Vegetariškas troškinukas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 0.5 vieneto | brokoliai |
| 2 vienetai | morkos |
| 3 vienetai | bulvių |
| 0.5 vieneto | paprika |
| 100 gramų | šparaginės pupelės |
| 1 vienetas | sultinys (daržovių, kubeliais) |
| šiek tiek | aliejaus |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | muskatas (maltas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Bulves ir morkas, visas daržoves nuskutame ir susmulkiname norimo dydžio gabaliukais. Į keptuvę įpilame šiek tiek verdančio daržovių sultinio, dedame daržoves ir troškiname. Išgaravus skysčiui, įpilame kelis šaukštus aliejaus ir dar šiek tiek pakepti, nuolat pamaišant. Prieš baigiant kepti viską pagardiname prieskoniais, juodaisiais pipirais, bei druska.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kopūstienė su grybais
-
Žuvies troškinys su ryžiais
-
Itališkai pagaminti briuselio kopūstai
-
Voveraitės ar kiti grybai sviesto ir grietinės padaže
-
Makaronai su daržovėmis ir krevetėmis
-
Cukinijų ir obuolių uogienė
-
Troškinti rauginti kopūstai su grybais
-
Sojos faršo ir makaronų troškinys
-
Troškinti pievagrybiai
-
Troškinta menkė (ubagiškai)
-
Pievagrybiai grietinėlės padaže
-
Troškintas ungurys
-
Troškinti rauginti kopūstai
-
Troškinti žiediniai kopūstai
-
Rudmėsės svogūnų padaže
-
Keptos bulvės su grybais
-
Žuvies troškinys
-
Rudeniška daržovių užkepėlė - La troškinys
-
Jūros gėrybių mišinys
-
Troškinti porai
Vegetariškas troškinukas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Brokoliai,
0.5 vieneto -
Morkos,
2 vienetai -
Bulvės,
3 vienetai -
Paprika,
0.5 vieneto -
Šparaginės pupelės,
100 gramų -
Sultinys, daržovių, kubeliais,
1 vienetas - Aliejus
- Juodieji pipirai
- Druska
- Muskatas, maltas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves ir morkas, visas daržoves nuskutame ir susmulkiname norimo dydžio gabaliukais. Į keptuvę įpilame šiek tiek verdančio daržovių sultinio, dedame daržoves ir troškiname. Išgaravus skysčiui, įpilame kelis šaukštus aliejaus ir dar šiek tiek pakepti, nuolat pamaišant. Prieš baigiant kepti viską pagardiname prieskoniais, juodaisiais pipirais, bei druska.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
