Troškinti kazlėkai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
500 gramų | kazlėkai |
50 gramų | sviestas |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
1 stiklinė | sultinys (skystas) |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Nuluptos kazlėkų kepurėlės nuplaunamos šaltu vandeniu, nusausinamos ir plonai supjaustomos. Svieste pakepinamas susmulkintas svogūnas, sukrečiami kazlėkai, įpilama sultinio ir viskas troškinama. Po 20—30 min. pridedama kapotų petražolių lapelių, pagardinama grietine. Kazlėkai tiekiami su virtomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vegetariškas troškinukas
- Troškinti brokoliai
- Troškinti kopūstai su morkomis
- Piene virta menkė
- Troškinta menkė (ubagiškai)
- Trinta bulvienė
- Troškinta lydeka
- Kepti rauginti kopūstai
- Troškinta vištiena
- Troškinti pievagrybiai
- Žuvies troškinys su ryžiais
- Troškinti burokėliai
- Troškintos bulvės
- Baravykai troškinti svieste su svogūnais ir salierais
- Indiško Aloo Methi gaminimas
- Daržovių mišinys grietinės padaže
- Baklažanai su pomidorais ir sūriu
- Vištienos kamuoliukai
- Cukinijų ir obuolių uogienė
- Baravykai svogūnų padaže
Troškinti kazlėkai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kazlėkai,
500 gramų -
Sviestas,
50 gramų -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Sultinys, skystas,
1 stiklinė -
Svogūnai,
1 vienetas - Juodieji pipirai
- Petražolės
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuluptos kazlėkų kepurėlės nuplaunamos šaltu vandeniu, nusausinamos ir plonai supjaustomos. Svieste pakepinamas susmulkintas svogūnas, sukrečiami kazlėkai, įpilama sultinio ir viskas troškinama. Po 20—30 min. pridedama kapotų petražolių lapelių, pagardinama grietine. Kazlėkai tiekiami su virtomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (6)
-
Ritux
2011-09-28 13:58
Pagaminau taip paprastai greitai ir skanei,tik sultinio pamirsau :-D :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...