
Troškinti kopūstai su morkomis
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
400 gramų | rauginti kopūstai |
100 gramų | kopūstai (konservuoti jūros) |
1 vienetas | svogūnai |
2 vienetai | morkos |
1 vienetas | paprika |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
3 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Svogūną supjaustome kubeliais. Morkas ir papriką sutarkuojame burokine tarka, viską pakepiname 3 minutes. Raugintus kopūstus nuplauname ir patroškiname, užpylę karštu vandeniu 15 minučių. Kepintą svogūną su morkomis, paprika ir jūros kopūstus sumaišome su troškintais kopūstais. Viską gerai išmaišome su pomidorų padažu, pagardiname juodaisiais pipirais ir druska. Valgome su ryžiais. :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Balandėliai su daržovių įdaru
-
Plovas
-
Pievagrybiai su ryžiais grietinės padaže
-
Pievagrybiai su žiedinias kopūstais
-
Švieži troškinti kopūstai
-
Piene virta menkė
-
Pupelių ir kopūstų troškinys
-
Virtas sterkas
-
Perlinės kruopos su grybais ir daržovėmis
-
Vegetariškas troškinukas
-
Kepti rauginti kopūstai
-
Sojos kubelių daržovių troškinys
-
Troškinti salierai
-
Baravykai svogūnų padaže
-
Lynas, troškintas su kopūstais
-
Troškintos cukinijos su pomidorais
-
Grikių košė su daržovėmis
-
Troškinti grybai su bulvėmis
-
Troškinti griežčiai
-
Indiško Aloo Methi gaminimas
Troškinti kopūstai su morkomis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Rauginti kopūstai,
400 gramų -
Kopūstai, konservuoti jūros,
100 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Morkos,
2 vienetai -
Paprika,
1 vienetas - Druska
- Juodieji pipirai
-
Pomidorų padažas,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūną supjaustome kubeliais. Morkas ir papriką sutarkuojame burokine tarka, viską pakepiname 3 minutes. Raugintus kopūstus nuplauname ir patroškiname, užpylę karštu vandeniu 15 minučių. Kepintą svogūną su morkomis, paprika ir jūros kopūstus sumaišome su troškintais kopūstais. Viską gerai išmaišome su pomidorų padažu, pagardiname juodaisiais pipirais ir druska. Valgome su ryžiais. :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...