| šiek tiek | topinambai |
| šiek tiek | sviestas |
| šiek tiek | džiūvėsėliai |
| šiek tiek | krapai |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Karštieji kukurūzai su sviestu ir česnaku
-
Keptos bulvės su grybais
-
Troškintos voveraitės
-
Sojos troškinys
-
Grybai, troškinti baltajame vyne
-
Šparagai svieste su peletrūnais
-
Baravykai troškinti svieste su svogūnais ir salierais
-
Karpis, šutintas aluje
-
Žuvies filė
-
Vegetariškas troškinukas
-
Makaronai su daržovėmis ir krevetėmis
-
Grybų troškinys moliniame inde
-
Prancūziškai pagaminti žirneliai
-
Graikiška žuvies filė
-
Troškintos bulvės
-
Menkės ir kopūstų troškinys
-
Itališkai pagaminti briuselio kopūstai
-
Asturiškai pagaminta žuvis
-
Spageti su alyvuogėmis
-
Kopūstienė su grybais
Troškinti topinambai
akcijas
- Paruošimo laikas:
- Topinambai
- Sviestas
- Džiūvėsėliai
- Krapai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Topinambų gumbus gerai nuplaukite šepetėliu. Plonai nulupkite nerūdijančiu peiliu ir tuoj pat sudėkite į parūgštintą ar gerai pasūdytą vandenį. Keptuvėje ištirpdykite sviestą ir išklokite 0.5 cm storiu supjaustytus topinambus. Uždengus kaitinkite ant nestiprios ugnies, kad nesugruzdėtų sviestas, kol topinambai suminkštės. Jie turi suminkštėti, bet neištižti. Sudėkite į lėkštę, apibarstykite batono džiūvėsėliais ir smulkintais krapų lapeliais. Valgykite su virtomis ar pakepintomis bulvėmis.
Komentarai (5)
-
Pifas
2017-01-25 15:26
Bulvę valgyti su bulve...
-
Marija
2014-02-18 17:38
Tikra nesamonė. Deda receptą net nežinodami, iš ko gaminama. Man čia panašu į artišokus.
-
skaitytojas
2014-01-29 11:00
Bulvinė saulėgrąža arba topinambas (lot. Helianthus tuberosus) – astrinių šeimos augalas (2n = 102) o cia kas per nesamone nufotografuota, ka tai turi bendro su topinambu?
