Į įkaitintą keptuvę dėkite sviestą. Jam ištirpus dėkite pjaustytą svogūną ir voveraites ar kitus grybus. Keptuvę kaitinkite, kol susidaręs vanduo išdžius ir grybai kiek apkeps. Po to sudėkite grietinę, druską, pipirus ir pakepkite kelias minutes.
Jei grybai įvairūs, prieš kepimą patartina juos apvirti pasūdytame vandenyje. Užpilti šaltu vandeniu ir nuo vandens užvirimo pavirti 15 minučių.
Valgoma su bulvėmis ar duona.
Voveraitės ar kiti grybai sviesto ir grietinės padaže
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 1 vienetas | svogūnai |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | druska |
| 5 valgomieji šaukštai | grietinė |
| 500 gramų | voveraitės (ar kiti grybai) |
| 80 gramų | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Porai su ryžiais
-
Troškinti kopūstai su morkomis
-
Troškinti kalmarai
-
Troškinti griežčiai
-
Perlinės kruopos su grybais ir daržovėmis
-
Cukinijų ir obuolių uogienė
-
Pomidorai su svogūnais
-
Marinuotų kalafiorų troškinukas
-
Citrininiai ryžiai
-
Jūros gėrybių mišinys
-
Grybais įdaryti troškinti upėtakiai
-
Ryžiai su kiaušiniais
-
Arvydo kepti šparagai su rabarbarų padažu
-
Karštieji kukurūzai su prieskoninėmis žolelėmis
-
Kopūstų troškinys
-
Virtas karšis
-
Ispaniškas avinžirnių ir špinatų troškinys
-
Troškintos voveraitės
-
Troškinti rauginti kopūstai
-
Troškintas ungurys
Voveraitės ar kiti grybai sviesto ir grietinės padaže
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Svogūnai,
1 vienetas - Juodieji pipirai
- Druska
-
Grietinė,
5 valgomieji šaukštai -
Voveraitės, ar kiti grybai,
500 gramų -
Sviestas,
80 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į įkaitintą keptuvę dėkite sviestą. Jam ištirpus dėkite pjaustytą svogūną ir voveraites ar kitus grybus. Keptuvę kaitinkite, kol susidaręs vanduo išdžius ir grybai kiek apkeps. Po to sudėkite grietinę, druską, pipirus ir pakepkite kelias minutes.
Jei grybai įvairūs, prieš kepimą patartina juos apvirti pasūdytame vandenyje. Užpilti šaltu vandeniu ir nuo vandens užvirimo pavirti 15 minučių.
Valgoma su bulvėmis ar duona.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Živilė
2012-08-17 19:37
Labai skanu nors truputi pakeičiau :-) bet vistiek :mmm:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
