Troškinti švendrai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
200 gramų | švendras (šakniastiebiai ir ūgliai) |
3 vienetai | bulvių |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Šakniastiebius ir ūglius nuplauti, supjaustyti 2—3 cm ilgio gabaliukais, išvirti pasūdytame vandenyje. Paskui vandenį nupilti, įdėti bulvių, sviesto, druskos ir ištroškinti. Paduoti su krapais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Troškintos cukinijos su pomidorais
- Prancūziškai pagaminti žirneliai
- Troškinti kazlėkai
- Sojos troškinys su paprika
- Karpis, troškintas piene
- Karštieji kukurūzai su sviestu ir česnaku
- Arvydo kepti šparagai su rabarbarų padažu
- Perlinės kruopos su grybais ir daržovėmis
- Troškinti salierai
- Rudmėsės svogūnų padaže
- Sojos troškinys su pievagrybiais
- Risoto "Al Baloro"
- Pievagrybiai grietinėlės padaže
- Vegetariškas troškinukas
- Troškinti agurkai
- Pikantiški ryžiai su apelsinais
- Karštos troškintos voveraitės
- Karštieji kukurūzai su prieskoninėmis žolelėmis
- Plovas su baklažanais
- Troškinti daržovių suktinukai
Troškinti švendrai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Švendras, šakniastiebiai ir ūgliai,
200 gramų -
Bulvės,
3 vienetai -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas - Krapai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šakniastiebius ir ūglius nuplauti, supjaustyti 2—3 cm ilgio gabaliukais, išvirti pasūdytame vandenyje. Paskui vandenį nupilti, įdėti bulvių, sviesto, druskos ir ištroškinti. Paduoti su krapais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...