
Troškinti rauginti kopūstai
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 kilogramas | rauginti kopūstai |
2 vienetai | svogūnai |
30 gramų | aliejaus |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
2 žiupsneliai | juodieji pipirai |
2 žiupsneliai | lauro lapų |
2 žiupsneliai | bazilikas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Su prieskoniais išvirti kopūstus, nusunkti.
2.
Ant aliejaus pakepinti svogūnus, sudėti kopūstus, dar įberti prieskonių tokių pačių ir vis pamaišant troškinti apie 10 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinti brokoliai
-
Džambalaja
-
Porai su grybais
-
Troškinti griežčiai
-
Troškinta vėgėlė su grybais ir agurkais
-
Kopūstų troškinys
-
Grikių košė su daržovėmis
-
Sojos troškinys su pievagrybiais
-
Baravykai svogūnų padaže
-
Troškinys su soja (mėsa)
-
Troškinti porai
-
Karštos troškintos voveraitės
-
Troškinti rauginti kopūstai
-
Troškinti kopūstai
-
Rusiškai troškinti kazlėkai
-
Daržovių mišinys grietinės padaže
-
Karpis, šutintas aluje
-
Daržovių troškinys su makaronais
-
Šutintos morkos
-
Šutintas karšis
Troškinti rauginti kopūstai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Rauginti kopūstai,
1 kilogramas -
Svogūnai,
2 vienetai -
Aliejus,
30 gramų -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Juodieji pipirai,
2 žiupsneliai -
Lauro lapai,
2 žiupsneliai -
Bazilikas,
2 žiupsneliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Regina
Gaminimo eiga:
Su prieskoniais išvirti kopūstus, nusunkti.
Ant aliejaus pakepinti svogūnus, sudėti kopūstus, dar įberti prieskonių tokių pačių ir vis pamaišant troškinti apie 10 minučių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...