Troškinta lašiša
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
5 vienetai | bulvių |
1 vienetas | poras |
1 vienetas | morkos |
400 gramų | lašiša (filė) |
šiek tiek | prieskoniai |
0.5 vieneto | citrinos |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Lašišos gabalėlius pamarinuojame su citrina, pirpirais. Paskui dedame į puodą, pripjaustome bulvių, morką, poro. Užbarstome „Vegeta Natur“ prieskonių (atstoja sultinio kubelius), užpilame vandeniu ir troškiname ant silpnos ugnies, kol suminkštėja daržovės.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kepti rauginti kopūstai
- Grybais įdaryti troškinti upėtakiai
- Troškintas ungurys
- Troškintos bulvės
- Virtas sterkas
- Sojos troškinys
- Pievagrybiai su žiedinias kopūstais
- Troškinti porai
- Daržovių troškinys su makaronais
- Makaronai su daržovėmis ir krevetėmis
- Troškinys su soja (mėsa)
- Kelmučių kotletukai
- Spageti su alyvuogėmis
- Daržovių mišinys grietinės padaže
- Vištienos kamuoliukai
- Krabų lazdelių ir sūrio kotletukai
- Marinuotų kalafiorų troškinukas
- Troškinti ankštiniai pipirai (paprikos)
- Troškinti burokėliai
- Patisonai su grybais ir daržovėmis
Troškinta lašiša
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Bulvės,
5 vienetai -
Poras,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas -
Lašiša, filė,
400 gramų - Prieskoniai
-
Citrinos,
0.5 vieneto - Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lašišos gabalėlius pamarinuojame su citrina, pirpirais. Paskui dedame į puodą, pripjaustome bulvių, morką, poro. Užbarstome „Vegeta Natur“ prieskonių (atstoja sultinio kubelius), užpilame vandeniu ir troškiname ant silpnos ugnies, kol suminkštėja daržovės.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...