
šiek tiek | topinambai |
šiek tiek | sviestas |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
šiek tiek | krapai |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kopūstienė su grybais
-
Kopūstų troškinys
-
Makaronų troškinys su alyvuogėmis
-
Pievagrybiai su žiedinias kopūstais
-
Jūros gėrybių mišinys
-
Midijų troškinys su daržovėmis
-
Šutintas upėtakis
-
Ryžiai kiniškai su kukurūzais ir kalendromis
-
Ryžių troškinys su cukinijomis ir voveraitėmis
-
Bulvių guliašas
-
Troškinti kazlėkai
-
Pupelių ir kopūstų troškinys
-
Pievagrybiai kepti su česnaku
-
Ryžiai su kiaušiniais
-
Bulvės su slyvomis ir abrikosais
-
Troškinti porai
-
Baravykai svogūnų padaže
-
Jūros lydeka Graikiškai
-
Grybai, troškinti baltajame vyne
-
Krevetės afrikietiškai
Troškinti topinambai

- Paruošimo laikas:
- Topinambai
- Sviestas
- Džiūvėsėliai
- Krapai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Topinambų gumbus gerai nuplaukite šepetėliu. Plonai nulupkite nerūdijančiu peiliu ir tuoj pat sudėkite į parūgštintą ar gerai pasūdytą vandenį. Keptuvėje ištirpdykite sviestą ir išklokite 0.5 cm storiu supjaustytus topinambus. Uždengus kaitinkite ant nestiprios ugnies, kad nesugruzdėtų sviestas, kol topinambai suminkštės. Jie turi suminkštėti, bet neištižti. Sudėkite į lėkštę, apibarstykite batono džiūvėsėliais ir smulkintais krapų lapeliais. Valgykite su virtomis ar pakepintomis bulvėmis.
Komentarai (5)
-
Pifas
2017-01-25 15:26
Bulvę valgyti su bulve...
-
Marija
2014-02-18 17:38
Tikra nesamonė. Deda receptą net nežinodami, iš ko gaminama. Man čia panašu į artišokus.
-
skaitytojas
2014-01-29 11:00
Bulvinė saulėgrąža arba topinambas (lot. Helianthus tuberosus) – astrinių šeimos augalas (2n = 102) o cia kas per nesamone nufotografuota, ka tai turi bendro su topinambu?