
Baravykai troškinti svieste su svogūnais ir salierais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų | šaldyti baravykai |
2 vienetai | svogūnai |
1 vienetas | salierai (stiebas) |
50 gramų | sviestas |
4 žiupsneliai | prieskoninės žolelės |
3 žiupsneliai | druska |
2 žiupsneliai | juodieji pipirai |
2 žiupsneliai | lauro lapų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Aš atšildytus grybus dar paverdu su druska, pipirais ir lauro lapeliais apie 15 minučių.
2.
Tuomet reikia svieste apkepti svogūnus ir sudėti baravykus, likusius prieskonius. Uždengtoje keptuvėje, troškinti apie 5 minutes.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kelmučių kotletukai
-
Karštieji kukurūzai su prieskoninėmis žolelėmis
-
Baklažanai su pomidorais ir sūriu
-
Sojos faršo ir makaronų troškinys
-
Troškinta lydeka
-
Šutintas ungurys
-
Daržovių troškinys
-
Marinuotų kalafiorų troškinukas
-
Troškintos cukinijos su pomidorais
-
Arvydo kepti šparagai su rabarbarų padažu
-
Troškintas lynas
-
Midijų troškinys su daržovėmis
-
Įdarytos kaliaropės
-
Troškinti obuoliai su ryžiais
-
Gardus daržovių troškinys
-
Troškinti daržovių suktinukai
-
Troškintas sterkas
-
Žuvies filė
-
Spageti su alyvuogėmis
-
Troškinti kopūstai
Baravykai troškinti svieste su svogūnais ir salierais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Šaldyti baravykai,
400 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Salierai, stiebas,
1 vienetas -
Sviestas,
50 gramų -
Prieskoninės žolelės,
4 žiupsneliai -
Druska,
3 žiupsneliai -
Juodieji pipirai,
2 žiupsneliai -
Lauro lapai,
2 žiupsneliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Regina
Gaminimo eiga:
Aš atšildytus grybus dar paverdu su druska, pipirais ir lauro lapeliais apie 15 minučių.
Tuomet reikia svieste apkepti svogūnus ir sudėti baravykus, likusius prieskonius. Uždengtoje keptuvėje, troškinti apie 5 minutes.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...