Išvalytas lynas supjaustomas, pabarstomas maltais pipirais su druska, apvoliojamas miltais ir apkepinamas aliejuje. Kopūstai supjaustomi ir nuplikomi verdančiu vandeniu. Į kopūstus sudedami svieste pakepinti svogūnai su trupučiu miltų, supilamos sultys, suberiamas cukrus. Viskas troškinama uždengtame inde. Baigiant troškinti sudedami lyno gabalai ir dar pusę valandos troškinama.
Lynas tiekiamas pusdubenyje kartu su troškintais kopūstais. Atskirai galima duoti virtų bulvių.
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Lynas, troškintas su kopūstais
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | lynas |
3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
0.5 stiklinės | aliejaus |
3 vienetai | juodieji pipirai (malti) |
2 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
500 gramų | kopūstai |
2 vienetai | svogūnai |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
50 gramų | spanguolės (ar serbentų sultys) |
šiek tiek | citrinų sultys |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinti topinambai
-
Troškinti burokėliai
-
Sojos troškinys su pievagrybiais
-
Troškintos bulvės
-
Balandėliai su daržovių įdaru
-
Troškinta žuvis su morkomis
-
Voveraitės ar kiti grybai sviesto ir grietinės padaže
-
Troškinti brokoliai
-
Midijų troškinys su daržovėmis
-
Lynas, keptas su džiūvėsėliais
-
Virtas karšis su obuoliais
-
Kuskuso troškinys
-
Kepti rauginti kopūstai
-
Grybų troškinys
-
Pikantiški ryžiai su apelsinais
-
Šparagai svieste su peletrūnais
-
Troškinti grybai su bulvėmis
-
Marinuotų kalafiorų troškinukas
-
Indiško Aloo Methi gaminimas
-
Makaronų troškinys su alyvuogėmis
Lynas, troškintas su kopūstais
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Lynas,
1 kilogramas -
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai -
Aliejus,
0.5 stiklinės -
Juodieji pipirai, malti,
3 vienetai -
Lauro lapai, lapeliai,
2 vienetai -
Kopūstai,
500 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Spanguolės, ar serbentų sultys,
50 gramų - Citrinų sultys
- Cukrus
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalytas lynas supjaustomas, pabarstomas maltais pipirais su druska, apvoliojamas miltais ir apkepinamas aliejuje. Kopūstai supjaustomi ir nuplikomi verdančiu vandeniu. Į kopūstus sudedami svieste pakepinti svogūnai su trupučiu miltų, supilamos sultys, suberiamas cukrus. Viskas troškinama uždengtame inde. Baigiant troškinti sudedami lyno gabalai ir dar pusę valandos troškinama.
Lynas tiekiamas pusdubenyje kartu su troškintais kopūstais. Atskirai galima duoti virtų bulvių.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...