![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Troškinti ankštiniai pipirai (paprikos)
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
600 gramų | paprika |
3 vienetai | svogūnai |
30 gramų | pomidorų padažas |
0.3 stiklinės | aliejaus |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Ankštiniai pipirai supjaustomi, sudedami į susmulkintus, riebaluose pakepintus svogūnus ir, įpylus truputį vandens, troškinami, kol suminkštėja. Tada supilama pomidorų tyrė, suberiamos petražolės, pagardinama. Tiekiama su virtomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Grybai, troškinti su kmynais
-
Troškintos bulvės
-
Karpis, troškintas piene
-
Šutintas upėtakis
-
Troškinti burokėliai
-
Žuvies troškinys su ryžiais
-
Troškinti salierai
-
Kuskuso troškinys
-
Grybai, troškinti baltajame vyne
-
Šparagai svieste su peletrūnais
-
Keptos bulvės su grybais
-
Šutintas karšis
-
Grybų troškinys
-
Troškinta lydeka
-
Prancūziškai pagaminti žirneliai
-
Vištienos kamuoliukai
-
Krevetės afrikietiškai
-
Daržovių troškinys su makaronais
-
Ryžių troškinys su cukinijomis ir voveraitėmis
-
Indiško Aloo Methi gaminimas
Troškinti ankštiniai pipirai (paprikos)
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Paprika,
600 gramų -
Svogūnai,
3 vienetai -
Pomidorų padažas,
30 gramų -
Aliejus,
1/3 stiklinės - Petražolės
- Cukrus
- Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ankštiniai pipirai supjaustomi, sudedami į susmulkintus, riebaluose pakepintus svogūnus ir, įpylus truputį vandens, troškinami, kol suminkštėja. Tada supilama pomidorų tyrė, suberiamos petražolės, pagardinama. Tiekiama su virtomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (7)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...