
Vegetariškas troškinukas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
0.5 vieneto | brokoliai |
2 vienetai | morkos |
3 vienetai | bulvių |
0.5 vieneto | paprika |
100 gramų | šparaginės pupelės |
1 vienetas | sultinys (daržovių, kubeliais) |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | muskatas (maltas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Bulves ir morkas, visas daržoves nuskutame ir susmulkiname norimo dydžio gabaliukais. Į keptuvę įpilame šiek tiek verdančio daržovių sultinio, dedame daržoves ir troškiname. Išgaravus skysčiui, įpilame kelis šaukštus aliejaus ir dar šiek tiek pakepti, nuolat pamaišant. Prieš baigiant kepti viską pagardiname prieskoniais, juodaisiais pipirais, bei druska.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Itališkai pagaminti briuselio kopūstai
-
Grybų troškinys
-
Porai su grybais
-
Balandėliai su daržovių įdaru
-
Makaronų troškinys su alyvuogėmis
-
Daržovių mišinys grietinės padaže
-
Troškintas sterkas
-
Pievagrybiai su žiedinias kopūstais
-
Troškinti rauginti kopūstai su grybais
-
Meliono laivelis su avinžirniais ir išdykėliais kankanais
-
Troškinti kopūstai su morkomis
-
Višta, troškinta su česnaku
-
Karpis, troškintas piene
-
Jūros lydeka Graikiškai
-
Troškinta lašiša
-
Karštieji kukurūzai su cinamonu ir žaliąja citrina
-
Virtas karšis
-
Pomidorai su svogūnais
-
Grikių košė su daržovėmis
-
Šutintas karosas
Vegetariškas troškinukas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Brokoliai,
0.5 vieneto -
Morkos,
2 vienetai -
Bulvės,
3 vienetai -
Paprika,
0.5 vieneto -
Šparaginės pupelės,
100 gramų -
Sultinys, daržovių, kubeliais,
1 vienetas - Aliejus
- Juodieji pipirai
- Druska
- Muskatas, maltas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves ir morkas, visas daržoves nuskutame ir susmulkiname norimo dydžio gabaliukais. Į keptuvę įpilame šiek tiek verdančio daržovių sultinio, dedame daržoves ir troškiname. Išgaravus skysčiui, įpilame kelis šaukštus aliejaus ir dar šiek tiek pakepti, nuolat pamaišant. Prieš baigiant kepti viską pagardiname prieskoniais, juodaisiais pipirais, bei druska.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...