![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Kelmučių kotletukai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | kelmučiai (virti) |
2 riekės | duona (balta) |
1 vienetas | svogūnai |
1 valgomasis šaukštas | krakmolas |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | lauro lapų |
šiek tiek | mairūnas |
5 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Į maltus grybus įplakame kiaušinį, suberiame miltus, krakmolą viską pagardiname druska, įberiame truputį pipirų, lapelių, mairūno. Įdedame smulkintą svogūną, viską gerai išmaišome ir formuojame nedidelius kotletus, prieš kepant pavoliojame džiūvėsėliuose ir kepame aliejuje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinti porai
-
Troškintas ungurys
-
Pupelių ir kopūstų troškinys
-
Karpis, troškintas piene
-
Troškintos bulvės
-
Troškinti daržovių suktinukai
-
Pomidorai su svogūnais
-
Ispaniškas avinžirnių ir špinatų troškinys
-
Virtas karšis su obuoliais
-
Šutintos morkos su žirneliais
-
Itališkai pagaminti briuselio kopūstai
-
Troškinys su ankštiniais pipirais
-
Karštieji kukurūzai su cinamonu ir žaliąja citrina
-
Karštieji kukurūzai su prieskoninėmis žolelėmis
-
Bulvių guliašas
-
Midijų troškinys su daržovėmis
-
Perlinės kruopos su grybais ir daržovėmis
-
Karpis, šutintas aluje
-
Troškintas daržovių garnyras
-
Jūros lydeka Graikiškai
Kelmučių kotletukai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kelmučiai, virti,
500 gramų -
Duona, balta,
2 riekės -
Svogūnai,
1 vienetas -
Krakmolas,
1 valgomasis šaukštas -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis - Juodieji pipirai
- Lauro lapai
- Mairūnas
-
Džiūvėsėliai,
5 valgomieji šaukštai - Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į maltus grybus įplakame kiaušinį, suberiame miltus, krakmolą viską pagardiname druska, įberiame truputį pipirų, lapelių, mairūno. Įdedame smulkintą svogūną, viską gerai išmaišome ir formuojame nedidelius kotletus, prieš kepant pavoliojame džiūvėsėliuose ir kepame aliejuje.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...