Voveraitėms nupjaustomos kepurėlės, gerai nuplaunamos ir verdamos 10—15 minučių pasūdytame vandenyje. Po to jos nuvarvinamos. Stambesnės supjaustomos, smulkios paliekamos sveikos. Sudedamos į keptuvę, pridedama sviesto, supjaustyto svogūno ir kepinama 5— 10 minučių, Įberiama miltų, paprikos, pipirų, druskos, įpilama grietinės ir dar patroškinama 10 minučių.
Puošiama virtomis voveraičių kepurėlėmis ir petražolių lapeliais. Patiekiama su bulvių koše ar virtomis bulvėmis.

Troškintos voveraitės
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | voveraitės |
1.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | kvietiniai miltai |
šiek tiek | paprika |
šiek tiek | juodieji pipirai |
0.5 vieneto | svogūnai |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Arvydo kepti šparagai su rabarbarų padažu
-
Ryžių troškinys su cukinijomis ir voveraitėmis
-
Patisonai su grybais ir daržovėmis
-
Troškinti ankštiniai pipirai (paprikos)
-
Ispaniškas avinžirnių ir špinatų troškinys
-
Džambalaja
-
Troškinta vėgėlė su grybais ir agurkais
-
Kelmučių kotletukai
-
Troškinti žiediniai kopūstai
-
Troškinti salierai
-
Balandėliai su daržovių įdaru
-
Makaronai su daržovėmis ir krevetėmis
-
Pievagrybiai grietinėlės padaže
-
Troškinti obuoliai su ryžiais
-
Prancūziškai pagaminti žirneliai
-
Troškintos bulvės
-
Troškinti burokėliai su džiovintais baravykais
-
Ryžiai su kiaušiniais
-
Karštos troškintos voveraitės
-
Krevetės afrikietiškai
Troškintos voveraitės
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Voveraitės,
500 gramų -
Sviestas,
1.5 valgomojo šaukšto -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai - Kvietiniai miltai
- Paprika
- Juodieji pipirai
-
Svogūnai,
0.5 vieneto - Petražolės
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Voveraitėms nupjaustomos kepurėlės, gerai nuplaunamos ir verdamos 10—15 minučių pasūdytame vandenyje. Po to jos nuvarvinamos. Stambesnės supjaustomos, smulkios paliekamos sveikos. Sudedamos į keptuvę, pridedama sviesto, supjaustyto svogūno ir kepinama 5— 10 minučių, Įberiama miltų, paprikos, pipirų, druskos, įpilama grietinės ir dar patroškinama 10 minučių.
Puošiama virtomis voveraičių kepurėlėmis ir petražolių lapeliais. Patiekiama su bulvių koše ar virtomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...