Troškinti salierai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
| 600 gramų | salierai |
| 150 gramų | sviestas |
| 1 stiklinė | pienas |
| 1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | citrinos rūgštis |
| šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Salierų šaknys nulupamos, supjaustomos kubeliais ir ištroškinamos pasūdytame ir parūgštintame vandenyje su sviestu. Pienas išplakamas su miltais ir užpilamas ant visiškai suminkštėjusių salierų. Patiekalas tiekiamas karštas, apibarstytas petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Rusiškai troškinti kazlėkai
-
Troškinti žiediniai kopūstai
-
Karpis, šutintas aluje
-
Avižinių dribsnių plovas
-
Troškinta vištiena
-
Trinta bulvienė
-
Žuvies troškinys su ryžiais
-
Grybais įdaryti troškinti upėtakiai
-
Karštos troškintos voveraitės
-
Troškintos bulvės
-
Šparagai svieste su peletrūnais
-
Krabų lazdelių ir sūrio kotletukai
-
Šutintas karosas
-
Daržovių troškinys
-
Virtas sterkas
-
Arvydo kepti šparagai su rabarbarų padažu
-
Troškintas ungurys
-
Menkės ir kopūstų troškinys
-
Šutintas karšis
-
Troškinys su soja (mėsa)
Troškinti salierai
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Salierai,
600 gramų -
Sviestas,
150 gramų -
Pienas,
1 stiklinė -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Citrinos rūgštis
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Salierų šaknys nulupamos, supjaustomos kubeliais ir ištroškinamos pasūdytame ir parūgštintame vandenyje su sviestu. Pienas išplakamas su miltais ir užpilamas ant visiškai suminkštėjusių salierų. Patiekalas tiekiamas karštas, apibarstytas petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (8)
-
Aš
2015-03-23 09:25
Nuotraukoje matau salierų stiebus, o rašoma apie šaknis???
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
