
Troškinti švendrai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
200 gramų | švendras (šakniastiebiai ir ūgliai) |
3 vienetai | bulvių |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Šakniastiebius ir ūglius nuplauti, supjaustyti 2—3 cm ilgio gabaliukais, išvirti pasūdytame vandenyje. Paskui vandenį nupilti, įdėti bulvių, sviesto, druskos ir ištroškinti. Paduoti su krapais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškintos bulvės
-
Troškintas sterkas
-
Karštieji kukurūzai su aitriosiomis paprikomis
-
Cukinijų ir obuolių uogienė
-
Troškinti kazlėkai
-
Šutintas karosas
-
Troškinti brokoliai
-
Sojos troškinys
-
Itališkai pagaminti briuselio kopūstai
-
Troškinti rauginti kopūstai su grybais
-
Troškinys su soja (mėsa)
-
Troškinti kopūstai su morkomis
-
Kelmučių kotletukai
-
Troškinti agurkai
-
Švieži troškinti kopūstai
-
Žuvies filė
-
Troškintos voveraitės
-
Pomidorai su svogūnais
-
Rudmėsės svogūnų padaže
-
Troškinta menkė (ubagiškai)
Troškinti švendrai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Švendras, šakniastiebiai ir ūgliai,
200 gramų -
Bulvės,
3 vienetai -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas - Krapai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šakniastiebius ir ūglius nuplauti, supjaustyti 2—3 cm ilgio gabaliukais, išvirti pasūdytame vandenyje. Paskui vandenį nupilti, įdėti bulvių, sviesto, druskos ir ištroškinti. Paduoti su krapais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...