -
Česnakas,
2 skiltelės -
Paprika,
1 vienetas - Prieskoniai
-
Morkos,
1 vienetas -
Avižiniai dribsniai,
1 stiklinė - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į gilią keptuvę įpilkite truputį aliejaus ir troškinkite kubeliais supjaustytą svogūną, stambiai sutarkuotą morką, susmulkintas paprikas, kol daržovės apkeps. Tada suberkite avižinius dribsnius, išmaišykite, įpilkite karšto virinto vandens, įberkite pagal skonį druskos, prieskonių, smulkiai pjaustyto česnako. Kaitinkite ant silpnos ugnies apie 5 -7 min., kol išgaruos skystis . Patiekdami į stalą apibarstykite smulkintais svogūnų laiškais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...