Troškinti švendrai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
200 gramų | švendras (šakniastiebiai ir ūgliai) |
3 vienetai | bulvių |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Šakniastiebius ir ūglius nuplauti, supjaustyti 2—3 cm ilgio gabaliukais, išvirti pasūdytame vandenyje. Paskui vandenį nupilti, įdėti bulvių, sviesto, druskos ir ištroškinti. Paduoti su krapais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Rudmėsės svogūnų padaže
- Patisonai su grybais ir daržovėmis
- Žuvies troškinys su ryžiais
- Trinta bulvienė
- Troškinti svogūnai su riebalais
- Troškinti kopūstai
- Gardus daržovių troškinys
- Karštieji kukurūzai su cinamonu ir žaliąja citrina
- Karpis, šutintas aluje
- Troškinys su ankštiniais pipirais
- Ispaniškas avinžirnių ir špinatų troškinys
- Avižinių dribsnių plovas
- Karpis, troškintas piene
- Šutintos morkos
- Daržovių troškinys
- Troškinti burokėliai su džiovintais baravykais
- Ukrainietiški ryžiai
- Jūros lydeka Graikiškai
- Kopūstų troškinys
- Dvariškių troškinys
Troškinti švendrai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Švendras, šakniastiebiai ir ūgliai,
200 gramų -
Bulvės,
3 vienetai -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas - Krapai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šakniastiebius ir ūglius nuplauti, supjaustyti 2—3 cm ilgio gabaliukais, išvirti pasūdytame vandenyje. Paskui vandenį nupilti, įdėti bulvių, sviesto, druskos ir ištroškinti. Paduoti su krapais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...