Išvalytas lynas supjaustomas, pabarstomas maltais pipirais su druska, apvoliojamas miltais ir apkepinamas aliejuje. Kopūstai supjaustomi ir nuplikomi verdančiu vandeniu. Į kopūstus sudedami svieste pakepinti svogūnai su trupučiu miltų, supilamos sultys, suberiamas cukrus. Viskas troškinama uždengtame inde. Baigiant troškinti sudedami lyno gabalai ir dar pusę valandos troškinama.
Lynas tiekiamas pusdubenyje kartu su troškintais kopūstais. Atskirai galima duoti virtų bulvių.

Lynas, troškintas su kopūstais
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | lynas |
3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
0.5 stiklinės | aliejaus |
3 vienetai | juodieji pipirai (malti) |
2 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
500 gramų | kopūstai |
2 vienetai | svogūnai |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
50 gramų | spanguolės (ar serbentų sultys) |
šiek tiek | citrinų sultys |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinta vėgėlė su grybais ir agurkais
-
Baravykai svogūnų padaže
-
Troškintas ungurys
-
Karpis, troškintas piene
-
Pikantiški ryžiai su apelsinais
-
Rusiškai troškinti kazlėkai
-
Ispaniškas avinžirnių ir špinatų troškinys
-
Troškinti svogūnai su riebalais
-
Karštieji kukurūzai su cinamonu ir žaliąja citrina
-
Gardus daržovių troškinys
-
Šutintas karšis
-
Jūros gėrybių mišinys
-
Troškinti kopūstai su morkomis
-
Troškinti salierai
-
Plovas
-
Spageti su alyvuogėmis
-
Troškinti rauginti kopūstai
-
Prancūziškai pagaminti žirneliai
-
Įdarytos kaliaropės
-
Žuvies filė
Lynas, troškintas su kopūstais
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Lynas,
1 kilogramas -
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai -
Aliejus,
0.5 stiklinės -
Juodieji pipirai, malti,
3 vienetai -
Lauro lapai, lapeliai,
2 vienetai -
Kopūstai,
500 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Spanguolės, ar serbentų sultys,
50 gramų - Citrinų sultys
- Cukrus
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalytas lynas supjaustomas, pabarstomas maltais pipirais su druska, apvoliojamas miltais ir apkepinamas aliejuje. Kopūstai supjaustomi ir nuplikomi verdančiu vandeniu. Į kopūstus sudedami svieste pakepinti svogūnai su trupučiu miltų, supilamos sultys, suberiamas cukrus. Viskas troškinama uždengtame inde. Baigiant troškinti sudedami lyno gabalai ir dar pusę valandos troškinama.
Lynas tiekiamas pusdubenyje kartu su troškintais kopūstais. Atskirai galima duoti virtų bulvių.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...