Troškinys su ankštiniais pipirais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
750 gramų | paprika |
750 gramų | pomidorai |
3 vienetai | svogūnai |
3 valgomieji šaukštai | margarinas |
6 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Svogūnai smulkiai supjaustomi ir pakepinami. Pipirai nuplaunami, išėmus sėklalizdžius, supjaustomi plonais skridinėliais, sudedami prie svogūnų ir 15 min. patroškinami. Stambiai supjaustyti pomidorai truputį pakepinami kartu su svogūnais ir pipirais. Viskas pasūdoma. Kiaušiniai suplakami, pasūdomi, užpilami ant pakepintų daržovių, dar truputį patroškinama ant mažos ugnies ir paduodama valgyti su biria ryžių koše, bulvėmis ar duona.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Citrininiai ryžiai
- Troškintos bulvės
- Troškintas ungurys
- Troškinta lašiša
- Bulvių guliašas
- Pupelių ir kopūstų troškinys
- Daržovių troškinys
- Risoto "Al Baloro"
- Krevetės afrikietiškai
- Meliono laivelis su avinžirniais ir išdykėliais kankanais
- Cukinijų ir obuolių uogienė
- Troškinti rauginti kopūstai su grybais
- Piene virta menkė
- Troškinys su soja (mėsa)
- Troškinti burokėliai su džiovintais baravykais
- Troškinti daržovių suktinukai
- Pomidorai su svogūnais
- Plovas su baklažanais
- Šparagai svieste su peletrūnais
- Troškinta žuvis su morkomis
Troškinys su ankštiniais pipirais
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Paprika,
750 gramų -
Pomidorai,
750 gramų -
Svogūnai,
3 vienetai -
Margarinas,
3 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
6 vienetai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūnai smulkiai supjaustomi ir pakepinami. Pipirai nuplaunami, išėmus sėklalizdžius, supjaustomi plonais skridinėliais, sudedami prie svogūnų ir 15 min. patroškinami. Stambiai supjaustyti pomidorai truputį pakepinami kartu su svogūnais ir pipirais. Viskas pasūdoma. Kiaušiniai suplakami, pasūdomi, užpilami ant pakepintų daržovių, dar truputį patroškinama ant mažos ugnies ir paduodama valgyti su biria ryžių koše, bulvėmis ar duona.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...