Sojos faršo ir makaronų troškinys
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
200 gramų | makaronai |
70 gramų | sojų faršas |
2 vienetai | svogūnai |
1 vienetas | morkos |
1 saujelė | svogūnų laiškai |
1 saujelė | krapai |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
1 žiupsnelis | provanso žolelės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Makaronus išvirti al dente.
2.
Sojos faršas užpilamas karštu vandeniu. Palaukiama kol išbrinks.
3.
Morka sutarkuojama burokine tarka. Svogūnas supjaustomas smulkiai ir su morkomis apkepamas. Pridėti druskos, pipirų, suberti žoleles. Prieš baigiant kepti, sudėti makaronus. Įberti svogūnų laiškų ir krapų. Jeigu paragavus, atrodys, kad reikia daugiau prieskonių ar druskos, įdėti. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pievagrybiai su ryžiais grietinės padaže
- Troškinti burokėliai su džiovintais baravykais
- Menkės ir kopūstų troškinys
- Troškinta žuvis su morkomis
- Šutintos morkos
- Balandėliai su daržovių įdaru
- Virtas sterkas
- Baravykai svogūnų padaže
- Pikantiški ryžiai su apelsinais
- Makaronai su daržovėmis ir krevetėmis
- Ryžių troškinys su cukinijomis ir voveraitėmis
- Bulvės su slyvomis ir abrikosais
- Sojos faršo ir makaronų troškinys
- Baklažanai su pomidorais ir sūriu
- Lynas, keptas su džiūvėsėliais
- Vištienos kamuoliukai
- Virtas karšis su obuoliais
- Troškinti salierai
- Šutintas ungurys
- Troškinti daržovių suktinukai
Sojos faršo ir makaronų troškinys
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Makaronai,
200 gramų -
Sojų faršas,
70 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnų laiškai,
1 saujelė -
Krapai,
1 saujelė -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis -
Provanso žolelės,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Makaronus išvirti al dente.
Sojos faršas užpilamas karštu vandeniu. Palaukiama kol išbrinks.
Morka sutarkuojama burokine tarka. Svogūnas supjaustomas smulkiai ir su morkomis apkepamas. Pridėti druskos, pipirų, suberti žoleles. Prieš baigiant kepti, sudėti makaronus. Įberti svogūnų laiškų ir krapų. Jeigu paragavus, atrodys, kad reikia daugiau prieskonių ar druskos, įdėti. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...