
Troškinti švendrai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
200 gramų | švendras (šakniastiebiai ir ūgliai) |
3 vienetai | bulvių |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Šakniastiebius ir ūglius nuplauti, supjaustyti 2—3 cm ilgio gabaliukais, išvirti pasūdytame vandenyje. Paskui vandenį nupilti, įdėti bulvių, sviesto, druskos ir ištroškinti. Paduoti su krapais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinti topinambai
-
Troškinti kalmarai
-
Arvydo kepti šparagai su rabarbarų padažu
-
Daržovių troškinys
-
Spageti su alyvuogėmis
-
Troškinti porai
-
Šutintas ungurys
-
Jūros gėrybių mišinys
-
Piene virta menkė
-
Troškinta menkė (ubagiškai)
-
Trinta bulvienė
-
Menkės ir kopūstų troškinys
-
Troškintos bulvės
-
Troškinti ankštiniai pipirai (paprikos)
-
Grybais įdaryti troškinti upėtakiai
-
Amerikietiškas sūrio troškinys
-
Perlinės kruopos su grybais ir daržovėmis
-
Kelmučių kotletukai
-
Šutintas karosas
-
Šutintas upėtakis
Troškinti švendrai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Švendras, šakniastiebiai ir ūgliai,
200 gramų -
Bulvės,
3 vienetai -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas - Krapai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šakniastiebius ir ūglius nuplauti, supjaustyti 2—3 cm ilgio gabaliukais, išvirti pasūdytame vandenyje. Paskui vandenį nupilti, įdėti bulvių, sviesto, druskos ir ištroškinti. Paduoti su krapais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...