
Troškinti porai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
600 gramų | poras |
2 valgomieji šaukštai | taukai (kiaulių) |
2 valgomieji šaukštai | kviečiai |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Porai išverdami truputyje pasūdyto ir pasaldinto vandens, išgriebiami, supjaustomi ir pakepinami riebaluose. Likusiuose riebaluose pakepinami miltai, atskiedžiami grietine su trupučiu porų nuoviro. Šiuo padažu užpilami troškinti porai.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinti agurkai
-
Troškinti obuoliai su ryžiais
-
Žuvies troškinys su ryžiais
-
Krevetės afrikietiškai
-
Dvariškių troškinys
-
Ryžių troškinys su cukinijomis ir voveraitėmis
-
Menkės ir kopūstų troškinys
-
Troškinti ankštiniai pipirai (paprikos)
-
Troškinta menkė (ubagiškai)
-
Grybai, troškinti su kmynais
-
Troškintas lynas
-
Trinta bulvienė
-
Višta, troškinta su česnaku
-
Rudeniška daržovių užkepėlė - La troškinys
-
Rusiškai troškinti kazlėkai
-
Pievagrybiai su žiedinias kopūstais
-
Virtas sterkas
-
Švieži troškinti kopūstai
-
Troškinti topinambai
-
Baklažanai su pomidorais ir sūriu
Troškinti porai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Poras,
600 gramų -
Taukai (kiaulių),
2 valgomieji šaukštai -
Kviečiai,
2 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai - Cukrus
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Porai išverdami truputyje pasūdyto ir pasaldinto vandens, išgriebiami, supjaustomi ir pakepinami riebaluose. Likusiuose riebaluose pakepinami miltai, atskiedžiami grietine su trupučiu porų nuoviro. Šiuo padažu užpilami troškinti porai.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...