
šiek tiek | krevetės be kevalo (šaldytos, kiekis pagal poreikį) |
šiek tiek | kokosas (pienas) |
šiek tiek | česnakas |
šiek tiek | ciberžolė |
šiek tiek | daržovės (šaldytos) |
Jei krevetės šaldytos, pirmiausiai ant silpnos ugnies atšildyti ir nupilti skystį (vandenį). Paskui ant šaukšto aliejaus apskrudinti krevetes, apie 10 minučių. Kai krevetės apkepa, įdėti susmulkintą česnaką, pabarstyti ciberžole (atsargiai, nepadauginkite, šis prieskonis labai tinka jūros gėrybėms, tačiau jei bus per daug, sugadinsite skonį), apkepinti dar kelias minutes (max 5 min). Supilkite kokosų pieną, primažinkite šilumą iki minimumo, palikite dar kokioms 5 minutėms. Tuomet sudėkite pasirinktas daržoves, ant tos pačios mažos ugnies patroškinkite, kad daržovės suminkštėtų. Štai patiekalas ir paruoštas. Jei norisi, įdėkite šiek tiek druskos. Blogiausiu atveju, jei neturite kokosų pieno, galite naudoti neriebią grietinėlę. Patiekite ant ryžių ar makaronų. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Perlinės kruopos su grybais ir daržovėmis
-
Gardus daržovių troškinys
-
Marinuotų kalafiorų troškinukas
-
Lynas, keptas su džiūvėsėliais
-
Troškinti griežčiai
-
Lynas, troškintas su kopūstais
-
Karštieji kukurūzai su sviestu ir česnaku
-
Pievagrybiai kepti su česnaku
-
Troškintos bulvės
-
Troškinti kopūstai
-
Troškinti topinambai
-
Šutintas ungurys
-
Spageti su alyvuogėmis
-
Troškinti pievagrybiai
-
Plovas
-
Virtas karšis su obuoliais
-
Midijų troškinys su daržovėmis
-
Jūros lydeka Graikiškai
-
Virtas karšis
-
Cukinijų ir obuolių uogienė
Krevetės afrikietiškai

- Paruošimo laikas:
- Krevetės be kevalo, šaldytos, kiekis pagal poreikį
- Kokosas, pienas
- Česnakas
- Ciberžolė
- Daržovės, šaldytos
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Superinis receptas! Visi giria, nes tikrai laaabai skanu!
Jei krevetės šaldytos, pirmiausiai ant silpnos ugnies atšildyti ir nupilti skystį (vandenį). Paskui ant šaukšto aliejaus apskrudinti krevetes, apie 10 minučių. Kai krevetės apkepa, įdėti susmulkintą česnaką, pabarstyti ciberžole (atsargiai, nepadauginkite, šis prieskonis labai tinka jūros gėrybėms, tačiau jei bus per daug, sugadinsite skonį), apkepinti dar kelias minutes (max 5 min). Supilkite kokosų pieną, primažinkite šilumą iki minimumo, palikite dar kokioms 5 minutėms. Tuomet sudėkite pasirinktas daržoves, ant tos pačios mažos ugnies patroškinkite, kad daržovės suminkštėtų. Štai patiekalas ir paruoštas. Jei norisi, įdėkite šiek tiek druskos. Blogiausiu atveju, jei neturite kokosų pieno, galite naudoti neriebią grietinėlę. Patiekite ant ryžių ar makaronų. Skanaus!
Komentarai (3)
-
Rūta
2013-03-16 13:15
Šis patiekalas labai skanus su ryžių makaronais.