Baravykai troškinti svieste su svogūnais ir salierais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 400 gramų | šaldyti baravykai |
| 2 vienetai | svogūnai |
| 1 vienetas | salierai (stiebas) |
| 50 gramų | sviestas |
| 4 žiupsneliai | prieskoninės žolelės |
| 3 žiupsneliai | druska |
| 2 žiupsneliai | juodieji pipirai |
| 2 žiupsneliai | lauro lapų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Aš atšildytus grybus dar paverdu su druska, pipirais ir lauro lapeliais apie 15 minučių.
2.
Tuomet reikia svieste apkepti svogūnus ir sudėti baravykus, likusius prieskonius. Uždengtoje keptuvėje, troškinti apie 5 minutes.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sojos troškinys su paprika
-
Šparagai svieste su peletrūnais
-
Šutintos morkos
-
Krabų lazdelių ir sūrio kotletukai
-
Asturiškai pagaminta žuvis
-
Troškintas sterkas
-
Ryžių rizotas su grybais
-
Cukinijų ir obuolių uogienė
-
Žuvies filė
-
Amerikietiškas sūrio troškinys
-
Plovas su baklažanais
-
Krevetės afrikietiškai
-
Dvariškių troškinys
-
Baklažanai su pomidorais ir sūriu
-
Troškinti porai
-
Troškinti kopūstai su morkomis
-
Ryžių troškinys su cukinijomis ir voveraitėmis
-
Kuskuso troškinys
-
Troškinti kazlėkai
-
Daržovių troškinys su makaronais
Baravykai troškinti svieste su svogūnais ir salierais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Šaldyti baravykai,
400 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Salierai, stiebas,
1 vienetas -
Sviestas,
50 gramų -
Prieskoninės žolelės,
4 žiupsneliai -
Druska,
3 žiupsneliai -
Juodieji pipirai,
2 žiupsneliai -
Lauro lapai,
2 žiupsneliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Regina
Gaminimo eiga:
Aš atšildytus grybus dar paverdu su druska, pipirais ir lauro lapeliais apie 15 minučių.
Tuomet reikia svieste apkepti svogūnus ir sudėti baravykus, likusius prieskonius. Uždengtoje keptuvėje, troškinti apie 5 minutes.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
