Troškinti rauginti kopūstai su grybais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | druska |
| 1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
| 30 gramų | grybai (džiovinti) |
| 100 gramų | kiaulienos lašiniai |
| 800 gramų | rauginti kopūstai |
| 100 gramų | taukai (kiaulių) |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Išvirti grybai supjaustomi juostelėmis. Kopūstai nusunkiami, pridedama riebalų, užpilama trupučiu vandens ir troškinama. Supjaustyti lašiniukai paspirginami, išmaišomi su miltais ir sudedami į kopūstus. Baigiant troškinti, sudedami grybai ir dar viskas troškinama, pagardinama. Tiekiama su virtomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sojos faršo ir makaronų troškinys
-
Šutintos morkos
-
Makaronai su daržovėmis ir krevetėmis
-
Bulvių guliašas
-
Risoto "Al Baloro"
-
Amerikietiškas sūrio troškinys
-
Troškinta lydeka
-
Įdarytos kaliaropės
-
Troškinti kopūstai su morkomis
-
Troškinta žuvis su morkomis
-
Šutintas karosas
-
Grybų troškinys moliniame inde
-
Daržovių troškinys
-
Žuvies troškinys su ryžiais
-
Troškinti topinambai
-
Sojos kubelių daržovių troškinys
-
Troškinti burokėliai
-
Troškinta žuvis
-
Daržovių troškinys su makaronais
-
Arvydo kepti šparagai su rabarbarų padažu
Troškinti rauginti kopūstai su grybais
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Grybai, džiovinti,
30 gramų -
Kiaulienos lašiniai,
100 gramų -
Rauginti kopūstai,
800 gramų -
Taukai (kiaulių),
100 gramų - Juodieji pipirai
- Cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvirti grybai supjaustomi juostelėmis. Kopūstai nusunkiami, pridedama riebalų, užpilama trupučiu vandens ir troškinama. Supjaustyti lašiniukai paspirginami, išmaišomi su miltais ir sudedami į kopūstus. Baigiant troškinti, sudedami grybai ir dar viskas troškinama, pagardinama. Tiekiama su virtomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (8)
-
Virejas blogas
2020-11-11 14:14
Tai kiek laiko reikia virti?
Nieko apie tai
-
(anonimas)
2008-08-11 15:20
Oho!!!!
Ar nebus blogiau, jei apsinuodijus, dar ir tai suvalgysim :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
