![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Menkės ir kopūstų troškinys
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | cukrus |
1 kilogramas | menkės |
0.5 stiklinės | kvietiniai miltai |
0.5 stiklinės | aliejaus |
2 vienetai | svogūnai |
1 litras | kopūstai (rauginti) |
0.5 stiklinės | pomidorų padažas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Išvalyta menkė, išėmus kaulus, supjaustoma, apvoliojama miltuose ir apkepinama aliejuje. Rauginti kopūstai ištroškinami su svogūnais, aliejumi ir trupučiu vandens. Į puodą dedama eilėmis troškinti kopūstai ir menkė. Viskas užpilama pomidorų padažu ir orkaitėje troškinama (apie 20 minučių 180 laipsnių temperatūroje). Tiekiama su virtomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šutintas ungurys
-
Grybų troškinys moliniame inde
-
Sojos kubelių daržovių troškinys
-
Pievagrybiai su ryžiais grietinės padaže
-
Lynas, troškintas su kopūstais
-
Žuvies troškinys
-
Troškinti obuoliai su ryžiais
-
Prancūziškai pagaminti žirneliai
-
Troškinys su ankštiniais pipirais
-
Troškintos cukinijos su pomidorais
-
Kepti rauginti kopūstai
-
Keptos bulvės su grybais
-
Kopūstienė su grybais
-
Šparagai svieste su peletrūnais
-
Virtas karšis
-
Cukinijų ir obuolių uogienė
-
Daržovių troškinys su makaronais
-
Višta, troškinta su česnaku
-
Švieži troškinti kopūstai
-
Ryžių rizotas su grybais
Menkės ir kopūstų troškinys
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Cukrus
-
Menkės,
1 kilogramas -
Kvietiniai miltai,
0.5 stiklinės -
Aliejus,
0.5 stiklinės -
Svogūnai,
2 vienetai -
Kopūstai, rauginti,
1 litras -
Pomidorų padažas,
0.5 stiklinės - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalyta menkė, išėmus kaulus, supjaustoma, apvoliojama miltuose ir apkepinama aliejuje. Rauginti kopūstai ištroškinami su svogūnais, aliejumi ir trupučiu vandens. Į puodą dedama eilėmis troškinti kopūstai ir menkė. Viskas užpilama pomidorų padažu ir orkaitėje troškinama (apie 20 minučių 180 laipsnių temperatūroje). Tiekiama su virtomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Tomas
2010-11-26 18:31
Ragaujam ir sita dabar :) siaip skanus tikrai, tik pomidoru padazo dekit ne 0.3 stiklines gerai kad iskraciau puse sloikelio :) duodu 8 is 10. Verta.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...