
Šutintos morkos
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
12 vienetų | morkos |
100 gramų | sviestas |
šiek tiek | cukrus |
1 stiklinė | pienas |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Morkos nuskutamos, supjaustomos griežinėliais ir sudedamos į verdantį vandenį, kad pusiau apsemtų. Užvirus suberiamas cukrus, druska. Šutinama uždengus indą ant mažos ugnies (20 min.— 1 val.). Vėliau vanduo nugarinamas. Ant morkų supilamas ištirpintas sviestas, sumaišytas su miltais ir atskiestas pienu ar morkų nuoviru, pakaitinama. Tiekiama apibarsčius petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Rudeniška daržovių užkepėlė - La troškinys
-
Daržovių troškinys
-
Kopūstų troškinys
-
Šparagai svieste su peletrūnais
-
Keptos bulvės su grybais
-
Troškinti kopūstai
-
Lynas, keptas su džiūvėsėliais
-
Kelmučių kotletukai
-
Troškintas sterkas
-
Perlinės kruopos su grybais ir daržovėmis
-
Troškintos bulvės
-
Grybai, troškinti baltajame vyne
-
Troškinta žuvis
-
Pievagrybiai kepti su česnaku
-
Sojos faršo ir makaronų troškinys
-
Sojos troškinys su paprika
-
Pikantiški ryžiai su apelsinais
-
Grybų troškinys moliniame inde
-
Baravykai svogūnų padaže
-
Midijų troškinys su daržovėmis
Šutintos morkos
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Morkos,
12 vienetų -
Sviestas,
100 gramų - Cukrus
-
Pienas,
1 stiklinė - Petražolės
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Morkos nuskutamos, supjaustomos griežinėliais ir sudedamos į verdantį vandenį, kad pusiau apsemtų. Užvirus suberiamas cukrus, druska. Šutinama uždengus indą ant mažos ugnies (20 min.— 1 val.). Vėliau vanduo nugarinamas. Ant morkų supilamas ištirpintas sviestas, sumaišytas su miltais ir atskiestas pienu ar morkų nuoviru, pakaitinama. Tiekiama apibarsčius petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...