Troškinta vėgėlė su grybais ir agurkais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | vėgėlė |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
0.5 stiklinės | kvietiniai miltai |
1 stiklinė | obuolių sultys |
2 stiklinės | grybai (apvirti) |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | marinuoti agurkai |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Išvalyta supjaustyta vėgėlė apibarstoma pipirais, druska, miltais ir pakepinama svieste. Tada sudedama į puodą kartu su susmulkintais svieste pakepintais svogūnais, grybais, agurku bei vėgėlės kepenimis, įpilama sulčių, sultinio (ar vandens) ir troškinama. Tiekiama pusdubenyje su troškintais grybais tame pačiame padaže, kuriame troškinta.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kopūstų troškinys
- Jūros gėrybių mišinys
- Troškinti kopūstai su morkomis
- Sojos troškinys
- Baravykai troškinti svieste su svogūnais ir salierais
- Troškinti burokėliai su džiovintais baravykais
- Troškinta lašiša
- Sojos faršo ir makaronų troškinys
- Troškinta vėgėlė su grybais ir agurkais
- Daržovių troškinys su makaronais
- Grybai, troškinti su kmynais
- Troškinti ankštiniai pipirai (paprikos)
- Pievagrybiai su žiedinias kopūstais
- Karštieji kukurūzai su cinamonu ir žaliąja citrina
- Perlinės kruopos su grybais ir daržovėmis
- Menkės ir kopūstų troškinys
- Spageti su alyvuogėmis
- Šutintos morkos su žirneliais
- Šutintos morkos
- Troškinti rauginti kopūstai su grybais
Troškinta vėgėlė su grybais ir agurkais
Komentarai:
11
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vėgėlė,
1 kilogramas -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
0.5 stiklinės -
Obuolių sultys,
1 stiklinė -
Grybai, apvirti,
2 stiklinės -
Svogūnai,
1 vienetas -
Marinuoti agurkai,
1 vienetas - Juodieji pipirai, malti
- Druska
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalyta supjaustyta vėgėlė apibarstoma pipirais, druska, miltais ir pakepinama svieste. Tada sudedama į puodą kartu su susmulkintais svieste pakepintais svogūnais, grybais, agurku bei vėgėlės kepenimis, įpilama sulčių, sultinio (ar vandens) ir troškinama. Tiekiama pusdubenyje su troškintais grybais tame pačiame padaže, kuriame troškinta.
Reklama:
Komentarai (11)
-
Nesąmonė
2017-07-09 20:22
Kokia nesamonė, perskaičius receptą kilo abejonių ir dėl grybų, ir dėl agurkų, ir dėl obuolių sulčių, bet dariau tiksliai pagal receptą. Fui fui kaip neskanu ir tarpusavy nedera.
-
kri
2015-08-27 12:35
skanaia atrodo
-
(anonimas)
2009-11-23 16:42
:super:
-
(anonimas)
2009-02-09 19:17
:bloga:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...