
Troškinti salierai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
600 gramų | salierai |
150 gramų | sviestas |
1 stiklinė | pienas |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | citrinos rūgštis |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Salierų šaknys nulupamos, supjaustomos kubeliais ir ištroškinamos pasūdytame ir parūgštintame vandenyje su sviestu. Pienas išplakamas su miltais ir užpilamas ant visiškai suminkštėjusių salierų. Patiekalas tiekiamas karštas, apibarstytas petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Asturiškai pagaminta žuvis
-
Cukinijų ir obuolių uogienė
-
Pupelių ir kopūstų troškinys
-
Troškintos bulvės
-
Baravykai troškinti svieste su svogūnais ir salierais
-
Troškinti obuoliai su ryžiais
-
Sojos troškinys su paprika
-
Daržovių mišinys grietinės padaže
-
Grikių košė su daržovėmis
-
Žuvies troškinys
-
Troškintos cukinijos su pomidorais
-
Troškintas daržovių garnyras
-
Karpis, troškintas piene
-
Troškinti žiediniai kopūstai
-
Balandėliai su daržovių įdaru
-
Šutintos morkos
-
Plovas su baklažanais
-
Įdarytos kaliaropės
-
Ukrainietiški ryžiai
-
Kepti rauginti kopūstai
Troškinti salierai
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Salierai,
600 gramų -
Sviestas,
150 gramų -
Pienas,
1 stiklinė -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Citrinos rūgštis
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Salierų šaknys nulupamos, supjaustomos kubeliais ir ištroškinamos pasūdytame ir parūgštintame vandenyje su sviestu. Pienas išplakamas su miltais ir užpilamas ant visiškai suminkštėjusių salierų. Patiekalas tiekiamas karštas, apibarstytas petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (8)
-
Aš
2015-03-23 09:25
Nuotraukoje matau salierų stiebus, o rašoma apie šaknis???
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...