
Baravykai troškinti svieste su svogūnais ir salierais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų | šaldyti baravykai |
2 vienetai | svogūnai |
1 vienetas | salierai (stiebas) |
50 gramų | sviestas |
4 žiupsneliai | prieskoninės žolelės |
3 žiupsneliai | druska |
2 žiupsneliai | juodieji pipirai |
2 žiupsneliai | lauro lapų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Aš atšildytus grybus dar paverdu su druska, pipirais ir lauro lapeliais apie 15 minučių.
2.
Tuomet reikia svieste apkepti svogūnus ir sudėti baravykus, likusius prieskonius. Uždengtoje keptuvėje, troškinti apie 5 minutes.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Marinuotų kalafiorų troškinukas
-
Karštieji kukurūzai su sviestu ir česnaku
-
Graikiška žuvies filė
-
Ryžių troškinys su cukinijomis ir voveraitėmis
-
Troškinta vištiena
-
Prancūziškai pagaminti žirneliai
-
Pikantiški ryžiai su apelsinais
-
Spageti su alyvuogėmis
-
Šutintos morkos su žirneliais
-
Pupelių ir kopūstų troškinys
-
Porai su grybais
-
Troškintas lynas
-
Karštieji kukurūzai su aitriosiomis paprikomis
-
Pievagrybiai su ryžiais grietinės padaže
-
Balandėliai su daržovių įdaru
-
Rusiškai troškinti kazlėkai
-
Troškintos voveraitės
-
Gardus daržovių troškinys
-
Kelmučių kotletukai
-
Šutintos morkos
Baravykai troškinti svieste su svogūnais ir salierais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Šaldyti baravykai,
400 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Salierai, stiebas,
1 vienetas -
Sviestas,
50 gramų -
Prieskoninės žolelės,
4 žiupsneliai -
Druska,
3 žiupsneliai -
Juodieji pipirai,
2 žiupsneliai -
Lauro lapai,
2 žiupsneliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Regina
Gaminimo eiga:
Aš atšildytus grybus dar paverdu su druska, pipirais ir lauro lapeliais apie 15 minučių.
Tuomet reikia svieste apkepti svogūnus ir sudėti baravykus, likusius prieskonius. Uždengtoje keptuvėje, troškinti apie 5 minutes.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...