Dvariškių troškinys
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | prieskoniai (mėsai) |
| 2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
| 25 gramai | sviestas |
| 1 stiklinė | pienas |
| 400 gramų | bulvių |
| 500 gramų | veršiena |
| 350 gramų | grybai |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | prieskoniai (mėsai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Veršieną supjaustome norimo dydžio gabaliukais, pagardiname prieskoniais,juodaisiais pipirais, druska ir apkepiname aliejuje. Grybus išverdame ir pakepiname su sviestu. Bulves supjaustome riekutėmis, paskaniname prieskoniais, druska ir dedame įgilų kepimo indą, įpilame truputėlį aliejaus, pieno. Uždedame pakepintą mėsą, ant jos dedame pakepintus grybus. Kepimo indą uždengiame dangčiu, arba folija ir kepame orkaitėje apie 40 min. Baigiant kepti nuimame dangtį.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškintos cukinijos su pomidorais
-
Džambalaja
-
Balandėliai su daržovių įdaru
-
Voveraitės ar kiti grybai sviesto ir grietinės padaže
-
Troškinti salierai
-
Troškinta žuvis su morkomis
-
Daržovių troškinys su makaronais
-
Kopūstienė su grybais
-
Patisonai su grybais ir daržovėmis
-
Troškinti kopūstai
-
Grybai, troškinti su kmynais
-
Rusiškai troškinti kazlėkai
-
Troškinti daržovių suktinukai
-
Prancūziškai pagaminti žirneliai
-
Šutintas ungurys
-
Lynas, troškintas su kopūstais
-
Cukinijų ir obuolių uogienė
-
Troškinti agurkai
-
Bulvių guliašas
-
Makaronai su daržovėmis ir krevetėmis
Dvariškių troškinys
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Prieskoniai, mėsai
-
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
25 gramai -
Pienas,
1 stiklinė -
Bulvės,
400 gramų -
Veršiena,
500 gramų -
Grybai,
350 gramų - Juodieji pipirai
- Prieskoniai, mėsai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Veršieną supjaustome norimo dydžio gabaliukais, pagardiname prieskoniais,juodaisiais pipirais, druska ir apkepiname aliejuje. Grybus išverdame ir pakepiname su sviestu. Bulves supjaustome riekutėmis, paskaniname prieskoniais, druska ir dedame įgilų kepimo indą, įpilame truputėlį aliejaus, pieno. Uždedame pakepintą mėsą, ant jos dedame pakepintus grybus. Kepimo indą uždengiame dangčiu, arba folija ir kepame orkaitėje apie 40 min. Baigiant kepti nuimame dangtį.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
