Troškinta lašiša
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
5 vienetai | bulvių |
1 vienetas | poras |
1 vienetas | morkos |
400 gramų | lašiša (filė) |
šiek tiek | prieskoniai |
0.5 vieneto | citrinos |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Lašišos gabalėlius pamarinuojame su citrina, pirpirais. Paskui dedame į puodą, pripjaustome bulvių, morką, poro. Užbarstome „Vegeta Natur“ prieskonių (atstoja sultinio kubelius), užpilame vandeniu ir troškiname ant silpnos ugnies, kol suminkštėja daržovės.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Baravykai svogūnų padaže
- Baravykai troškinti svieste su svogūnais ir salierais
- Troškinti salierai
- Jūros gėrybių mišinys
- Keptos bulvės su grybais
- Meliono laivelis su avinžirniais ir išdykėliais kankanais
- Troškinti rauginti kopūstai
- Troškinta vištiena
- Troškinti porai
- Grybai, troškinti su kmynais
- Graikiška žuvies filė
- Šutintas karosas
- Rudeniška daržovių užkepėlė - La troškinys
- Karštieji kukurūzai su sviestu ir česnaku
- Sojos troškinys su pievagrybiais
- Troškinta lydeka
- Troškinti grybai su bulvėmis
- Pupelių ir kopūstų troškinys
- Sojos troškinys su paprika
- Midijų troškinys su daržovėmis
Troškinta lašiša
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Bulvės,
5 vienetai -
Poras,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas -
Lašiša, filė,
400 gramų - Prieskoniai
-
Citrinos,
0.5 vieneto - Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lašišos gabalėlius pamarinuojame su citrina, pirpirais. Paskui dedame į puodą, pripjaustome bulvių, morką, poro. Užbarstome „Vegeta Natur“ prieskonių (atstoja sultinio kubelius), užpilame vandeniu ir troškiname ant silpnos ugnies, kol suminkštėja daržovės.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...