
Troškinti salierai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
600 gramų | salierai |
150 gramų | sviestas |
1 stiklinė | pienas |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | citrinos rūgštis |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Salierų šaknys nulupamos, supjaustomos kubeliais ir ištroškinamos pasūdytame ir parūgštintame vandenyje su sviestu. Pienas išplakamas su miltais ir užpilamas ant visiškai suminkštėjusių salierų. Patiekalas tiekiamas karštas, apibarstytas petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Menkės ir kopūstų troškinys
-
Pievagrybiai su žiedinias kopūstais
-
Pievagrybiai grietinėlės padaže
-
Troškinta vėgėlė su grybais ir agurkais
-
Indiško Aloo Methi gaminimas
-
Ukrainietiški ryžiai
-
Grybų troškinys moliniame inde
-
Lynas, troškintas su kopūstais
-
Troškinta lašiša
-
Virtas karšis
-
Troškinti žiediniai kopūstai
-
Troškinti grybai su bulvėmis
-
Asturiškai pagaminta žuvis
-
Amerikietiškas sūrio troškinys
-
Troškintos voveraitės
-
Troškinti kopūstai
-
Daržovių troškinys su makaronais
-
Piene virta menkė
-
Grybų troškinys
-
Troškinta žuvis
Troškinti salierai
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Salierai,
600 gramų -
Sviestas,
150 gramų -
Pienas,
1 stiklinė -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Citrinos rūgštis
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Salierų šaknys nulupamos, supjaustomos kubeliais ir ištroškinamos pasūdytame ir parūgštintame vandenyje su sviestu. Pienas išplakamas su miltais ir užpilamas ant visiškai suminkštėjusių salierų. Patiekalas tiekiamas karštas, apibarstytas petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (8)
-
Aš
2015-03-23 09:25
Nuotraukoje matau salierų stiebus, o rašoma apie šaknis???
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...