
Grybai, troškinti baltajame vyne
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
400 gramų | grybai (švieži) |
3 valgomieji šaukštai | sviestas |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
3 valgomieji šaukštai | vynas (baltas) |
1 vienetas | česnakas (skiltelė) |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Nuvalyti, nuplauti ir supjaustyti švieži grybai apkepinami svieste, prie jų pridedama sutrinto česnako, smulkiai supjaustytų petražolių lapelių, maltų pipirų, miltų, druskos, užpilama vynu ir trupučiu vandens. Troškinama ant mažos ugnies, kol grybai suminkštės.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šutintas karšis
-
Troškintos voveraitės
-
Kepti rauginti kopūstai
-
Keptos bulvės su grybais
-
Troškinti porai
-
Pievagrybiai su žiedinias kopūstais
-
Porai su ryžiais
-
Plovas su baklažanais
-
Marinuotų kalafiorų troškinukas
-
Troškintas lynas
-
Troškinti griežčiai
-
Pomidorai su svogūnais
-
Pikantiški ryžiai su apelsinais
-
Šutintas upėtakis
-
Žuvies filė
-
Spageti su alyvuogėmis
-
Ryžiai kiniškai su kukurūzais ir kalendromis
-
Troškinti brokoliai
-
Virtas karšis
-
Virtas sterkas
Grybai, troškinti baltajame vyne
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grybai, švieži,
400 gramų -
Sviestas,
3 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Vynas, baltas,
3 valgomieji šaukštai -
Česnakas, skiltelė,
1 vienetas - Petražolės
- Juodieji pipirai, malti
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuvalyti, nuplauti ir supjaustyti švieži grybai apkepinami svieste, prie jų pridedama sutrinto česnako, smulkiai supjaustytų petražolių lapelių, maltų pipirų, miltų, druskos, užpilama vynu ir trupučiu vandens. Troškinama ant mažos ugnies, kol grybai suminkštės.
Reklama:
Komentarai (8)
-
as2
2011-02-16 02:14
kodel moderatoriai neistrina neisaukletu zmoniu komentaru... :stop: o siaip receptas geras :super:
-
(anonimas)
2009-08-10 20:07
:-D %-) :soku2:
-
(anonimas)
2009-08-10 20:06
:-D
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...