
Troškinti rauginti kopūstai
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 kilogramas | rauginti kopūstai |
2 vienetai | svogūnai |
30 gramų | aliejaus |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
2 žiupsneliai | juodieji pipirai |
2 žiupsneliai | lauro lapų |
2 žiupsneliai | bazilikas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Su prieskoniais išvirti kopūstus, nusunkti.
2.
Ant aliejaus pakepinti svogūnus, sudėti kopūstus, dar įberti prieskonių tokių pačių ir vis pamaišant troškinti apie 10 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepti rauginti kopūstai
-
Amerikietiškas sūrio troškinys
-
Šutintos morkos su žirneliais
-
Karštieji kukurūzai su sviestu ir česnaku
-
Pomidorai su svogūnais
-
Šutintas karšis
-
Sojos kubelių daržovių troškinys
-
Rudmėsės svogūnų padaže
-
Šutintos morkos
-
Šutintas ungurys
-
Karpis, šutintas aluje
-
Ryžių troškinys su cukinijomis ir voveraitėmis
-
Pievagrybiai su ryžiais grietinės padaže
-
Troškinti kalmarai
-
Grybais įdaryti troškinti upėtakiai
-
Troškinti obuoliai su ryžiais
-
Karštieji kukurūzai su prieskoninėmis žolelėmis
-
Troškinys su ankštiniais pipirais
-
Bulvės su slyvomis ir abrikosais
-
Dvariškių troškinys
Troškinti rauginti kopūstai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Rauginti kopūstai,
1 kilogramas -
Svogūnai,
2 vienetai -
Aliejus,
30 gramų -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Juodieji pipirai,
2 žiupsneliai -
Lauro lapai,
2 žiupsneliai -
Bazilikas,
2 žiupsneliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Regina
Gaminimo eiga:
Su prieskoniais išvirti kopūstus, nusunkti.
Ant aliejaus pakepinti svogūnus, sudėti kopūstus, dar įberti prieskonių tokių pačių ir vis pamaišant troškinti apie 10 minučių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...