Avižinių dribsnių plovas
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
1 vienetas | svogūnai |
2 stiklinės | vanduo |
1 vienetas | paprika |
2 skiltelės | česnakas |
1 vienetas | paprika |
šiek tiek | prieskoniai |
1 vienetas | morkos |
1 stiklinė | avižinių dribsnių |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Į gilią keptuvę įpilkite truputį aliejaus ir troškinkite kubeliais supjaustytą svogūną, stambiai sutarkuotą morką, susmulkintas paprikas, kol daržovės apkeps. Tada suberkite avižinius dribsnius, išmaišykite, įpilkite karšto virinto vandens, įberkite pagal skonį druskos, prieskonių, smulkiai pjaustyto česnako. Kaitinkite ant silpnos ugnies apie 5 -7 min., kol išgaruos skystis . Patiekdami į stalą apibarstykite smulkintais svogūnų laiškais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Meliono laivelis su avinžirniais ir išdykėliais kankanais
- Risoto "Al Baloro"
- Troškinti kopūstai su morkomis
- Arvydo kepti šparagai su rabarbarų padažu
- Baravykai svogūnų padaže
- Virtas karšis su obuoliais
- Pievagrybiai grietinėlės padaže
- Troškinys su ankštiniais pipirais
- Voveraitės ar kiti grybai sviesto ir grietinės padaže
- Troškinti kazlėkai
- Karštieji kukurūzai su aitriosiomis paprikomis
- Ryžiai kiniškai su kukurūzais ir kalendromis
- Pomidorai su svogūnais
- Višta, troškinta su česnaku
- Kopūstų troškinys
- Pikantiški ryžiai su apelsinais
- Makaronai su daržovėmis ir krevetėmis
- Troškinti topinambai
- Plovas
- Šutintos morkos su žirneliais
Avižinių dribsnių plovas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Vanduo,
2 stiklinės -
Paprika,
1 vienetas -
Česnakas,
2 skiltelės -
Paprika,
1 vienetas - Prieskoniai
-
Morkos,
1 vienetas -
Avižiniai dribsniai,
1 stiklinė - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į gilią keptuvę įpilkite truputį aliejaus ir troškinkite kubeliais supjaustytą svogūną, stambiai sutarkuotą morką, susmulkintas paprikas, kol daržovės apkeps. Tada suberkite avižinius dribsnius, išmaišykite, įpilkite karšto virinto vandens, įberkite pagal skonį druskos, prieskonių, smulkiai pjaustyto česnako. Kaitinkite ant silpnos ugnies apie 5 -7 min., kol išgaruos skystis . Patiekdami į stalą apibarstykite smulkintais svogūnų laiškais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...