
Troškinti rauginti kopūstai
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 kilogramas | rauginti kopūstai |
2 vienetai | svogūnai |
30 gramų | aliejaus |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
2 žiupsneliai | juodieji pipirai |
2 žiupsneliai | lauro lapų |
2 žiupsneliai | bazilikas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Su prieskoniais išvirti kopūstus, nusunkti.
2.
Ant aliejaus pakepinti svogūnus, sudėti kopūstus, dar įberti prieskonių tokių pačių ir vis pamaišant troškinti apie 10 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Perlinės kruopos su grybais ir daržovėmis
-
Gardus daržovių troškinys
-
Marinuotų kalafiorų troškinukas
-
Lynas, keptas su džiūvėsėliais
-
Troškinti griežčiai
-
Lynas, troškintas su kopūstais
-
Karštieji kukurūzai su sviestu ir česnaku
-
Pievagrybiai kepti su česnaku
-
Troškintos bulvės
-
Troškinti kopūstai
-
Troškinti topinambai
-
Šutintas ungurys
-
Spageti su alyvuogėmis
-
Troškinti pievagrybiai
-
Plovas
-
Virtas karšis su obuoliais
-
Midijų troškinys su daržovėmis
-
Jūros lydeka Graikiškai
-
Virtas karšis
-
Cukinijų ir obuolių uogienė
Troškinti rauginti kopūstai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Rauginti kopūstai,
1 kilogramas -
Svogūnai,
2 vienetai -
Aliejus,
30 gramų -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Juodieji pipirai,
2 žiupsneliai -
Lauro lapai,
2 žiupsneliai -
Bazilikas,
2 žiupsneliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Regina
Gaminimo eiga:
Su prieskoniais išvirti kopūstus, nusunkti.
Ant aliejaus pakepinti svogūnus, sudėti kopūstus, dar įberti prieskonių tokių pačių ir vis pamaišant troškinti apie 10 minučių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...