Grybai, troškinti baltajame vyne
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
400 gramų | grybai (švieži) |
3 valgomieji šaukštai | sviestas |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
3 valgomieji šaukštai | vynas (baltas) |
1 vienetas | česnakas (skiltelė) |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Nuvalyti, nuplauti ir supjaustyti švieži grybai apkepinami svieste, prie jų pridedama sutrinto česnako, smulkiai supjaustytų petražolių lapelių, maltų pipirų, miltų, druskos, užpilama vynu ir trupučiu vandens. Troškinama ant mažos ugnies, kol grybai suminkštės.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Virtas karšis
- Rudmėsės svogūnų padaže
- Meliono laivelis su avinžirniais ir išdykėliais kankanais
- Ryžiai kiniškai su kukurūzais ir kalendromis
- Troškinti daržovių suktinukai
- Citrininiai ryžiai
- Šutintas karšis
- Troškinti griežčiai
- Šutintas karosas
- Bulvės su slyvomis ir abrikosais
- Menkės ir kopūstų troškinys
- Ryžių troškinys su cukinijomis ir voveraitėmis
- Troškinti kopūstai su morkomis
- Risoto "Al Baloro"
- Grikių košė su daržovėmis
- Sojos kubelių daržovių troškinys
- Troškinti salierai
- Sojos troškinys su paprika
- Sojos troškinys su pievagrybiais
- Troškinti agurkai
Grybai, troškinti baltajame vyne
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grybai, švieži,
400 gramų -
Sviestas,
3 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Vynas, baltas,
3 valgomieji šaukštai -
Česnakas, skiltelė,
1 vienetas - Petražolės
- Juodieji pipirai, malti
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuvalyti, nuplauti ir supjaustyti švieži grybai apkepinami svieste, prie jų pridedama sutrinto česnako, smulkiai supjaustytų petražolių lapelių, maltų pipirų, miltų, druskos, užpilama vynu ir trupučiu vandens. Troškinama ant mažos ugnies, kol grybai suminkštės.
Reklama:
Komentarai (8)
-
as2
2011-02-16 02:14
kodel moderatoriai neistrina neisaukletu zmoniu komentaru... :stop: o siaip receptas geras :super:
-
(anonimas)
2009-08-10 20:07
:-D %-) :soku2:
-
(anonimas)
2009-08-10 20:06
:-D
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...