
šiek tiek | topinambai |
šiek tiek | sviestas |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
šiek tiek | krapai |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ispaniškas avinžirnių ir špinatų troškinys
-
Šutintos morkos su žirneliais
-
Troškinys su soja (mėsa)
-
Daržovių mišinys grietinės padaže
-
Troškinti agurkai
-
Trinta bulvienė
-
Žuvies filė
-
Jūros gėrybių mišinys
-
Kepti rauginti kopūstai
-
Troškinti grybai su bulvėmis
-
Virtas sterkas
-
Šutintas upėtakis
-
Dvariškių troškinys
-
Virtas karšis
-
Troškinti rauginti kopūstai
-
Įdarytos kaliaropės
-
Kuskuso troškinys
-
Troškintas daržovių garnyras
-
Troškinti griežčiai
-
Vegetariškas troškinukas
Troškinti topinambai

- Paruošimo laikas:
- Topinambai
- Sviestas
- Džiūvėsėliai
- Krapai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Topinambų gumbus gerai nuplaukite šepetėliu. Plonai nulupkite nerūdijančiu peiliu ir tuoj pat sudėkite į parūgštintą ar gerai pasūdytą vandenį. Keptuvėje ištirpdykite sviestą ir išklokite 0.5 cm storiu supjaustytus topinambus. Uždengus kaitinkite ant nestiprios ugnies, kad nesugruzdėtų sviestas, kol topinambai suminkštės. Jie turi suminkštėti, bet neištižti. Sudėkite į lėkštę, apibarstykite batono džiūvėsėliais ir smulkintais krapų lapeliais. Valgykite su virtomis ar pakepintomis bulvėmis.
Komentarai (5)
-
Pifas
2017-01-25 15:26
Bulvę valgyti su bulve...
-
Marija
2014-02-18 17:38
Tikra nesamonė. Deda receptą net nežinodami, iš ko gaminama. Man čia panašu į artišokus.
-
skaitytojas
2014-01-29 11:00
Bulvinė saulėgrąža arba topinambas (lot. Helianthus tuberosus) – astrinių šeimos augalas (2n = 102) o cia kas per nesamone nufotografuota, ka tai turi bendro su topinambu?