Rudmėsės svogūnų padaže
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 1.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
| 2 vienetai | svogūnai |
| 500 gramų | rudmėsės |
| 1.5 valgomojo šaukšto | grietinė |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Šviežios jaunos rudmesės nuplaunamos, nusausinamos, pasūdomos ir 15 min. kepinamos svieste. Tada ant jų užberiami pakepinti svogūnai, supilama grietinė ir viskas dar kiek patroškinama.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinta lydeka
-
Menkės ir kopūstų troškinys
-
Karpis, šutintas aluje
-
Troškintos bulvės
-
Pomidorai su svogūnais
-
Troškinti burokėliai su džiovintais baravykais
-
Troškinti burokėliai
-
Cukinijų ir obuolių uogienė
-
Ryžiai kiniškai su kukurūzais ir kalendromis
-
Bulvių guliašas
-
Rusiškai troškinti kazlėkai
-
Troškinti grybai su bulvėmis
-
Pievagrybiai su žiedinias kopūstais
-
Jūros lydeka Graikiškai
-
Pupelių ir kopūstų troškinys
-
Troškinys su ankštiniais pipirais
-
Troškinti obuoliai su ryžiais
-
Troškintas sterkas
-
Karštieji kukurūzai su cinamonu ir žaliąja citrina
-
Troškinta žuvis su morkomis
Rudmėsės svogūnų padaže
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sviestas,
1.5 valgomojo šaukšto -
Svogūnai,
2 vienetai -
Rudmėsės,
500 gramų -
Grietinė,
1.5 valgomojo šaukšto - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šviežios jaunos rudmesės nuplaunamos, nusausinamos, pasūdomos ir 15 min. kepinamos svieste. Tada ant jų užberiami pakepinti svogūnai, supilama grietinė ir viskas dar kiek patroškinama.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
