Troškinti rauginti kopūstai
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 kilogramas | rauginti kopūstai |
2 vienetai | svogūnai |
30 gramų | aliejaus |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
2 žiupsneliai | juodieji pipirai |
2 žiupsneliai | lauro lapų |
2 žiupsneliai | bazilikas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Su prieskoniais išvirti kopūstus, nusunkti.
2.
Ant aliejaus pakepinti svogūnus, sudėti kopūstus, dar įberti prieskonių tokių pačių ir vis pamaišant troškinti apie 10 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Troškintas sterkas
- Kuskuso troškinys
- Troškinti ankštiniai pipirai (paprikos)
- Makaronai su daržovėmis ir krevetėmis
- Troškinti grybai su bulvėmis
- Menkės ir kopūstų troškinys
- Troškinti daržovių suktinukai
- Keptos bulvės su grybais
- Daržovių troškinys su makaronais
- Pievagrybiai su žiedinias kopūstais
- Troškinys su ankštiniais pipirais
- Troškinti svogūnai su riebalais
- Žuvies troškinys
- Kelmučių kotletukai
- Rudmėsės svogūnų padaže
- Citrininiai ryžiai
- Švieži troškinti kopūstai
- Baklažanai su pomidorais ir sūriu
- Lynas, troškintas su kopūstais
- Grybai, troškinti baltajame vyne
Troškinti rauginti kopūstai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Rauginti kopūstai,
1 kilogramas -
Svogūnai,
2 vienetai -
Aliejus,
30 gramų -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Juodieji pipirai,
2 žiupsneliai -
Lauro lapai,
2 žiupsneliai -
Bazilikas,
2 žiupsneliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Regina
Gaminimo eiga:
Su prieskoniais išvirti kopūstus, nusunkti.
Ant aliejaus pakepinti svogūnus, sudėti kopūstus, dar įberti prieskonių tokių pačių ir vis pamaišant troškinti apie 10 minučių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...