
Bulvių guliašas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
10 vienetų | bulvių |
2 vienetai | svogūnai |
4 vienetai | agurkų (rauginti) |
2 vienetai | pomidorai |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
100 gramų | grietinė |
3 vienetai | česnakas |
2 stiklinės | sultinys |
šiek tiek | žalumynų |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
nuluptas bulves supjaustykite stambiais kubeliais, suberkite į puodą, įberkite druskos ir sudėkite svieste pakepintus susmulkintus svogūnus. Tada užpilkite sultiniu ir troškinkite dangčiu uždengtame puode. Truputį patroškinę suberkite nuluptus ir susmulkintus agurkus ir toliau troškinkite. Likus kelioms minutėms iki troškinimo pabaigos sudėkite nuluptus ir susmulkintus pomidorus , česnakus ir grietinę.Patroškinkite dar apie 5 - 10 min. ir pabarstykite žalumynais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinti brokoliai
-
Džambalaja
-
Porai su grybais
-
Troškinti griežčiai
-
Troškinta vėgėlė su grybais ir agurkais
-
Kopūstų troškinys
-
Grikių košė su daržovėmis
-
Sojos troškinys su pievagrybiais
-
Baravykai svogūnų padaže
-
Troškinys su soja (mėsa)
-
Troškinti porai
-
Karštos troškintos voveraitės
-
Troškinti rauginti kopūstai
-
Troškinti kopūstai
-
Rusiškai troškinti kazlėkai
-
Daržovių mišinys grietinės padaže
-
Karpis, šutintas aluje
-
Daržovių troškinys su makaronais
-
Šutintos morkos
-
Šutintas karšis
Bulvių guliašas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Bulvės,
10 vienetų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Agurkai, rauginti,
4 vienetai -
Pomidorai,
2 vienetai -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
100 gramų -
Česnakas,
3 vienetai -
Sultinys,
2 stiklinės - Žalumynai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
nuluptas bulves supjaustykite stambiais kubeliais, suberkite į puodą, įberkite druskos ir sudėkite svieste pakepintus susmulkintus svogūnus. Tada užpilkite sultiniu ir troškinkite dangčiu uždengtame puode. Truputį patroškinę suberkite nuluptus ir susmulkintus agurkus ir toliau troškinkite. Likus kelioms minutėms iki troškinimo pabaigos sudėkite nuluptus ir susmulkintus pomidorus , česnakus ir grietinę.Patroškinkite dar apie 5 - 10 min. ir pabarstykite žalumynais.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...