![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Rudmėsės svogūnų padaže
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
2 vienetai | svogūnai |
500 gramų | rudmėsės |
1.5 valgomojo šaukšto | grietinė |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Šviežios jaunos rudmesės nuplaunamos, nusausinamos, pasūdomos ir 15 min. kepinamos svieste. Tada ant jų užberiami pakepinti svogūnai, supilama grietinė ir viskas dar kiek patroškinama.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Piene virta menkė
-
Sojos faršo ir makaronų troškinys
-
Žuvies troškinys
-
Pievagrybiai su ryžiais grietinės padaže
-
Troškinta vištiena
-
Karštieji kukurūzai su cinamonu ir žaliąja citrina
-
Bulvės su slyvomis ir abrikosais
-
Pievagrybiai kepti su česnaku
-
Šutintos morkos
-
Sojos kubelių daržovių troškinys
-
Kopūstų troškinys
-
Žuvies filė
-
Šutintas karšis
-
Baravykai troškinti svieste su svogūnais ir salierais
-
Sojos troškinys su paprika
-
Troškinys su ankštiniais pipirais
-
Grybų troškinys
-
Cukinijų ir obuolių uogienė
-
Karštieji kukurūzai su aitriosiomis paprikomis
-
Daržovių mišinys grietinės padaže
Rudmėsės svogūnų padaže
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sviestas,
1.5 valgomojo šaukšto -
Svogūnai,
2 vienetai -
Rudmėsės,
500 gramų -
Grietinė,
1.5 valgomojo šaukšto - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šviežios jaunos rudmesės nuplaunamos, nusausinamos, pasūdomos ir 15 min. kepinamos svieste. Tada ant jų užberiami pakepinti svogūnai, supilama grietinė ir viskas dar kiek patroškinama.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...