
Troškinys su ankštiniais pipirais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
750 gramų | paprika |
750 gramų | pomidorai |
3 vienetai | svogūnai |
3 valgomieji šaukštai | margarinas |
6 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Svogūnai smulkiai supjaustomi ir pakepinami. Pipirai nuplaunami, išėmus sėklalizdžius, supjaustomi plonais skridinėliais, sudedami prie svogūnų ir 15 min. patroškinami. Stambiai supjaustyti pomidorai truputį pakepinami kartu su svogūnais ir pipirais. Viskas pasūdoma. Kiaušiniai suplakami, pasūdomi, užpilami ant pakepintų daržovių, dar truputį patroškinama ant mažos ugnies ir paduodama valgyti su biria ryžių koše, bulvėmis ar duona.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Baravykai troškinti svieste su svogūnais ir salierais
-
Grybai, troškinti su kmynais
-
Karštos troškintos voveraitės
-
Troškinti agurkai
-
Troškinti burokėliai
-
Daržovių mišinys grietinės padaže
-
Šutintas karosas
-
Troškinti burokėliai su džiovintais baravykais
-
Grybų troškinys moliniame inde
-
Troškinti brokoliai
-
Marinuotų kalafiorų troškinukas
-
Žuvies troškinys su ryžiais
-
Porai su ryžiais
-
Kelmučių kotletukai
-
Kopūstienė su grybais
-
Pupelių ir kopūstų troškinys
-
Voveraitės ar kiti grybai sviesto ir grietinės padaže
-
Cukinijų ir obuolių uogienė
-
Troškintos voveraitės
-
Ispaniškas avinžirnių ir špinatų troškinys
Troškinys su ankštiniais pipirais
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Paprika,
750 gramų -
Pomidorai,
750 gramų -
Svogūnai,
3 vienetai -
Margarinas,
3 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
6 vienetai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūnai smulkiai supjaustomi ir pakepinami. Pipirai nuplaunami, išėmus sėklalizdžius, supjaustomi plonais skridinėliais, sudedami prie svogūnų ir 15 min. patroškinami. Stambiai supjaustyti pomidorai truputį pakepinami kartu su svogūnais ir pipirais. Viskas pasūdoma. Kiaušiniai suplakami, pasūdomi, užpilami ant pakepintų daržovių, dar truputį patroškinama ant mažos ugnies ir paduodama valgyti su biria ryžių koše, bulvėmis ar duona.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...