![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Troškinti salierai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
600 gramų | salierai |
150 gramų | sviestas |
1 stiklinė | pienas |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | citrinos rūgštis |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Salierų šaknys nulupamos, supjaustomos kubeliais ir ištroškinamos pasūdytame ir parūgštintame vandenyje su sviestu. Pienas išplakamas su miltais ir užpilamas ant visiškai suminkštėjusių salierų. Patiekalas tiekiamas karštas, apibarstytas petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepti rauginti kopūstai
-
Grybais įdaryti troškinti upėtakiai
-
Troškintas ungurys
-
Troškintos bulvės
-
Virtas sterkas
-
Sojos troškinys
-
Pievagrybiai su žiedinias kopūstais
-
Troškinti porai
-
Daržovių troškinys su makaronais
-
Makaronai su daržovėmis ir krevetėmis
-
Troškinys su soja (mėsa)
-
Kelmučių kotletukai
-
Spageti su alyvuogėmis
-
Daržovių mišinys grietinės padaže
-
Vištienos kamuoliukai
-
Krabų lazdelių ir sūrio kotletukai
-
Marinuotų kalafiorų troškinukas
-
Troškinti ankštiniai pipirai (paprikos)
-
Troškinti burokėliai
-
Patisonai su grybais ir daržovėmis
Troškinti salierai
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Salierai,
600 gramų -
Sviestas,
150 gramų -
Pienas,
1 stiklinė -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Citrinos rūgštis
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Salierų šaknys nulupamos, supjaustomos kubeliais ir ištroškinamos pasūdytame ir parūgštintame vandenyje su sviestu. Pienas išplakamas su miltais ir užpilamas ant visiškai suminkštėjusių salierų. Patiekalas tiekiamas karštas, apibarstytas petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (8)
-
Aš
2015-03-23 09:25
Nuotraukoje matau salierų stiebus, o rašoma apie šaknis???
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...