
Rudmėsės svogūnų padaže
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
2 vienetai | svogūnai |
500 gramų | rudmėsės |
1.5 valgomojo šaukšto | grietinė |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Šviežios jaunos rudmesės nuplaunamos, nusausinamos, pasūdomos ir 15 min. kepinamos svieste. Tada ant jų užberiami pakepinti svogūnai, supilama grietinė ir viskas dar kiek patroškinama.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Karštieji kukurūzai su cinamonu ir žaliąja citrina
-
Graikiška žuvies filė
-
Trinta bulvienė
-
Karpis, šutintas aluje
-
Grybai, troškinti baltajame vyne
-
Troškinta lydeka
-
Troškintos cukinijos su pomidorais
-
Troškintos bulvės
-
Ryžiai su kiaušiniais
-
Daržovių troškinys su makaronais
-
Jūros gėrybių mišinys
-
Troškinti kopūstai su morkomis
-
Troškintas lynas
-
Kuskuso troškinys
-
Šutintos morkos su žirneliais
-
Troškinti rauginti kopūstai su grybais
-
Troškinti brokoliai
-
Įdarytos kaliaropės
-
Šparagai svieste su peletrūnais
-
Makaronų troškinys su alyvuogėmis
Rudmėsės svogūnų padaže
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sviestas,
1.5 valgomojo šaukšto -
Svogūnai,
2 vienetai -
Rudmėsės,
500 gramų -
Grietinė,
1.5 valgomojo šaukšto - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šviežios jaunos rudmesės nuplaunamos, nusausinamos, pasūdomos ir 15 min. kepinamos svieste. Tada ant jų užberiami pakepinti svogūnai, supilama grietinė ir viskas dar kiek patroškinama.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...