Troškinti ankštiniai pipirai (paprikos)
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
600 gramų | paprika |
3 vienetai | svogūnai |
30 gramų | pomidorų padažas |
0.3 stiklinės | aliejaus |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Ankštiniai pipirai supjaustomi, sudedami į susmulkintus, riebaluose pakepintus svogūnus ir, įpylus truputį vandens, troškinami, kol suminkštėja. Tada supilama pomidorų tyrė, suberiamos petražolės, pagardinama. Tiekiama su virtomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Virtas karšis
- Rudmėsės svogūnų padaže
- Meliono laivelis su avinžirniais ir išdykėliais kankanais
- Ryžiai kiniškai su kukurūzais ir kalendromis
- Troškinti daržovių suktinukai
- Citrininiai ryžiai
- Šutintas karšis
- Troškinti griežčiai
- Šutintas karosas
- Bulvės su slyvomis ir abrikosais
- Menkės ir kopūstų troškinys
- Ryžių troškinys su cukinijomis ir voveraitėmis
- Troškinti kopūstai su morkomis
- Risoto "Al Baloro"
- Grikių košė su daržovėmis
- Sojos kubelių daržovių troškinys
- Troškinti salierai
- Sojos troškinys su paprika
- Sojos troškinys su pievagrybiais
- Troškinti agurkai
Troškinti ankštiniai pipirai (paprikos)
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Paprika,
600 gramų -
Svogūnai,
3 vienetai -
Pomidorų padažas,
30 gramų -
Aliejus,
1/3 stiklinės - Petražolės
- Cukrus
- Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ankštiniai pipirai supjaustomi, sudedami į susmulkintus, riebaluose pakepintus svogūnus ir, įpylus truputį vandens, troškinami, kol suminkštėja. Tada supilama pomidorų tyrė, suberiamos petražolės, pagardinama. Tiekiama su virtomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (7)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...