Kopūstų troškinys
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
| 1 vienetas | kopūstai (nedidelis) |
| 1 vienetas | žiediniai kopūstai |
| 20 vienetų | briuselio kopūstai (žiedų) |
| 5 valgomieji šaukštai | sviestas |
| 1 valgomasis šaukštas | miltai |
| 1 | citrinų sultys |
| 1 vienetas | svogūnai (maži) |
| 1 stiklinė | grietinė |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | krapai |
| šiek tiek | pipirai |
| šiek tiek | nuoviras (nuo kopūstų) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Susmulkintus žiedinius kopūstus, briuselio kopūstus ir stambiai supjaustytą kopūstą išverdame pasūdytame vandenyje 10 - 15 min. Keptuvėje ištirpinkite 3 šaukštus sviesto ir apkepkite kopūstus. Apkeptus kopūstus sudėkite į puodą. Po to ištirpinkite likusį sviestą, sudėkite susmulkintą svogūną, pipirų, truputį pakepkite, suberkite miltus, supilkite citrinos sultis. Tada įpilkite 2 stiklines nuoviro, supilkite grietinęir užvirkite. Jei trūksta druskos galite dar pasūdyti. Padažą pilkite į puodą ant kopūstų, babarstykite krapais ir dar patroškinkite apie 10 min. Valgykite su bulvėmis ar duona.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Grybais įdaryti troškinti upėtakiai
-
Grybai, troškinti baltajame vyne
-
Bulvių guliašas
-
Trinta bulvienė
-
Sojos troškinys
-
Troškintas daržovių garnyras
-
Pievagrybiai su ryžiais grietinės padaže
-
Ryžių rizotas su grybais
-
Jūros gėrybių mišinys
-
Troškinta žuvis
-
Karštos troškintos voveraitės
-
Žuvies troškinys su ryžiais
-
Jūros lydeka Graikiškai
-
Piene virta menkė
-
Rudeniška daržovių užkepėlė - La troškinys
-
Daržovių troškinys su makaronais
-
Troškinta lydeka
-
Plovas
-
Karpis, šutintas aluje
-
Sojos troškinys su pievagrybiais
Kopūstų troškinys
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Kopūstai, nedidelis,
1 vienetas -
Žiediniai kopūstai,
1 vienetas -
Briuselio kopūstai, žiedų,
20 vienetų -
Sviestas,
5 valgomieji šaukštai -
Miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Citrinų sultys,
1 -
Svogūnai, maži,
1 vienetas -
Grietinė,
1 stiklinė - Druska
- Krapai
- Pipirai
- Nuoviras, nuo kopūstų
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Susmulkintus žiedinius kopūstus, briuselio kopūstus ir stambiai supjaustytą kopūstą išverdame pasūdytame vandenyje 10 - 15 min. Keptuvėje ištirpinkite 3 šaukštus sviesto ir apkepkite kopūstus. Apkeptus kopūstus sudėkite į puodą. Po to ištirpinkite likusį sviestą, sudėkite susmulkintą svogūną, pipirų, truputį pakepkite, suberkite miltus, supilkite citrinos sultis. Tada įpilkite 2 stiklines nuoviro, supilkite grietinęir užvirkite. Jei trūksta druskos galite dar pasūdyti. Padažą pilkite į puodą ant kopūstų, babarstykite krapais ir dar patroškinkite apie 10 min. Valgykite su bulvėmis ar duona.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
