
Dvariškių troškinys
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | prieskoniai (mėsai) |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
25 gramai | sviestas |
1 stiklinė | pienas |
400 gramų | bulvių |
500 gramų | veršiena |
350 gramų | grybai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | prieskoniai (mėsai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Veršieną supjaustome norimo dydžio gabaliukais, pagardiname prieskoniais,juodaisiais pipirais, druska ir apkepiname aliejuje. Grybus išverdame ir pakepiname su sviestu. Bulves supjaustome riekutėmis, paskaniname prieskoniais, druska ir dedame įgilų kepimo indą, įpilame truputėlį aliejaus, pieno. Uždedame pakepintą mėsą, ant jos dedame pakepintus grybus. Kepimo indą uždengiame dangčiu, arba folija ir kepame orkaitėje apie 40 min. Baigiant kepti nuimame dangtį.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškintos bulvės
-
Troškinti kopūstai su morkomis
-
Troškintas lynas
-
Daržovių troškinys
-
Karpis, troškintas piene
-
Troškinta vištiena
-
Asturiškai pagaminta žuvis
-
Arvydo kepti šparagai su rabarbarų padažu
-
Karštieji kukurūzai su sviestu ir česnaku
-
Šutintas ungurys
-
Sojos faršo ir makaronų troškinys
-
Prancūziškai pagaminti žirneliai
-
Kopūstienė su grybais
-
Sojos troškinys su paprika
-
Lynas, keptas su džiūvėsėliais
-
Grybais įdaryti troškinti upėtakiai
-
Porai su ryžiais
-
Risoto "Al Baloro"
-
Džambalaja
-
Šutintos morkos
Dvariškių troškinys
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Prieskoniai, mėsai
-
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
25 gramai -
Pienas,
1 stiklinė -
Bulvės,
400 gramų -
Veršiena,
500 gramų -
Grybai,
350 gramų - Juodieji pipirai
- Prieskoniai, mėsai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Veršieną supjaustome norimo dydžio gabaliukais, pagardiname prieskoniais,juodaisiais pipirais, druska ir apkepiname aliejuje. Grybus išverdame ir pakepiname su sviestu. Bulves supjaustome riekutėmis, paskaniname prieskoniais, druska ir dedame įgilų kepimo indą, įpilame truputėlį aliejaus, pieno. Uždedame pakepintą mėsą, ant jos dedame pakepintus grybus. Kepimo indą uždengiame dangčiu, arba folija ir kepame orkaitėje apie 40 min. Baigiant kepti nuimame dangtį.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...