Rudmėsės svogūnų padaže
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 1.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
| 2 vienetai | svogūnai |
| 500 gramų | rudmėsės |
| 1.5 valgomojo šaukšto | grietinė |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Šviežios jaunos rudmesės nuplaunamos, nusausinamos, pasūdomos ir 15 min. kepinamos svieste. Tada ant jų užberiami pakepinti svogūnai, supilama grietinė ir viskas dar kiek patroškinama.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinta žuvis
-
Pievagrybiai su žiedinias kopūstais
-
Arvydo kepti šparagai su rabarbarų padažu
-
Troškinti grybai su bulvėmis
-
Grybų troškinys moliniame inde
-
Troškinti kazlėkai
-
Bulvės su slyvomis ir abrikosais
-
Troškinti brokoliai
-
Perlinės kruopos su grybais ir daržovėmis
-
Daržovių troškinys su makaronais
-
Lynas, troškintas su kopūstais
-
Bulvių guliašas
-
Džambalaja
-
Pievagrybiai su ryžiais grietinės padaže
-
Makaronai su daržovėmis ir krevetėmis
-
Karpis, troškintas piene
-
Piene virta menkė
-
Troškinti griežčiai
-
Keptos bulvės su grybais
-
Ryžiai kiniškai su kukurūzais ir kalendromis
Rudmėsės svogūnų padaže
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sviestas,
1.5 valgomojo šaukšto -
Svogūnai,
2 vienetai -
Rudmėsės,
500 gramų -
Grietinė,
1.5 valgomojo šaukšto - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šviežios jaunos rudmesės nuplaunamos, nusausinamos, pasūdomos ir 15 min. kepinamos svieste. Tada ant jų užberiami pakepinti svogūnai, supilama grietinė ir viskas dar kiek patroškinama.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
