
Rudmėsės svogūnų padaže
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
2 vienetai | svogūnai |
500 gramų | rudmėsės |
1.5 valgomojo šaukšto | grietinė |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Šviežios jaunos rudmesės nuplaunamos, nusausinamos, pasūdomos ir 15 min. kepinamos svieste. Tada ant jų užberiami pakepinti svogūnai, supilama grietinė ir viskas dar kiek patroškinama.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ryžių troškinys su cukinijomis ir voveraitėmis
-
Troškinta vėgėlė su grybais ir agurkais
-
Vištienos kamuoliukai
-
Dvariškių troškinys
-
Rusiškai troškinti kazlėkai
-
Amerikietiškas sūrio troškinys
-
Troškinta žuvis
-
Lynas, keptas su džiūvėsėliais
-
Piene virta menkė
-
Daržovių troškinys su makaronais
-
Arvydo kepti šparagai su rabarbarų padažu
-
Asturiškai pagaminta žuvis
-
Žuvies filė
-
Baravykai troškinti svieste su svogūnais ir salierais
-
Virtas karšis su obuoliais
-
Porai su ryžiais
-
Troškinta menkė (ubagiškai)
-
Cukinijų ir obuolių uogienė
-
Keptos bulvės su grybais
-
Grybų troškinys moliniame inde
Rudmėsės svogūnų padaže
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sviestas,
1.5 valgomojo šaukšto -
Svogūnai,
2 vienetai -
Rudmėsės,
500 gramų -
Grietinė,
1.5 valgomojo šaukšto - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šviežios jaunos rudmesės nuplaunamos, nusausinamos, pasūdomos ir 15 min. kepinamos svieste. Tada ant jų užberiami pakepinti svogūnai, supilama grietinė ir viskas dar kiek patroškinama.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...