Troškinti porai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
600 gramų | poras |
2 valgomieji šaukštai | taukai (kiaulių) |
2 valgomieji šaukštai | kviečiai |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Porai išverdami truputyje pasūdyto ir pasaldinto vandens, išgriebiami, supjaustomi ir pakepinami riebaluose. Likusiuose riebaluose pakepinami miltai, atskiedžiami grietine su trupučiu porų nuoviro. Šiuo padažu užpilami troškinti porai.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Troškintos cukinijos su pomidorais
- Prancūziškai pagaminti žirneliai
- Troškinti kazlėkai
- Sojos troškinys su paprika
- Karpis, troškintas piene
- Karštieji kukurūzai su sviestu ir česnaku
- Arvydo kepti šparagai su rabarbarų padažu
- Perlinės kruopos su grybais ir daržovėmis
- Troškinti salierai
- Rudmėsės svogūnų padaže
- Sojos troškinys su pievagrybiais
- Risoto "Al Baloro"
- Pievagrybiai grietinėlės padaže
- Vegetariškas troškinukas
- Troškinti agurkai
- Pikantiški ryžiai su apelsinais
- Karštos troškintos voveraitės
- Karštieji kukurūzai su prieskoninėmis žolelėmis
- Plovas su baklažanais
- Troškinti daržovių suktinukai
Troškinti porai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Poras,
600 gramų -
Taukai (kiaulių),
2 valgomieji šaukštai -
Kviečiai,
2 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai - Cukrus
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Porai išverdami truputyje pasūdyto ir pasaldinto vandens, išgriebiami, supjaustomi ir pakepinami riebaluose. Likusiuose riebaluose pakepinami miltai, atskiedžiami grietine su trupučiu porų nuoviro. Šiuo padažu užpilami troškinti porai.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...