
Marinuotų kalafiorų troškinukas
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
0.5 litro | žiediniai kopūstai (kalafiorai (marinuoti)) | |
100 gramų | lašinukai (rūkyti ar švieži) | |
1 vienetas | svogūnai ((smulkiai pjaustytas) ) | |
2 skiltelės | česnakas ((smulkiai supjaustytas) ) | |
30 gramų | sviestas (apie) | |
šiek tiek | žalumynų (krapai ir smulkinti svogūnų laiškai) | |
šiek tiek | druska | |
šiek tiek | pipirai | |
Padažui: | ||
šiek tiek | miltai | |
šiek tiek | grietinė | |
šiek tiek | pienas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Kalafiorų (marinuotų) indelį nupilti, nuvarvinti. Kadangi marinatas (receptas patalpintas) yra labai švelnus, tai nuplauti nereikia.
2.
Lašinukus smulkiai pjaustyti ir pakepinti, pridėti smulkintą svogūną, česnaką. Pakepus berti kalafiorus, barstyti druska, prieskoniais ir apkepinti iki rusvumo, tada įdėti sviesto, smulkintų krapų, svogūno ar laiškinio česnako laiškelių.
3.
Pabaigoje barstyti trupučiu miltų, įdėti grietinės apie 1 valg. šaukštą, pilti pieno iki norimo tirštumo, užvirti. Tinka ir bulvytė, ir raugintas agurkėlis!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškintos bulvės
-
Troškinti kopūstai su morkomis
-
Troškintas lynas
-
Daržovių troškinys
-
Karpis, troškintas piene
-
Troškinta vištiena
-
Asturiškai pagaminta žuvis
-
Arvydo kepti šparagai su rabarbarų padažu
-
Karštieji kukurūzai su sviestu ir česnaku
-
Šutintas ungurys
-
Sojos faršo ir makaronų troškinys
-
Prancūziškai pagaminti žirneliai
-
Kopūstienė su grybais
-
Sojos troškinys su paprika
-
Lynas, keptas su džiūvėsėliais
-
Grybais įdaryti troškinti upėtakiai
-
Porai su ryžiais
-
Risoto "Al Baloro"
-
Džambalaja
-
Šutintos morkos
Marinuotų kalafiorų troškinukas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Žiediniai kopūstai, kalafiorai (marinuoti),
0.5 litro -
Lašinukai , rūkyti ar švieži,
100 gramų -
Svogūnai, (smulkiai pjaustytas) ,
1 vienetas -
Česnakas, (smulkiai supjaustytas) ,
2 skiltelės -
Sviestas, apie,
30 gramų - Žalumynai, krapai ir smulkinti svogūnų laiškai
- Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Miltai
- Grietinė
- Pienas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kalafiorų (marinuotų) indelį nupilti, nuvarvinti. Kadangi marinatas (receptas patalpintas) yra labai švelnus, tai nuplauti nereikia.
Lašinukus smulkiai pjaustyti ir pakepinti, pridėti smulkintą svogūną, česnaką. Pakepus berti kalafiorus, barstyti druska, prieskoniais ir apkepinti iki rusvumo, tada įdėti sviesto, smulkintų krapų, svogūno ar laiškinio česnako laiškelių.
Pabaigoje barstyti trupučiu miltų, įdėti grietinės apie 1 valg. šaukštą, pilti pieno iki norimo tirštumo, užvirti. Tinka ir bulvytė, ir raugintas agurkėlis!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...