Troškinti porai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 600 gramų | poras |
| 2 valgomieji šaukštai | taukai (kiaulių) |
| 2 valgomieji šaukštai | kviečiai |
| 2 valgomieji šaukštai | grietinė |
| šiek tiek | cukrus |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Porai išverdami truputyje pasūdyto ir pasaldinto vandens, išgriebiami, supjaustomi ir pakepinami riebaluose. Likusiuose riebaluose pakepinami miltai, atskiedžiami grietine su trupučiu porų nuoviro. Šiuo padažu užpilami troškinti porai.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sojos troškinys su paprika
-
Šparagai svieste su peletrūnais
-
Šutintos morkos
-
Krabų lazdelių ir sūrio kotletukai
-
Asturiškai pagaminta žuvis
-
Troškintas sterkas
-
Ryžių rizotas su grybais
-
Cukinijų ir obuolių uogienė
-
Žuvies filė
-
Amerikietiškas sūrio troškinys
-
Plovas su baklažanais
-
Krevetės afrikietiškai
-
Dvariškių troškinys
-
Baklažanai su pomidorais ir sūriu
-
Troškinti porai
-
Troškinti kopūstai su morkomis
-
Ryžių troškinys su cukinijomis ir voveraitėmis
-
Kuskuso troškinys
-
Troškinti kazlėkai
-
Daržovių troškinys su makaronais
Troškinti porai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Poras,
600 gramų -
Taukai (kiaulių),
2 valgomieji šaukštai -
Kviečiai,
2 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai - Cukrus
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Porai išverdami truputyje pasūdyto ir pasaldinto vandens, išgriebiami, supjaustomi ir pakepinami riebaluose. Likusiuose riebaluose pakepinami miltai, atskiedžiami grietine su trupučiu porų nuoviro. Šiuo padažu užpilami troškinti porai.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
