Į įkaitintą keptuvę dėkite sviestą. Jam ištirpus dėkite pjaustytą svogūną ir voveraites ar kitus grybus. Keptuvę kaitinkite, kol susidaręs vanduo išdžius ir grybai kiek apkeps. Po to sudėkite grietinę, druską, pipirus ir pakepkite kelias minutes.
Jei grybai įvairūs, prieš kepimą patartina juos apvirti pasūdytame vandenyje. Užpilti šaltu vandeniu ir nuo vandens užvirimo pavirti 15 minučių.
Valgoma su bulvėmis ar duona.
Voveraitės ar kiti grybai sviesto ir grietinės padaže
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
5 valgomieji šaukštai | grietinė |
500 gramų | voveraitės (ar kiti grybai) |
80 gramų | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Troškinti obuoliai su ryžiais
- Sojos kubelių daržovių troškinys
- Sojos troškinys su pievagrybiais
- Troškintos bulvės
- Pievagrybiai kepti su česnaku
- Grybais įdaryti troškinti upėtakiai
- Karštieji kukurūzai su sviestu ir česnaku
- Rusiškai troškinti kazlėkai
- Vištienos kamuoliukai
- Vegetariškas troškinukas
- Troškinti agurkai
- Rudeniška daržovių užkepėlė - La troškinys
- Daržovių troškinys
- Graikiška žuvies filė
- Prancūziškai pagaminti žirneliai
- Pomidorai su svogūnais
- Daržovių troškinys su makaronais
- Troškinti burokėliai su džiovintais baravykais
- Risoto "Al Baloro"
- Šutintas ungurys
Voveraitės ar kiti grybai sviesto ir grietinės padaže
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Svogūnai,
1 vienetas - Juodieji pipirai
- Druska
-
Grietinė,
5 valgomieji šaukštai -
Voveraitės, ar kiti grybai,
500 gramų -
Sviestas,
80 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į įkaitintą keptuvę dėkite sviestą. Jam ištirpus dėkite pjaustytą svogūną ir voveraites ar kitus grybus. Keptuvę kaitinkite, kol susidaręs vanduo išdžius ir grybai kiek apkeps. Po to sudėkite grietinę, druską, pipirus ir pakepkite kelias minutes.
Jei grybai įvairūs, prieš kepimą patartina juos apvirti pasūdytame vandenyje. Užpilti šaltu vandeniu ir nuo vandens užvirimo pavirti 15 minučių.
Valgoma su bulvėmis ar duona.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Živilė
2012-08-17 19:37
Labai skanu nors truputi pakeičiau :-) bet vistiek :mmm:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...