
Grybų troškinys
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | grybai (švieži) |
3 vienetai | svogūnai |
3 valgomieji šaukštai | riebalai |
1 valgomasis šaukštas | paprika (raudona ar geltona) |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
3 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Grybus apkepinkite riebaluose, sudėkite susmulkintą papriką ir svogūnus, suberkite miltus. Gerai išmaišykite ir troškinkite tol, kol grybai suminkštės. Galima įpilti truputėlį vandens. Baigiant troškinti supilkite pomidorų padažą ir grietinę. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Dar troškinkite kelias minutes. Šį troškinį labai skanu valgyti su bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Daržovių troškinys
-
Cukinijų ir obuolių uogienė
-
Pomidorai su svogūnais
-
Kopūstų troškinys
-
Risoto "Al Baloro"
-
Rusiškai troškinti kazlėkai
-
Arvydo kepti šparagai su rabarbarų padažu
-
Troškinti kopūstai
-
Troškinti kalmarai
-
Žuvies troškinys
-
Įdarytos kaliaropės
-
Šutintos morkos
-
Prancūziškai pagaminti žirneliai
-
Grikių košė su daržovėmis
-
Rudeniška daržovių užkepėlė - La troškinys
-
Troškinti kazlėkai
-
Troškinti kopūstai su morkomis
-
Jūros gėrybių mišinys
-
Graikiška žuvies filė
-
Meliono laivelis su avinžirniais ir išdykėliais kankanais
Grybų troškinys
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Grybai, švieži,
500 gramų -
Svogūnai,
3 vienetai -
Riebalai,
3 valgomieji šaukštai -
Paprika, raudona ar geltona,
1 valgomasis šaukštas -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Pomidorų padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
3 valgomieji šaukštai - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grybus apkepinkite riebaluose, sudėkite susmulkintą papriką ir svogūnus, suberkite miltus. Gerai išmaišykite ir troškinkite tol, kol grybai suminkštės. Galima įpilti truputėlį vandens. Baigiant troškinti supilkite pomidorų padažą ir grietinę. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Dar troškinkite kelias minutes. Šį troškinį labai skanu valgyti su bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (3)
-
sarune
2015-10-27 12:28
labia skanu! kaip tik dabar gaminuosi :) tik be paprikos :)
-
Egle
2015-09-03 13:34
Labai labai skanus troskinys,isbandziau ;-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...