Į įkaitintą keptuvę dėkite sviestą. Jam ištirpus dėkite pjaustytą svogūną ir voveraites ar kitus grybus. Keptuvę kaitinkite, kol susidaręs vanduo išdžius ir grybai kiek apkeps. Po to sudėkite grietinę, druską, pipirus ir pakepkite kelias minutes.
Jei grybai įvairūs, prieš kepimą patartina juos apvirti pasūdytame vandenyje. Užpilti šaltu vandeniu ir nuo vandens užvirimo pavirti 15 minučių.
Valgoma su bulvėmis ar duona.

Voveraitės ar kiti grybai sviesto ir grietinės padaže
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
5 valgomieji šaukštai | grietinė |
500 gramų | voveraitės (ar kiti grybai) |
80 gramų | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinti grybai su bulvėmis
-
Troškinti brokoliai
-
Makaronų troškinys su alyvuogėmis
-
Višta, troškinta su česnaku
-
Midijų troškinys su daržovėmis
-
Jūros gėrybių mišinys
-
Troškinta vištiena
-
Baklažanai su pomidorais ir sūriu
-
Sojos kubelių daržovių troškinys
-
Graikiška žuvies filė
-
Troškinti agurkai
-
Troškintos bulvės
-
Baravykai svogūnų padaže
-
Troškintas lynas
-
Pievagrybiai su žiedinias kopūstais
-
Jūros lydeka Graikiškai
-
Sojos troškinys su paprika
-
Daržovių troškinys
-
Piene virta menkė
-
Troškinti rauginti kopūstai
Voveraitės ar kiti grybai sviesto ir grietinės padaže
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Svogūnai,
1 vienetas - Juodieji pipirai
- Druska
-
Grietinė,
5 valgomieji šaukštai -
Voveraitės, ar kiti grybai,
500 gramų -
Sviestas,
80 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į įkaitintą keptuvę dėkite sviestą. Jam ištirpus dėkite pjaustytą svogūną ir voveraites ar kitus grybus. Keptuvę kaitinkite, kol susidaręs vanduo išdžius ir grybai kiek apkeps. Po to sudėkite grietinę, druską, pipirus ir pakepkite kelias minutes.
Jei grybai įvairūs, prieš kepimą patartina juos apvirti pasūdytame vandenyje. Užpilti šaltu vandeniu ir nuo vandens užvirimo pavirti 15 minučių.
Valgoma su bulvėmis ar duona.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Živilė
2012-08-17 19:37
Labai skanu nors truputi pakeičiau :-) bet vistiek :mmm:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...