
Troškinti kazlėkai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
500 gramų | kazlėkai |
50 gramų | sviestas |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
1 stiklinė | sultinys (skystas) |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Nuluptos kazlėkų kepurėlės nuplaunamos šaltu vandeniu, nusausinamos ir plonai supjaustomos. Svieste pakepinamas susmulkintas svogūnas, sukrečiami kazlėkai, įpilama sultinio ir viskas troškinama. Po 20—30 min. pridedama kapotų petražolių lapelių, pagardinama grietine. Kazlėkai tiekiami su virtomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kelmučių kotletukai
-
Karštieji kukurūzai su prieskoninėmis žolelėmis
-
Baklažanai su pomidorais ir sūriu
-
Sojos faršo ir makaronų troškinys
-
Troškinta lydeka
-
Šutintas ungurys
-
Daržovių troškinys
-
Marinuotų kalafiorų troškinukas
-
Troškintos cukinijos su pomidorais
-
Arvydo kepti šparagai su rabarbarų padažu
-
Troškintas lynas
-
Midijų troškinys su daržovėmis
-
Įdarytos kaliaropės
-
Troškinti obuoliai su ryžiais
-
Gardus daržovių troškinys
-
Troškinti daržovių suktinukai
-
Troškintas sterkas
-
Žuvies filė
-
Spageti su alyvuogėmis
-
Troškinti kopūstai
Troškinti kazlėkai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kazlėkai,
500 gramų -
Sviestas,
50 gramų -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Sultinys, skystas,
1 stiklinė -
Svogūnai,
1 vienetas - Juodieji pipirai
- Petražolės
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuluptos kazlėkų kepurėlės nuplaunamos šaltu vandeniu, nusausinamos ir plonai supjaustomos. Svieste pakepinamas susmulkintas svogūnas, sukrečiami kazlėkai, įpilama sultinio ir viskas troškinama. Po 20—30 min. pridedama kapotų petražolių lapelių, pagardinama grietine. Kazlėkai tiekiami su virtomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (6)
-
Ritux
2011-09-28 13:58
Pagaminau taip paprastai greitai ir skanei,tik sultinio pamirsau :-D :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...