
Troškinti salierai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
600 gramų | salierai |
150 gramų | sviestas |
1 stiklinė | pienas |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | citrinos rūgštis |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Salierų šaknys nulupamos, supjaustomos kubeliais ir ištroškinamos pasūdytame ir parūgštintame vandenyje su sviestu. Pienas išplakamas su miltais ir užpilamas ant visiškai suminkštėjusių salierų. Patiekalas tiekiamas karštas, apibarstytas petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Baravykai troškinti svieste su svogūnais ir salierais
-
Grybai, troškinti su kmynais
-
Karštos troškintos voveraitės
-
Troškinti agurkai
-
Troškinti burokėliai
-
Daržovių mišinys grietinės padaže
-
Šutintas karosas
-
Troškinti burokėliai su džiovintais baravykais
-
Grybų troškinys moliniame inde
-
Troškinti brokoliai
-
Marinuotų kalafiorų troškinukas
-
Žuvies troškinys su ryžiais
-
Porai su ryžiais
-
Kelmučių kotletukai
-
Kopūstienė su grybais
-
Pupelių ir kopūstų troškinys
-
Voveraitės ar kiti grybai sviesto ir grietinės padaže
-
Cukinijų ir obuolių uogienė
-
Troškintos voveraitės
-
Ispaniškas avinžirnių ir špinatų troškinys
Troškinti salierai
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Salierai,
600 gramų -
Sviestas,
150 gramų -
Pienas,
1 stiklinė -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Citrinos rūgštis
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Salierų šaknys nulupamos, supjaustomos kubeliais ir ištroškinamos pasūdytame ir parūgštintame vandenyje su sviestu. Pienas išplakamas su miltais ir užpilamas ant visiškai suminkštėjusių salierų. Patiekalas tiekiamas karštas, apibarstytas petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (8)
-
Aš
2015-03-23 09:25
Nuotraukoje matau salierų stiebus, o rašoma apie šaknis???
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...