Išvalytas lynas supjaustomas, pabarstomas maltais pipirais su druska, apvoliojamas miltais ir apkepinamas aliejuje. Kopūstai supjaustomi ir nuplikomi verdančiu vandeniu. Į kopūstus sudedami svieste pakepinti svogūnai su trupučiu miltų, supilamos sultys, suberiamas cukrus. Viskas troškinama uždengtame inde. Baigiant troškinti sudedami lyno gabalai ir dar pusę valandos troškinama.
Lynas tiekiamas pusdubenyje kartu su troškintais kopūstais. Atskirai galima duoti virtų bulvių.
Lynas, troškintas su kopūstais
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 1 kilogramas | lynas |
| 3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
| 0.5 stiklinės | aliejaus |
| 3 vienetai | juodieji pipirai (malti) |
| 2 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
| 500 gramų | kopūstai |
| 2 vienetai | svogūnai |
| 1 valgomasis šaukštas | sviestas |
| 50 gramų | spanguolės (ar serbentų sultys) |
| šiek tiek | citrinų sultys |
| šiek tiek | cukrus |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Karštieji kukurūzai su cinamonu ir žaliąja citrina
-
Rudmėsės svogūnų padaže
-
Graikiška žuvies filė
-
Balandėliai su daržovių įdaru
-
Grybai, troškinti su kmynais
-
Troškinti kazlėkai
-
Troškinti rauginti kopūstai
-
Troškinti obuoliai su ryžiais
-
Grybais įdaryti troškinti upėtakiai
-
Porai su grybais
-
Lynas, keptas su džiūvėsėliais
-
Risoto "Al Baloro"
-
Troškinta lašiša
-
Virtas karšis su obuoliais
-
Pievagrybiai grietinėlės padaže
-
Troškinti porai
-
Sojos troškinys su paprika
-
Troškinti grybai su bulvėmis
-
Šparagai svieste su peletrūnais
-
Spageti su alyvuogėmis
Lynas, troškintas su kopūstais
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Lynas,
1 kilogramas -
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai -
Aliejus,
0.5 stiklinės -
Juodieji pipirai, malti,
3 vienetai -
Lauro lapai, lapeliai,
2 vienetai -
Kopūstai,
500 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Spanguolės, ar serbentų sultys,
50 gramų - Citrinų sultys
- Cukrus
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalytas lynas supjaustomas, pabarstomas maltais pipirais su druska, apvoliojamas miltais ir apkepinamas aliejuje. Kopūstai supjaustomi ir nuplikomi verdančiu vandeniu. Į kopūstus sudedami svieste pakepinti svogūnai su trupučiu miltų, supilamos sultys, suberiamas cukrus. Viskas troškinama uždengtame inde. Baigiant troškinti sudedami lyno gabalai ir dar pusę valandos troškinama.
Lynas tiekiamas pusdubenyje kartu su troškintais kopūstais. Atskirai galima duoti virtų bulvių.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
