
Troškinta žuvis
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
4 vienetai | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
2 vienetai | česnakas (skiltelės) |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
šiek tiek | citrinų sultys |
500 gramų | žuvis |
3 vienetai | pomidorai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Šaukšte įkaitinto aliejaus truputį apkepinami smulkiai supjaustyti svogūnai ir sukapotas česnakas, vėliau sudedami skiltelėmis supjaustyti pomidorai, viskas pasūdoma ir papipirinama. Žuvis išdarinėjama, apšlakstoma citrinos sultimis ir įtrinama druska. Keptuvėje įkaitinamas aliejus, įpilama 2—3 šaukštai vandens, sukrečiami apkepinti svogūnai, žuvies gabaliukai bei pomidorai, ir viskas 30 min. patroškinama.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kopūstienė su grybais
-
Kuskuso troškinys
-
Daržovių mišinys grietinės padaže
-
Citrininiai ryžiai
-
Vegetariškas troškinukas
-
Žuvies troškinys
-
Švieži troškinti kopūstai
-
Višta, troškinta su česnaku
-
Ryžių rizotas su grybais
-
Krevetės afrikietiškai
-
Troškintos bulvės
-
Pievagrybiai kepti su česnaku
-
Troškinta žuvis
-
Troškinti daržovių suktinukai
-
Virtas karšis
-
Troškinti porai
-
Troškintos bulvės
-
Dvariškių troškinys
-
Jūros gėrybių mišinys
-
Troškinti kopūstai
Troškinta žuvis
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Svogūnai,
4 vienetai - Druska
- Juodieji pipirai
-
Česnakas, skiltelės,
2 vienetai -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Citrinų sultys
-
Žuvis,
500 gramų -
Pomidorai,
3 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šaukšte įkaitinto aliejaus truputį apkepinami smulkiai supjaustyti svogūnai ir sukapotas česnakas, vėliau sudedami skiltelėmis supjaustyti pomidorai, viskas pasūdoma ir papipirinama. Žuvis išdarinėjama, apšlakstoma citrinos sultimis ir įtrinama druska. Keptuvėje įkaitinamas aliejus, įpilama 2—3 šaukštai vandens, sukrečiami apkepinti svogūnai, žuvies gabaliukai bei pomidorai, ir viskas 30 min. patroškinama.
Reklama:
Komentarai (6)
-
sabina
2012-08-01 10:31
tuoj eisiu gaminti ;-)
-
(anonimas)
2009-12-12 16:00
:parselis: labai skanu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...