
Kelmučių kotletukai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | kelmučiai (virti) |
2 riekės | duona (balta) |
1 vienetas | svogūnai |
1 valgomasis šaukštas | krakmolas |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | lauro lapų |
šiek tiek | mairūnas |
5 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Į maltus grybus įplakame kiaušinį, suberiame miltus, krakmolą viską pagardiname druska, įberiame truputį pipirų, lapelių, mairūno. Įdedame smulkintą svogūną, viską gerai išmaišome ir formuojame nedidelius kotletus, prieš kepant pavoliojame džiūvėsėliuose ir kepame aliejuje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šutintos morkos su žirneliais
-
Troškinta vištiena
-
Indiško Aloo Methi gaminimas
-
Pievagrybiai grietinėlės padaže
-
Jūros lydeka Graikiškai
-
Kepti rauginti kopūstai
-
Troškintos bulvės
-
Ryžiai kiniškai su kukurūzais ir kalendromis
-
Įdarytos kaliaropės
-
Šutintas karšis
-
Grikių košė su daržovėmis
-
Menkės ir kopūstų troškinys
-
Avižinių dribsnių plovas
-
Karpis, šutintas aluje
-
Balandėliai su daržovių įdaru
-
Troškinti burokėliai
-
Patisonai su grybais ir daržovėmis
-
Karštos troškintos voveraitės
-
Krevetės afrikietiškai
-
Troškintas lynas
Kelmučių kotletukai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kelmučiai, virti,
500 gramų -
Duona, balta,
2 riekės -
Svogūnai,
1 vienetas -
Krakmolas,
1 valgomasis šaukštas -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis - Juodieji pipirai
- Lauro lapai
- Mairūnas
-
Džiūvėsėliai,
5 valgomieji šaukštai - Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į maltus grybus įplakame kiaušinį, suberiame miltus, krakmolą viską pagardiname druska, įberiame truputį pipirų, lapelių, mairūno. Įdedame smulkintą svogūną, viską gerai išmaišome ir formuojame nedidelius kotletus, prieš kepant pavoliojame džiūvėsėliuose ir kepame aliejuje.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...