
Sojos faršo ir makaronų troškinys
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
200 gramų | makaronai |
70 gramų | sojų faršas |
2 vienetai | svogūnai |
1 vienetas | morkos |
1 saujelė | svogūnų laiškai |
1 saujelė | krapai |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
1 žiupsnelis | provanso žolelės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Makaronus išvirti al dente.
2.
Sojos faršas užpilamas karštu vandeniu. Palaukiama kol išbrinks.
3.
Morka sutarkuojama burokine tarka. Svogūnas supjaustomas smulkiai ir su morkomis apkepamas. Pridėti druskos, pipirų, suberti žoleles. Prieš baigiant kepti, sudėti makaronus. Įberti svogūnų laiškų ir krapų. Jeigu paragavus, atrodys, kad reikia daugiau prieskonių ar druskos, įdėti. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jūros gėrybių mišinys
-
Troškinti svogūnai su riebalais
-
Sojos troškinys su pievagrybiais
-
Cukinijų ir obuolių uogienė
-
Pupelių ir kopūstų troškinys
-
Šutintas upėtakis
-
Pievagrybiai su žiedinias kopūstais
-
Voveraitės ar kiti grybai sviesto ir grietinės padaže
-
Midijų troškinys su daržovėmis
-
Grybų troškinys moliniame inde
-
Ryžių rizotas su grybais
-
Troškintas sterkas
-
Šutintos morkos su žirneliais
-
Bulvių guliašas
-
Baravykai troškinti svieste su svogūnais ir salierais
-
Grybų troškinys
-
Šutintas karšis
-
Spageti su alyvuogėmis
-
Itališkai pagaminti briuselio kopūstai
-
Makaronai su daržovėmis ir krevetėmis
Sojos faršo ir makaronų troškinys
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Makaronai,
200 gramų -
Sojų faršas,
70 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnų laiškai,
1 saujelė -
Krapai,
1 saujelė -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis -
Provanso žolelės,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Makaronus išvirti al dente.
Sojos faršas užpilamas karštu vandeniu. Palaukiama kol išbrinks.
Morka sutarkuojama burokine tarka. Svogūnas supjaustomas smulkiai ir su morkomis apkepamas. Pridėti druskos, pipirų, suberti žoleles. Prieš baigiant kepti, sudėti makaronus. Įberti svogūnų laiškų ir krapų. Jeigu paragavus, atrodys, kad reikia daugiau prieskonių ar druskos, įdėti. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...