
Troškinti ankštiniai pipirai (paprikos)
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
600 gramų | paprika |
3 vienetai | svogūnai |
30 gramų | pomidorų padažas |
0.3 stiklinės | aliejaus |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Ankštiniai pipirai supjaustomi, sudedami į susmulkintus, riebaluose pakepintus svogūnus ir, įpylus truputį vandens, troškinami, kol suminkštėja. Tada supilama pomidorų tyrė, suberiamos petražolės, pagardinama. Tiekiama su virtomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Plovas
-
Gardus daržovių troškinys
-
Arvydo kepti šparagai su rabarbarų padažu
-
Makaronai su daržovėmis ir krevetėmis
-
Risoto "Al Baloro"
-
Bulvių guliašas
-
Grybais įdaryti troškinti upėtakiai
-
Ryžiai su kiaušiniais
-
Kopūstienė su grybais
-
Pomidorai su svogūnais
-
Grybai, troškinti su kmynais
-
Virtas karšis
-
Šutintas upėtakis
-
Troškinti topinambai
-
Troškintos bulvės
-
Įdarytos kaliaropės
-
Troškintos voveraitės
-
Jūros lydeka Graikiškai
-
Krabų lazdelių ir sūrio kotletukai
-
Šutintos morkos su žirneliais
Troškinti ankštiniai pipirai (paprikos)
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Paprika,
600 gramų -
Svogūnai,
3 vienetai -
Pomidorų padažas,
30 gramų -
Aliejus,
1/3 stiklinės - Petražolės
- Cukrus
- Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ankštiniai pipirai supjaustomi, sudedami į susmulkintus, riebaluose pakepintus svogūnus ir, įpylus truputį vandens, troškinami, kol suminkštėja. Tada supilama pomidorų tyrė, suberiamos petražolės, pagardinama. Tiekiama su virtomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (7)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...