Kopūsto gūžė nuplaunama, smulkiai supjaustoma, sudedama į verdantį pasūdytą vandenį, užvirinama ir nusunkiama. Svogūnai susmulkinami, pakepinami svieste ar su kubiukais supjaustytais lašiniukais.
Pakepinti svogūnai, paruošti kopūstai sukrečiami į indą, užpilama 0,5 stiklinės sultinio ar vandens ir troškinama ant mažos ugnies, kol visai suminkštės. Baigiant troškinti, suberiami pipirai ar kmynai.
Valgoma pavakariams su bulvėmis ar tiekiama pietums prie kiaulienos.

Švieži troškinti kopūstai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
800 gramų | kopūstai |
100 gramų | sviestas |
2 vienetai | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
0.5 arbatinio šaukštelio | kmynai (nebūtinai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos kamuoliukai
-
Prancūziškai pagaminti žirneliai
-
Pupelių ir kopūstų troškinys
-
Pievagrybiai grietinėlės padaže
-
Keptos bulvės su grybais
-
Troškinta vėgėlė su grybais ir agurkais
-
Grybai, troškinti su kmynais
-
Ukrainietiški ryžiai
-
Bulvės su slyvomis ir abrikosais
-
Troškinti kalmarai
-
Lynas, troškintas su kopūstais
-
Troškinti kopūstai
-
Jūros lydeka Graikiškai
-
Troškinti obuoliai su ryžiais
-
Sojos troškinys
-
Troškinti pievagrybiai
-
Pomidorai su svogūnais
-
Pievagrybiai su žiedinias kopūstais
-
Višta, troškinta su česnaku
-
Karpis, troškintas piene
Švieži troškinti kopūstai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kopūstai,
800 gramų -
Sviestas,
100 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai - Druska
- Juodieji pipirai
-
Kmynai, nebūtinai,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kopūsto gūžė nuplaunama, smulkiai supjaustoma, sudedama į verdantį pasūdytą vandenį, užvirinama ir nusunkiama. Svogūnai susmulkinami, pakepinami svieste ar su kubiukais supjaustytais lašiniukais.
Pakepinti svogūnai, paruošti kopūstai sukrečiami į indą, užpilama 0,5 stiklinės sultinio ar vandens ir troškinama ant mažos ugnies, kol visai suminkštės. Baigiant troškinti, suberiami pipirai ar kmynai.
Valgoma pavakariams su bulvėmis ar tiekiama pietums prie kiaulienos.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Kotrina
2018-08-15 22:05
Ant galo pomidorų padažo tinka ir kitos daržovės
-
Liv
2016-08-13 13:10
Vienur yra parasyta lasinuku kitur ne?nesuprasti
-
Monika
2015-10-19 15:56
Labai skanu:)
-
Simone
2015-10-03 15:59
Pamirsot morku darasyti ant Foto visai kitokia spalva pagal jusu aprasyma neatitinka
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...