Marinuotų kalafiorų troškinukas
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
| 0.5 litro | žiediniai kopūstai (kalafiorai (marinuoti)) | |
| 100 gramų | lašinukai (rūkyti ar švieži) | |
| 1 vienetas | svogūnai ((smulkiai pjaustytas) ) | |
| 2 skiltelės | česnakas ((smulkiai supjaustytas) ) | |
| 30 gramų | sviestas (apie) | |
| šiek tiek | žalumynų (krapai ir smulkinti svogūnų laiškai) | |
| šiek tiek | druska | |
| šiek tiek | pipirai | |
| Padažui: | ||
| šiek tiek | miltai | |
| šiek tiek | grietinė | |
| šiek tiek | pienas | |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Kalafiorų (marinuotų) indelį nupilti, nuvarvinti. Kadangi marinatas (receptas patalpintas) yra labai švelnus, tai nuplauti nereikia.
2.
Lašinukus smulkiai pjaustyti ir pakepinti, pridėti smulkintą svogūną, česnaką. Pakepus berti kalafiorus, barstyti druska, prieskoniais ir apkepinti iki rusvumo, tada įdėti sviesto, smulkintų krapų, svogūno ar laiškinio česnako laiškelių.
3.
Pabaigoje barstyti trupučiu miltų, įdėti grietinės apie 1 valg. šaukštą, pilti pieno iki norimo tirštumo, užvirti. Tinka ir bulvytė, ir raugintas agurkėlis!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Spageti su alyvuogėmis
-
Troškinta menkė (ubagiškai)
-
Švieži troškinti kopūstai
-
Virtas sterkas
-
Troškinti rauginti kopūstai su grybais
-
Troškinta vėgėlė su grybais ir agurkais
-
Grybai, troškinti baltajame vyne
-
Troškintas sterkas
-
Troškinta žuvis su morkomis
-
Ispaniškas avinžirnių ir špinatų troškinys
-
Prancūziškai pagaminti žirneliai
-
Grybais įdaryti troškinti upėtakiai
-
Virtas karšis su obuoliais
-
Rusiškai troškinti kazlėkai
-
Šutintas ungurys
-
Baravykai svogūnų padaže
-
Karpis, troškintas piene
-
Baravykai troškinti svieste su svogūnais ir salierais
-
Risoto "Al Baloro"
-
Troškinys su soja (mėsa)
Marinuotų kalafiorų troškinukas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Žiediniai kopūstai, kalafiorai (marinuoti),
0.5 litro -
Lašinukai , rūkyti ar švieži,
100 gramų -
Svogūnai, (smulkiai pjaustytas) ,
1 vienetas -
Česnakas, (smulkiai supjaustytas) ,
2 skiltelės -
Sviestas, apie,
30 gramų - Žalumynai, krapai ir smulkinti svogūnų laiškai
- Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Miltai
- Grietinė
- Pienas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kalafiorų (marinuotų) indelį nupilti, nuvarvinti. Kadangi marinatas (receptas patalpintas) yra labai švelnus, tai nuplauti nereikia.
Lašinukus smulkiai pjaustyti ir pakepinti, pridėti smulkintą svogūną, česnaką. Pakepus berti kalafiorus, barstyti druska, prieskoniais ir apkepinti iki rusvumo, tada įdėti sviesto, smulkintų krapų, svogūno ar laiškinio česnako laiškelių.
Pabaigoje barstyti trupučiu miltų, įdėti grietinės apie 1 valg. šaukštą, pilti pieno iki norimo tirštumo, užvirti. Tinka ir bulvytė, ir raugintas agurkėlis!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
