Troškinta lašiša
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 5 vienetai | bulvių |
| 1 vienetas | poras |
| 1 vienetas | morkos |
| 400 gramų | lašiša (filė) |
| šiek tiek | prieskoniai |
| 0.5 vieneto | citrinos |
| šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Lašišos gabalėlius pamarinuojame su citrina, pirpirais. Paskui dedame į puodą, pripjaustome bulvių, morką, poro. Užbarstome „Vegeta Natur“ prieskonių (atstoja sultinio kubelius), užpilame vandeniu ir troškiname ant silpnos ugnies, kol suminkštėja daržovės.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pievagrybiai su žiedinias kopūstais
-
Troškinti kopūstai su morkomis
-
Karštieji kukurūzai su prieskoninėmis žolelėmis
-
Troškinta vėgėlė su grybais ir agurkais
-
Pievagrybiai grietinėlės padaže
-
Įdarytos kaliaropės
-
Karštieji kukurūzai su aitriosiomis paprikomis
-
Virtas sterkas
-
Citrininiai ryžiai
-
Baravykai troškinti svieste su svogūnais ir salierais
-
Krevetės afrikietiškai
-
Jūros lydeka Graikiškai
-
Žuvies troškinys
-
Grybų troškinys
-
Džambalaja
-
Švieži troškinti kopūstai
-
Keptos bulvės su grybais
-
Šutintas karšis
-
Gardus daržovių troškinys
-
Pievagrybiai su ryžiais grietinės padaže
Troškinta lašiša
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Bulvės,
5 vienetai -
Poras,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas -
Lašiša, filė,
400 gramų - Prieskoniai
-
Citrinos,
0.5 vieneto - Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lašišos gabalėlius pamarinuojame su citrina, pirpirais. Paskui dedame į puodą, pripjaustome bulvių, morką, poro. Užbarstome „Vegeta Natur“ prieskonių (atstoja sultinio kubelius), užpilame vandeniu ir troškiname ant silpnos ugnies, kol suminkštėja daržovės.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
