Troškinti kopūstai su morkomis
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
400 gramų | rauginti kopūstai |
100 gramų | kopūstai (konservuoti jūros) |
1 vienetas | svogūnai |
2 vienetai | morkos |
1 vienetas | paprika |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
3 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Svogūną supjaustome kubeliais. Morkas ir papriką sutarkuojame burokine tarka, viską pakepiname 3 minutes. Raugintus kopūstus nuplauname ir patroškiname, užpylę karštu vandeniu 15 minučių. Kepintą svogūną su morkomis, paprika ir jūros kopūstus sumaišome su troškintais kopūstais. Viską gerai išmaišome su pomidorų padažu, pagardiname juodaisiais pipirais ir druska. Valgome su ryžiais. :)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Šutintos morkos su žirneliais
- Ryžiai su kiaušiniais
- Virtas sterkas
- Jūros gėrybių mišinys
- Troškinti burokėliai su džiovintais baravykais
- Džambalaja
- Švieži troškinti kopūstai
- Makaronų troškinys su alyvuogėmis
- Indiško Aloo Methi gaminimas
- Karpis, šutintas aluje
- Baklažanai su pomidorais ir sūriu
- Karpis, troškintas piene
- Sojos faršo ir makaronų troškinys
- Daržovių troškinys
- Grybais įdaryti troškinti upėtakiai
- Sojos troškinys
- Vištienos kamuoliukai
- Bulvės su slyvomis ir abrikosais
- Prancūziškai pagaminti žirneliai
- Lynas, keptas su džiūvėsėliais
Troškinti kopūstai su morkomis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Rauginti kopūstai,
400 gramų -
Kopūstai, konservuoti jūros,
100 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Morkos,
2 vienetai -
Paprika,
1 vienetas - Druska
- Juodieji pipirai
-
Pomidorų padažas,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūną supjaustome kubeliais. Morkas ir papriką sutarkuojame burokine tarka, viską pakepiname 3 minutes. Raugintus kopūstus nuplauname ir patroškiname, užpylę karštu vandeniu 15 minučių. Kepintą svogūną su morkomis, paprika ir jūros kopūstus sumaišome su troškintais kopūstais. Viską gerai išmaišome su pomidorų padažu, pagardiname juodaisiais pipirais ir druska. Valgome su ryžiais. :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...