Į įkaitintą keptuvę dėkite sviestą. Jam ištirpus dėkite pjaustytą svogūną ir voveraites ar kitus grybus. Keptuvę kaitinkite, kol susidaręs vanduo išdžius ir grybai kiek apkeps. Po to sudėkite grietinę, druską, pipirus ir pakepkite kelias minutes.
Jei grybai įvairūs, prieš kepimą patartina juos apvirti pasūdytame vandenyje. Užpilti šaltu vandeniu ir nuo vandens užvirimo pavirti 15 minučių.
Valgoma su bulvėmis ar duona.

Voveraitės ar kiti grybai sviesto ir grietinės padaže
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
5 valgomieji šaukštai | grietinė |
500 gramų | voveraitės (ar kiti grybai) |
80 gramų | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Prancūziškai pagaminti žirneliai
-
Sojos troškinys su paprika
-
Lynas, troškintas su kopūstais
-
Troškinti burokėliai
-
Lynas, keptas su džiūvėsėliais
-
Šparagai svieste su peletrūnais
-
Virtas karšis su obuoliais
-
Pievagrybiai su ryžiais grietinės padaže
-
Keptos bulvės su grybais
-
Šutintas upėtakis
-
Troškinta vištiena
-
Troškinti ankštiniai pipirai (paprikos)
-
Piene virta menkė
-
Šutintas karšis
-
Grybų troškinys
-
Asturiškai pagaminta žuvis
-
Troškinti kalmarai
-
Ryžių rizotas su grybais
-
Troškinti porai
-
Troškinti rauginti kopūstai
Voveraitės ar kiti grybai sviesto ir grietinės padaže
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Svogūnai,
1 vienetas - Juodieji pipirai
- Druska
-
Grietinė,
5 valgomieji šaukštai -
Voveraitės, ar kiti grybai,
500 gramų -
Sviestas,
80 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į įkaitintą keptuvę dėkite sviestą. Jam ištirpus dėkite pjaustytą svogūną ir voveraites ar kitus grybus. Keptuvę kaitinkite, kol susidaręs vanduo išdžius ir grybai kiek apkeps. Po to sudėkite grietinę, druską, pipirus ir pakepkite kelias minutes.
Jei grybai įvairūs, prieš kepimą patartina juos apvirti pasūdytame vandenyje. Užpilti šaltu vandeniu ir nuo vandens užvirimo pavirti 15 minučių.
Valgoma su bulvėmis ar duona.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Živilė
2012-08-17 19:37
Labai skanu nors truputi pakeičiau :-) bet vistiek :mmm:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...