![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Troškinti burokėliai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
800 gramų | burokėliai |
100 gramų | sviestas |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
1 vienetas | svogūnai |
1 valgomasis šaukštas | acto |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Burokėliai išverdami arba iškepami orkaitėje, nulupami ir stambiai sutarkuojami. Smulkiai supjaustytas svogūnas pakepinamas svieste. Į tą patį indą ant svogūnų sudedami burokėliai ir troškinama. Grietinė sumaišoma su miltais, actu, cukrumi, druska ir, nuolat maišant, supilama į burokėlius. Uždengus indą kiek pakaitinama.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos kamuoliukai
-
Gardus daržovių troškinys
-
Midijų troškinys su daržovėmis
-
Troškinti rauginti kopūstai su grybais
-
Troškintos bulvės
-
Pikantiški ryžiai su apelsinais
-
Krevetės afrikietiškai
-
Grybų troškinys
-
Daržovių troškinys
-
Lynas, keptas su džiūvėsėliais
-
Troškinti daržovių suktinukai
-
Troškinta lašiša
-
Švieži troškinti kopūstai
-
Troškinti agurkai
-
Porai su ryžiais
-
Troškinys su soja (mėsa)
-
Karpis, šutintas aluje
-
Troškintos cukinijos su pomidorais
-
Grybais įdaryti troškinti upėtakiai
-
Troškinta menkė (ubagiškai)
Troškinti burokėliai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Burokėliai,
800 gramų -
Sviestas,
100 gramų -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Actas,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Burokėliai išverdami arba iškepami orkaitėje, nulupami ir stambiai sutarkuojami. Smulkiai supjaustytas svogūnas pakepinamas svieste. Į tą patį indą ant svogūnų sudedami burokėliai ir troškinama. Grietinė sumaišoma su miltais, actu, cukrumi, druska ir, nuolat maišant, supilama į burokėlius. Uždengus indą kiek pakaitinama.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...