
Sojos faršo ir makaronų troškinys
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
200 gramų | makaronai |
70 gramų | sojų faršas |
2 vienetai | svogūnai |
1 vienetas | morkos |
1 saujelė | svogūnų laiškai |
1 saujelė | krapai |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
1 žiupsnelis | provanso žolelės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Makaronus išvirti al dente.
2.
Sojos faršas užpilamas karštu vandeniu. Palaukiama kol išbrinks.
3.
Morka sutarkuojama burokine tarka. Svogūnas supjaustomas smulkiai ir su morkomis apkepamas. Pridėti druskos, pipirų, suberti žoleles. Prieš baigiant kepti, sudėti makaronus. Įberti svogūnų laiškų ir krapų. Jeigu paragavus, atrodys, kad reikia daugiau prieskonių ar druskos, įdėti. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Plovas su baklažanais
-
Kopūstienė su grybais
-
Troškinti obuoliai su ryžiais
-
Spageti su alyvuogėmis
-
Troškinta lydeka
-
Daržovių troškinys
-
Troškinti grybai su bulvėmis
-
Troškinti kopūstai su morkomis
-
Troškinta vištiena
-
Jūros gėrybių mišinys
-
Rusiškai troškinti kazlėkai
-
Bulvės su slyvomis ir abrikosais
-
Balandėliai su daržovių įdaru
-
Sojos troškinys su paprika
-
Itališkai pagaminti briuselio kopūstai
-
Džambalaja
-
Įdarytos kaliaropės
-
Šutintas karšis
-
Jūros lydeka Graikiškai
-
Dvariškių troškinys
Sojos faršo ir makaronų troškinys
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Makaronai,
200 gramų -
Sojų faršas,
70 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnų laiškai,
1 saujelė -
Krapai,
1 saujelė -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis -
Provanso žolelės,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Makaronus išvirti al dente.
Sojos faršas užpilamas karštu vandeniu. Palaukiama kol išbrinks.
Morka sutarkuojama burokine tarka. Svogūnas supjaustomas smulkiai ir su morkomis apkepamas. Pridėti druskos, pipirų, suberti žoleles. Prieš baigiant kepti, sudėti makaronus. Įberti svogūnų laiškų ir krapų. Jeigu paragavus, atrodys, kad reikia daugiau prieskonių ar druskos, įdėti. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...