
Troškinti švendrai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
200 gramų | švendras (šakniastiebiai ir ūgliai) |
3 vienetai | bulvių |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Šakniastiebius ir ūglius nuplauti, supjaustyti 2—3 cm ilgio gabaliukais, išvirti pasūdytame vandenyje. Paskui vandenį nupilti, įdėti bulvių, sviesto, druskos ir ištroškinti. Paduoti su krapais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Menkės ir kopūstų troškinys
-
Troškinti agurkai
-
Balandėliai su daržovių įdaru
-
Šutintas karosas
-
Šutintas karšis
-
Troškinti grybai su bulvėmis
-
Pupelių ir kopūstų troškinys
-
Jūros gėrybių mišinys
-
Troškinta žuvis
-
Jūros lydeka Graikiškai
-
Grybai, troškinti su kmynais
-
Karpis, troškintas piene
-
Troškinta vištiena
-
Višta, troškinta su česnaku
-
Plovas su baklažanais
-
Grybų troškinys moliniame inde
-
Indiško Aloo Methi gaminimas
-
Piene virta menkė
-
Žuvies filė
-
Bulvės su slyvomis ir abrikosais
Troškinti švendrai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Švendras, šakniastiebiai ir ūgliai,
200 gramų -
Bulvės,
3 vienetai -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas - Krapai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šakniastiebius ir ūglius nuplauti, supjaustyti 2—3 cm ilgio gabaliukais, išvirti pasūdytame vandenyje. Paskui vandenį nupilti, įdėti bulvių, sviesto, druskos ir ištroškinti. Paduoti su krapais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...