Troškinti porai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
600 gramų | poras |
2 valgomieji šaukštai | taukai (kiaulių) |
2 valgomieji šaukštai | kviečiai |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Porai išverdami truputyje pasūdyto ir pasaldinto vandens, išgriebiami, supjaustomi ir pakepinami riebaluose. Likusiuose riebaluose pakepinami miltai, atskiedžiami grietine su trupučiu porų nuoviro. Šiuo padažu užpilami troškinti porai.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Švieži troškinti kopūstai
- Kopūstų troškinys
- Bulvių guliašas
- Karpis, troškintas piene
- Indiško Aloo Methi gaminimas
- Kuskuso troškinys
- Grybų troškinys
- Grybai, troškinti baltajame vyne
- Virtas karšis
- Troškinta žuvis su morkomis
- Šparagai svieste su peletrūnais
- Makaronai su daržovėmis ir krevetėmis
- Ryžiai kiniškai su kukurūzais ir kalendromis
- Daržovių troškinys
- Makaronų troškinys su alyvuogėmis
- Plovas
- Karštos troškintos voveraitės
- Kepti rauginti kopūstai
- Pupelių ir kopūstų troškinys
- Krabų lazdelių ir sūrio kotletukai
Troškinti porai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Poras,
600 gramų -
Taukai (kiaulių),
2 valgomieji šaukštai -
Kviečiai,
2 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai - Cukrus
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Porai išverdami truputyje pasūdyto ir pasaldinto vandens, išgriebiami, supjaustomi ir pakepinami riebaluose. Likusiuose riebaluose pakepinami miltai, atskiedžiami grietine su trupučiu porų nuoviro. Šiuo padažu užpilami troškinti porai.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...