
Troškinti porai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
600 gramų | poras |
2 valgomieji šaukštai | taukai (kiaulių) |
2 valgomieji šaukštai | kviečiai |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Porai išverdami truputyje pasūdyto ir pasaldinto vandens, išgriebiami, supjaustomi ir pakepinami riebaluose. Likusiuose riebaluose pakepinami miltai, atskiedžiami grietine su trupučiu porų nuoviro. Šiuo padažu užpilami troškinti porai.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvies troškinys
-
Rudmėsės svogūnų padaže
-
Troškinti kazlėkai
-
Baravykai svogūnų padaže
-
Cukinijų ir obuolių uogienė
-
Indiško Aloo Methi gaminimas
-
Baklažanai su pomidorais ir sūriu
-
Ryžiai su kiaušiniais
-
Troškinti pievagrybiai
-
Grybų troškinys
-
Troškinti burokėliai su džiovintais baravykais
-
Risoto "Al Baloro"
-
Grybų troškinys moliniame inde
-
Grybai, troškinti su kmynais
-
Pievagrybiai su ryžiais grietinės padaže
-
Troškinta vėgėlė su grybais ir agurkais
-
Ukrainietiški ryžiai
-
Višta, troškinta su česnaku
-
Troškinti kalmarai
-
Jūros lydeka Graikiškai
Troškinti porai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Poras,
600 gramų -
Taukai (kiaulių),
2 valgomieji šaukštai -
Kviečiai,
2 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai - Cukrus
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Porai išverdami truputyje pasūdyto ir pasaldinto vandens, išgriebiami, supjaustomi ir pakepinami riebaluose. Likusiuose riebaluose pakepinami miltai, atskiedžiami grietine su trupučiu porų nuoviro. Šiuo padažu užpilami troškinti porai.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...