
Troškinti švendrai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
200 gramų | švendras (šakniastiebiai ir ūgliai) |
3 vienetai | bulvių |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Šakniastiebius ir ūglius nuplauti, supjaustyti 2—3 cm ilgio gabaliukais, išvirti pasūdytame vandenyje. Paskui vandenį nupilti, įdėti bulvių, sviesto, druskos ir ištroškinti. Paduoti su krapais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškintas lynas
-
Troškinta vištiena
-
Troškintos voveraitės
-
Ryžiai kiniškai su kukurūzais ir kalendromis
-
Šutintas upėtakis
-
Arvydo kepti šparagai su rabarbarų padažu
-
Citrininiai ryžiai
-
Sojos troškinys su pievagrybiais
-
Midijų troškinys su daržovėmis
-
Bulvės su slyvomis ir abrikosais
-
Grybai, troškinti su kmynais
-
Ryžių troškinys su cukinijomis ir voveraitėmis
-
Rudeniška daržovių užkepėlė - La troškinys
-
Troškinti burokėliai su džiovintais baravykais
-
Gardus daržovių troškinys
-
Troškinti pievagrybiai
-
Troškinta lašiša
-
Vegetariškas troškinukas
-
Baklažanai su pomidorais ir sūriu
-
Grybais įdaryti troškinti upėtakiai
Troškinti švendrai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Švendras, šakniastiebiai ir ūgliai,
200 gramų -
Bulvės,
3 vienetai -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas - Krapai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šakniastiebius ir ūglius nuplauti, supjaustyti 2—3 cm ilgio gabaliukais, išvirti pasūdytame vandenyje. Paskui vandenį nupilti, įdėti bulvių, sviesto, druskos ir ištroškinti. Paduoti su krapais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...