Įkaitinam orkaitę iki 200-210 C
Kepimo skardoje paskleidžiam vienu sluoksniu nuplautus ir paruoštus šparagus, apšlakstom alyvų aliejum, apibarstom druska ir pipirais pagal skonį, ir kepinam orkaitėje 15-20 min. retsykiais skardą krestelint, kad šparagai pasivartytų. Šparagai tampa minkšti su paskrudusiais galiukais.
Tuo metu pakaitinam keptuvėje alyvu aliejų, sudedam smulkiai supjaustytą svogūnėlį, o kai jis suminkštėja, sudedam smulkiai pjaustytus rabarbarus ir apšlakstom balzaminiu actu. Kepinama kol viskas pavirs tyre, tada per sietelį perkošiama ir užpilama į ant jau lėkštėse sudetų šparagų.
Skanaus ir į sveikatą!
Arvydo kepti šparagai su rabarbarų padažu
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
2 vienetai | šparagai (glėbeliai) |
1 vienetas | svogūnai (šalotės) |
3 vienetai | rabarbarai |
2 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
50 mililitrų | acto (baltas balzaminis) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti šviežiai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kopūstų troškinys
- Jūros gėrybių mišinys
- Troškinti kopūstai su morkomis
- Sojos troškinys
- Baravykai troškinti svieste su svogūnais ir salierais
- Troškinti burokėliai su džiovintais baravykais
- Troškinta lašiša
- Sojos faršo ir makaronų troškinys
- Troškinta vėgėlė su grybais ir agurkais
- Daržovių troškinys su makaronais
- Grybai, troškinti su kmynais
- Troškinti ankštiniai pipirai (paprikos)
- Pievagrybiai su žiedinias kopūstais
- Karštieji kukurūzai su cinamonu ir žaliąja citrina
- Perlinės kruopos su grybais ir daržovėmis
- Menkės ir kopūstų troškinys
- Spageti su alyvuogėmis
- Šutintos morkos su žirneliais
- Šutintos morkos
- Troškinti rauginti kopūstai su grybais
Arvydo kepti šparagai su rabarbarų padažu
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Šparagai, glėbeliai,
2 vienetai -
Svogūnai, šalotės,
1 vienetas -
Rabarbarai,
3 vienetai -
Alyvuogių aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Actas, baltas balzaminis,
50 mililitrų - Druska
- Juodieji pipirai, malti šviežiai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įkaitinam orkaitę iki 200-210 C
Kepimo skardoje paskleidžiam vienu sluoksniu nuplautus ir paruoštus šparagus, apšlakstom alyvų aliejum, apibarstom druska ir pipirais pagal skonį, ir kepinam orkaitėje 15-20 min. retsykiais skardą krestelint, kad šparagai pasivartytų. Šparagai tampa minkšti su paskrudusiais galiukais.
Tuo metu pakaitinam keptuvėje alyvu aliejų, sudedam smulkiai supjaustytą svogūnėlį, o kai jis suminkštėja, sudedam smulkiai pjaustytus rabarbarus ir apšlakstom balzaminiu actu. Kepinama kol viskas pavirs tyre, tada per sietelį perkošiama ir užpilama į ant jau lėkštėse sudetų šparagų.
Skanaus ir į sveikatą!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...