
Porai su grybais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
600 gramų | poras |
1 stiklinė | graikiniai riešutai (virti) |
2 vienetai | pomidorai |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
šiek tiek | kmynai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Porai supjaustomi, apkepinami svieste ir ištroškinami truputyje pasūdyto vandens. Virti grybai apkepinami svieste, į juos suberiami nulupti supjaustyti pomidorai, pasūdoma ir dar 5— 7 min. troškinama. Į pusdubenį dedama sluoksniais porai su grybais, viršus pabarstomas kmynais. Valgoma su virtomis bulvėmis ar duona.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptos bulvės su grybais
-
Troškinti kopūstai
-
Troškinti agurkai
-
Asturiškai pagaminta žuvis
-
Troškinys su soja (mėsa)
-
Švieži troškinti kopūstai
-
Daržovių troškinys
-
Lynas, keptas su džiūvėsėliais
-
Troškinti salierai
-
Troškintas ungurys
-
Pievagrybiai kepti su česnaku
-
Troškinta žuvis su morkomis
-
Pupelių ir kopūstų troškinys
-
Daržovių troškinys
-
Karštieji kukurūzai su sviestu ir česnaku
-
Troškinta žuvis
-
Avižinių dribsnių plovas
-
Gardus daržovių troškinys
-
Troškinta menkė (ubagiškai)
-
Troškinta lydeka
Porai su grybais
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Poras,
600 gramų -
Graikiniai riešutai, virti,
1 stiklinė -
Pomidorai,
2 vienetai -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai - Kmynai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Porai supjaustomi, apkepinami svieste ir ištroškinami truputyje pasūdyto vandens. Virti grybai apkepinami svieste, į juos suberiami nulupti supjaustyti pomidorai, pasūdoma ir dar 5— 7 min. troškinama. Į pusdubenį dedama sluoksniais porai su grybais, viršus pabarstomas kmynais. Valgoma su virtomis bulvėmis ar duona.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...