![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Troškinti kazlėkai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
500 gramų | kazlėkai |
50 gramų | sviestas |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
1 stiklinė | sultinys (skystas) |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Nuluptos kazlėkų kepurėlės nuplaunamos šaltu vandeniu, nusausinamos ir plonai supjaustomos. Svieste pakepinamas susmulkintas svogūnas, sukrečiami kazlėkai, įpilama sultinio ir viskas troškinama. Po 20—30 min. pridedama kapotų petražolių lapelių, pagardinama grietine. Kazlėkai tiekiami su virtomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos kamuoliukai
-
Balandėliai su daržovių įdaru
-
Asturiškai pagaminta žuvis
-
Virtas karšis
-
Porai su grybais
-
Troškinti pievagrybiai
-
Makaronų troškinys su alyvuogėmis
-
Bulvės su slyvomis ir abrikosais
-
Troškintas daržovių garnyras
-
Šutintas karšis
-
Troškinti griežčiai
-
Sojos troškinys su pievagrybiais
-
Midijų troškinys su daržovėmis
-
Baravykai troškinti svieste su svogūnais ir salierais
-
Žuvies troškinys
-
Višta, troškinta su česnaku
-
Troškinti brokoliai
-
Troškintas ungurys
-
Kopūstų troškinys
-
Perlinės kruopos su grybais ir daržovėmis
Troškinti kazlėkai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kazlėkai,
500 gramų -
Sviestas,
50 gramų -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Sultinys, skystas,
1 stiklinė -
Svogūnai,
1 vienetas - Juodieji pipirai
- Petražolės
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuluptos kazlėkų kepurėlės nuplaunamos šaltu vandeniu, nusausinamos ir plonai supjaustomos. Svieste pakepinamas susmulkintas svogūnas, sukrečiami kazlėkai, įpilama sultinio ir viskas troškinama. Po 20—30 min. pridedama kapotų petražolių lapelių, pagardinama grietine. Kazlėkai tiekiami su virtomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (6)
-
Ritux
2011-09-28 13:58
Pagaminau taip paprastai greitai ir skanei,tik sultinio pamirsau :-D :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...