Biskvitinis plokštainis "Kinder Milk Slice"
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
3 vienetai | kiaušiniai |
325 mililitrai | grietinėlės, 35% |
125 gramai | miltai |
175 gramai | cukrus |
5 gramai | kepimo milteliai |
40 gramų | kakava |
500 gramų | mascarpone sūris (arba Filadelfijos sūris) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Sumaišykite kiaušinius su 125 ml grietinėlės. Įberkite miltus bei kakavą, sumaišykite iki vientisos masės. Pridėkite 125 gr cukraus ir kepimo miltelius, viską gerai išmaišykite.
2.
Uždenkite skardą kepimo popieriumi, tolygiai paskirstykite tešlą kepimo formoje. Rekomenduojama kepimo forma: 36*28 cm. Kepkite orkaitėje 20 minučių prie 180 C laipsnių.
3.
Elektriniu plaktuvu suplakite mascarpone sūrį. Kitame inde atskirai suplakite elektriniu plaktuvu 200 ml grietinėlės su 50 gr cukraus. Suplaktą grietinėlę pridėkite prie mascarpone sūrio ir išmaišykite.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Gražusis obuolių pyragas
- Kakavinis varškės pyragas su kondensuotu pienu
- Obuolių pyragas su džemu
- Dešrelės tešloje
- Nykštukų pyragaičiai
- Rudeniškas moliūgų skanumynas
- Purus aviečių vyniotinis
- Šokoladinis cukinijų pyragas
- Morkų pyragas
- Morkų pyragas
- Tirolietiškas pyragas su abrikosais
- Pyragas "Obuoliukas"
- Pyragas su šonine ir alyvuogėmis
- Apelsininis pyragas
- Spalvotas varškės pyragas
- Veršienos pyragas, įdarytas pistacijomis ir ančių kepenėlėmis
- Miglės kakavinis pyragas
- Šokoladinis pyragėlis
- Šventinis keksas
- Obuolių pyragas su šokoladiniu užtepu
Biskvitinis plokštainis "Kinder Milk Slice"
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Grietinėlė, 35%,
325 mililitrai -
Miltai,
125 gramai -
Cukrus,
175 gramai -
Kepimo milteliai,
5 gramai -
Kakava,
40 gramų -
Mascarpone sūris, arba Filadelfijos sūris,
500 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
MyCulinaryCorner
Gaminimo eiga:
Sumaišykite kiaušinius su 125 ml grietinėlės. Įberkite miltus bei kakavą, sumaišykite iki vientisos masės. Pridėkite 125 gr cukraus ir kepimo miltelius, viską gerai išmaišykite.
Uždenkite skardą kepimo popieriumi, tolygiai paskirstykite tešlą kepimo formoje. Rekomenduojama kepimo forma: 36*28 cm. Kepkite orkaitėje 20 minučių prie 180 C laipsnių.
Elektriniu plaktuvu suplakite mascarpone sūrį. Kitame inde atskirai suplakite elektriniu plaktuvu 200 ml grietinėlės su 50 gr cukraus. Suplaktą grietinėlę pridėkite prie mascarpone sūrio ir išmaišykite.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...