
Karštos troškintos voveraitės
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 vienetas | salierai |
1 vienetas | poras |
šiek tiek | petražolės |
1 vienetas | morkos |
šiek tiek | druska |
1.5 stiklinės | sultinys (mėsos) |
3 valgomieji šaukštai | sviestas |
500 gramų | voveraitės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Nuvalyti ir pasūdytame vandenyje išvirti grybai nuvarvinami. Sudedami į puodą kartu su sviestu, supjaustytomis daržovėmis ir mėsos sultiniu. Troškinami 30 min. Vėliau pagal skonį pasūdomi ir tiekiant puošiami petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinti salierai
-
Grikių košė su daržovėmis
-
Amerikietiškas sūrio troškinys
-
Šutintas karosas
-
Menkės ir kopūstų troškinys
-
Kopūstienė su grybais
-
Avižinių dribsnių plovas
-
Troškintas sterkas
-
Troškinti porai
-
Plovas su baklažanais
-
Troškinti brokoliai
-
Sojos troškinys su pievagrybiais
-
Troškinti daržovių suktinukai
-
Troškinti kopūstai su morkomis
-
Karštos troškintos voveraitės
-
Troškintos voveraitės
-
Troškinti topinambai
-
Troškinti kopūstai
-
Karštieji kukurūzai su cinamonu ir žaliąja citrina
-
Rudmėsės svogūnų padaže
Karštos troškintos voveraitės
Komentarai:
15
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Salierai,
1 vienetas -
Poras,
1 vienetas - Petražolės
-
Morkos,
1 vienetas - Druska
-
Sultinys, mėsos,
1.5 stiklinės -
Sviestas,
3 valgomieji šaukštai -
Voveraitės,
500 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuvalyti ir pasūdytame vandenyje išvirti grybai nuvarvinami. Sudedami į puodą kartu su sviestu, supjaustytomis daržovėmis ir mėsos sultiniu. Troškinami 30 min. Vėliau pagal skonį pasūdomi ir tiekiant puošiami petražolių lapeliais.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...