
Troškinti porai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
600 gramų | poras |
2 valgomieji šaukštai | taukai (kiaulių) |
2 valgomieji šaukštai | kviečiai |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Porai išverdami truputyje pasūdyto ir pasaldinto vandens, išgriebiami, supjaustomi ir pakepinami riebaluose. Likusiuose riebaluose pakepinami miltai, atskiedžiami grietine su trupučiu porų nuoviro. Šiuo padažu užpilami troškinti porai.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pikantiški ryžiai su apelsinais
-
Dvariškių troškinys
-
Bulvės su slyvomis ir abrikosais
-
Meliono laivelis su avinžirniais ir išdykėliais kankanais
-
Citrininiai ryžiai
-
Troškintos voveraitės
-
Troškintos bulvės
-
Rudeniška daržovių užkepėlė - La troškinys
-
Daržovių troškinys su makaronais
-
Karštieji kukurūzai su prieskoninėmis žolelėmis
-
Šutintos morkos
-
Sojos troškinys
-
Trinta bulvienė
-
Grybais įdaryti troškinti upėtakiai
-
Porai su ryžiais
-
Midijų troškinys su daržovėmis
-
Porai su grybais
-
Troškinti daržovių suktinukai
-
Makaronai su daržovėmis ir krevetėmis
-
Karpis, troškintas piene
Troškinti porai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Poras,
600 gramų -
Taukai (kiaulių),
2 valgomieji šaukštai -
Kviečiai,
2 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai - Cukrus
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Porai išverdami truputyje pasūdyto ir pasaldinto vandens, išgriebiami, supjaustomi ir pakepinami riebaluose. Likusiuose riebaluose pakepinami miltai, atskiedžiami grietine su trupučiu porų nuoviro. Šiuo padažu užpilami troškinti porai.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...