
Sojos faršo ir makaronų troškinys
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
200 gramų | makaronai |
70 gramų | sojų faršas |
2 vienetai | svogūnai |
1 vienetas | morkos |
1 saujelė | svogūnų laiškai |
1 saujelė | krapai |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
1 žiupsnelis | provanso žolelės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Makaronus išvirti al dente.
2.
Sojos faršas užpilamas karštu vandeniu. Palaukiama kol išbrinks.
3.
Morka sutarkuojama burokine tarka. Svogūnas supjaustomas smulkiai ir su morkomis apkepamas. Pridėti druskos, pipirų, suberti žoleles. Prieš baigiant kepti, sudėti makaronus. Įberti svogūnų laiškų ir krapų. Jeigu paragavus, atrodys, kad reikia daugiau prieskonių ar druskos, įdėti. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinti kazlėkai
-
Ryžių rizotas su grybais
-
Karštos troškintos voveraitės
-
Plovas
-
Gardus daržovių troškinys
-
Troškintas sterkas
-
Rudmėsės svogūnų padaže
-
Midijų troškinys su daržovėmis
-
Baravykai svogūnų padaže
-
Balandėliai su daržovių įdaru
-
Šutintas karšis
-
Troškintas daržovių garnyras
-
Karštieji kukurūzai su sviestu ir česnaku
-
Troškinta žuvis
-
Šparagai svieste su peletrūnais
-
Baklažanai su pomidorais ir sūriu
-
Perlinės kruopos su grybais ir daržovėmis
-
Bulvės su slyvomis ir abrikosais
-
Dvariškių troškinys
-
Rudeniška daržovių užkepėlė - La troškinys
Sojos faršo ir makaronų troškinys
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Makaronai,
200 gramų -
Sojų faršas,
70 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnų laiškai,
1 saujelė -
Krapai,
1 saujelė -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis -
Provanso žolelės,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Makaronus išvirti al dente.
Sojos faršas užpilamas karštu vandeniu. Palaukiama kol išbrinks.
Morka sutarkuojama burokine tarka. Svogūnas supjaustomas smulkiai ir su morkomis apkepamas. Pridėti druskos, pipirų, suberti žoleles. Prieš baigiant kepti, sudėti makaronus. Įberti svogūnų laiškų ir krapų. Jeigu paragavus, atrodys, kad reikia daugiau prieskonių ar druskos, įdėti. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...