
Troškinti porai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
600 gramų | poras |
2 valgomieji šaukštai | taukai (kiaulių) |
2 valgomieji šaukštai | kviečiai |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Porai išverdami truputyje pasūdyto ir pasaldinto vandens, išgriebiami, supjaustomi ir pakepinami riebaluose. Likusiuose riebaluose pakepinami miltai, atskiedžiami grietine su trupučiu porų nuoviro. Šiuo padažu užpilami troškinti porai.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinti burokėliai su džiovintais baravykais
-
Šutintas upėtakis
-
Karštieji kukurūzai su sviestu ir česnaku
-
Makaronų troškinys su alyvuogėmis
-
Ukrainietiški ryžiai
-
Karštos troškintos voveraitės
-
Šutintos morkos
-
Kopūstienė su grybais
-
Ryžių troškinys su cukinijomis ir voveraitėmis
-
Indiško Aloo Methi gaminimas
-
Karštieji kukurūzai su prieskoninėmis žolelėmis
-
Lynas, keptas su džiūvėsėliais
-
Baklažanai su pomidorais ir sūriu
-
Troškinti žiediniai kopūstai
-
Troškinti rauginti kopūstai
-
Kopūstų troškinys
-
Pievagrybiai su ryžiais grietinės padaže
-
Plovas su baklažanais
-
Ryžiai kiniškai su kukurūzais ir kalendromis
-
Pomidorai su svogūnais
Troškinti porai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Poras,
600 gramų -
Taukai (kiaulių),
2 valgomieji šaukštai -
Kviečiai,
2 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai - Cukrus
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Porai išverdami truputyje pasūdyto ir pasaldinto vandens, išgriebiami, supjaustomi ir pakepinami riebaluose. Likusiuose riebaluose pakepinami miltai, atskiedžiami grietine su trupučiu porų nuoviro. Šiuo padažu užpilami troškinti porai.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...