Sojos faršo ir makaronų troškinys
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 200 gramų | makaronai |
| 70 gramų | sojų faršas |
| 2 vienetai | svogūnai |
| 1 vienetas | morkos |
| 1 saujelė | svogūnų laiškai |
| 1 saujelė | krapai |
| 1 žiupsnelis | druska |
| 1 žiupsnelis | pipirai |
| 1 žiupsnelis | provanso žolelės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Makaronus išvirti al dente.
2.
Sojos faršas užpilamas karštu vandeniu. Palaukiama kol išbrinks.
3.
Morka sutarkuojama burokine tarka. Svogūnas supjaustomas smulkiai ir su morkomis apkepamas. Pridėti druskos, pipirų, suberti žoleles. Prieš baigiant kepti, sudėti makaronus. Įberti svogūnų laiškų ir krapų. Jeigu paragavus, atrodys, kad reikia daugiau prieskonių ar druskos, įdėti. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Karštieji kukurūzai su sviestu ir česnaku
-
Keptos bulvės su grybais
-
Troškintos voveraitės
-
Sojos troškinys
-
Grybai, troškinti baltajame vyne
-
Šparagai svieste su peletrūnais
-
Baravykai troškinti svieste su svogūnais ir salierais
-
Karpis, šutintas aluje
-
Žuvies filė
-
Vegetariškas troškinukas
-
Makaronai su daržovėmis ir krevetėmis
-
Grybų troškinys moliniame inde
-
Prancūziškai pagaminti žirneliai
-
Graikiška žuvies filė
-
Troškintos bulvės
-
Menkės ir kopūstų troškinys
-
Itališkai pagaminti briuselio kopūstai
-
Asturiškai pagaminta žuvis
-
Spageti su alyvuogėmis
-
Kopūstienė su grybais
Sojos faršo ir makaronų troškinys
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Makaronai,
200 gramų -
Sojų faršas,
70 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnų laiškai,
1 saujelė -
Krapai,
1 saujelė -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis -
Provanso žolelės,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Makaronus išvirti al dente.
Sojos faršas užpilamas karštu vandeniu. Palaukiama kol išbrinks.
Morka sutarkuojama burokine tarka. Svogūnas supjaustomas smulkiai ir su morkomis apkepamas. Pridėti druskos, pipirų, suberti žoleles. Prieš baigiant kepti, sudėti makaronus. Įberti svogūnų laiškų ir krapų. Jeigu paragavus, atrodys, kad reikia daugiau prieskonių ar druskos, įdėti. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
