Troškinti salierai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
600 gramų | salierai |
150 gramų | sviestas |
1 stiklinė | pienas |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | citrinos rūgštis |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Salierų šaknys nulupamos, supjaustomos kubeliais ir ištroškinamos pasūdytame ir parūgštintame vandenyje su sviestu. Pienas išplakamas su miltais ir užpilamas ant visiškai suminkštėjusių salierų. Patiekalas tiekiamas karštas, apibarstytas petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Citrininiai ryžiai
- Troškintos bulvės
- Troškintas ungurys
- Troškinta lašiša
- Bulvių guliašas
- Pupelių ir kopūstų troškinys
- Daržovių troškinys
- Risoto "Al Baloro"
- Krevetės afrikietiškai
- Meliono laivelis su avinžirniais ir išdykėliais kankanais
- Cukinijų ir obuolių uogienė
- Troškinti rauginti kopūstai su grybais
- Piene virta menkė
- Troškinys su soja (mėsa)
- Troškinti burokėliai su džiovintais baravykais
- Troškinti daržovių suktinukai
- Pomidorai su svogūnais
- Plovas su baklažanais
- Šparagai svieste su peletrūnais
- Troškinta žuvis su morkomis
Troškinti salierai
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Salierai,
600 gramų -
Sviestas,
150 gramų -
Pienas,
1 stiklinė -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Citrinos rūgštis
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Salierų šaknys nulupamos, supjaustomos kubeliais ir ištroškinamos pasūdytame ir parūgštintame vandenyje su sviestu. Pienas išplakamas su miltais ir užpilamas ant visiškai suminkštėjusių salierų. Patiekalas tiekiamas karštas, apibarstytas petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (8)
-
Aš
2015-03-23 09:25
Nuotraukoje matau salierų stiebus, o rašoma apie šaknis???
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...