Nuplautus ryžius užpilkite šaltu vandeniu (dukart daugiau negu yra ryžių), įberkite druskos ir kaitinkite nemaišant, kol užvirs (10 min virkite, o paskui indą uždenkite ir pusvalandžiui palikite).
Nuluptus, be sėklalizdžių obuolius supjaustykite skiltelėmis, užpilkite stikline vandens, įberkite cukraus, tarkuotos citrinos žievelės ir uždengus truputį patroškinkite. Obuolius sudėkite į ryžius ir išmaišykite. Paduokite į stalą pusdubenyje, užpiltus ištirpintu sviestu ir apibarstytus cinamonu.
Kruopų patiekalas paruoštas!

Troškinti obuoliai su ryžiais
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
0.5 kilogramo | obuoliai |
150 gramų | ryžiai |
50 gramų | sviestas |
100 gramų | cukrus |
šiek tiek | vanduo |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | citrinos (žievelė, tarkuota) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Grybai, troškinti su kmynais
-
Kuskuso troškinys
-
Sojos troškinys su pievagrybiais
-
Porai su grybais
-
Indiško Aloo Methi gaminimas
-
Grikių košė su daržovėmis
-
Itališkai pagaminti briuselio kopūstai
-
Troškinta menkė (ubagiškai)
-
Daržovių troškinys su makaronais
-
Grybų troškinys moliniame inde
-
Troškinti pievagrybiai
-
Pievagrybiai su ryžiais grietinės padaže
-
Bulvių guliašas
-
Voveraitės ar kiti grybai sviesto ir grietinės padaže
-
Lynas, keptas su džiūvėsėliais
-
Troškinti burokėliai
-
Piene virta menkė
-
Karštieji kukurūzai su cinamonu ir žaliąja citrina
-
Troškinti porai
-
Šutintos morkos su žirneliais
Troškinti obuoliai su ryžiais
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Obuoliai,
0.5 kilogramo -
Ryžiai,
150 gramų -
Sviestas,
50 gramų -
Cukrus,
100 gramų - Vanduo
- Druska
- Citrinos, žievelė, tarkuota
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplautus ryžius užpilkite šaltu vandeniu (dukart daugiau negu yra ryžių), įberkite druskos ir kaitinkite nemaišant, kol užvirs (10 min virkite, o paskui indą uždenkite ir pusvalandžiui palikite).
Nuluptus, be sėklalizdžių obuolius supjaustykite skiltelėmis, užpilkite stikline vandens, įberkite cukraus, tarkuotos citrinos žievelės ir uždengus truputį patroškinkite. Obuolius sudėkite į ryžius ir išmaišykite. Paduokite į stalą pusdubenyje, užpiltus ištirpintu sviestu ir apibarstytus cinamonu.
Kruopų patiekalas paruoštas!
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...