
Karštos troškintos voveraitės
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 vienetas | salierai |
1 vienetas | poras |
šiek tiek | petražolės |
1 vienetas | morkos |
šiek tiek | druska |
1.5 stiklinės | sultinys (mėsos) |
3 valgomieji šaukštai | sviestas |
500 gramų | voveraitės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Nuvalyti ir pasūdytame vandenyje išvirti grybai nuvarvinami. Sudedami į puodą kartu su sviestu, supjaustytomis daržovėmis ir mėsos sultiniu. Troškinami 30 min. Vėliau pagal skonį pasūdomi ir tiekiant puošiami petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sojos troškinys su pievagrybiais
-
Troškinti pievagrybiai
-
Šutintas karšis
-
Amerikietiškas sūrio troškinys
-
Troškinti rauginti kopūstai
-
Pupelių ir kopūstų troškinys
-
Troškinti daržovių suktinukai
-
Graikiška žuvies filė
-
Baravykai troškinti svieste su svogūnais ir salierais
-
Baravykai svogūnų padaže
-
Vištienos kamuoliukai
-
Troškinti burokėliai
-
Pievagrybiai kepti su česnaku
-
Troškinta lašiša
-
Virtas karšis su obuoliais
-
Grybai, troškinti su kmynais
-
Asturiškai pagaminta žuvis
-
Krevetės afrikietiškai
-
Troškinti ankštiniai pipirai (paprikos)
-
Troškinti griežčiai
Karštos troškintos voveraitės
Komentarai:
15
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Salierai,
1 vienetas -
Poras,
1 vienetas - Petražolės
-
Morkos,
1 vienetas - Druska
-
Sultinys, mėsos,
1.5 stiklinės -
Sviestas,
3 valgomieji šaukštai -
Voveraitės,
500 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuvalyti ir pasūdytame vandenyje išvirti grybai nuvarvinami. Sudedami į puodą kartu su sviestu, supjaustytomis daržovėmis ir mėsos sultiniu. Troškinami 30 min. Vėliau pagal skonį pasūdomi ir tiekiant puošiami petražolių lapeliais.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...