Voveraitėms nupjaustomos kepurėlės, gerai nuplaunamos ir verdamos 10—15 minučių pasūdytame vandenyje. Po to jos nuvarvinamos. Stambesnės supjaustomos, smulkios paliekamos sveikos. Sudedamos į keptuvę, pridedama sviesto, supjaustyto svogūno ir kepinama 5— 10 minučių, Įberiama miltų, paprikos, pipirų, druskos, įpilama grietinės ir dar patroškinama 10 minučių.
Puošiama virtomis voveraičių kepurėlėmis ir petražolių lapeliais. Patiekiama su bulvių koše ar virtomis bulvėmis.

Troškintos voveraitės
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | voveraitės |
1.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | kvietiniai miltai |
šiek tiek | paprika |
šiek tiek | juodieji pipirai |
0.5 vieneto | svogūnai |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Rudeniška daržovių užkepėlė - La troškinys
-
Daržovių troškinys
-
Kopūstų troškinys
-
Šparagai svieste su peletrūnais
-
Keptos bulvės su grybais
-
Troškinti kopūstai
-
Lynas, keptas su džiūvėsėliais
-
Kelmučių kotletukai
-
Troškintas sterkas
-
Perlinės kruopos su grybais ir daržovėmis
-
Troškintos bulvės
-
Grybai, troškinti baltajame vyne
-
Troškinta žuvis
-
Pievagrybiai kepti su česnaku
-
Sojos faršo ir makaronų troškinys
-
Sojos troškinys su paprika
-
Pikantiški ryžiai su apelsinais
-
Grybų troškinys moliniame inde
-
Baravykai svogūnų padaže
-
Midijų troškinys su daržovėmis
Troškintos voveraitės
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Voveraitės,
500 gramų -
Sviestas,
1.5 valgomojo šaukšto -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai - Kvietiniai miltai
- Paprika
- Juodieji pipirai
-
Svogūnai,
0.5 vieneto - Petražolės
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Voveraitėms nupjaustomos kepurėlės, gerai nuplaunamos ir verdamos 10—15 minučių pasūdytame vandenyje. Po to jos nuvarvinamos. Stambesnės supjaustomos, smulkios paliekamos sveikos. Sudedamos į keptuvę, pridedama sviesto, supjaustyto svogūno ir kepinama 5— 10 minučių, Įberiama miltų, paprikos, pipirų, druskos, įpilama grietinės ir dar patroškinama 10 minučių.
Puošiama virtomis voveraičių kepurėlėmis ir petražolių lapeliais. Patiekiama su bulvių koše ar virtomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...