Brokolinė košė
INGREDIENTAI:
800 gramų | brokoliai |
3 valgomieji šaukštai | sviestas |
2.5 valgomojo šaukšto | kvietiniai miltai |
0.5 stiklinės | pienas |
šiek tiek | česnakas |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Brokoliai išverdami, atvėsinami, sumalami. Miltai pakepinami svieste ir atskiedžiami sultiniu, kuriame virė brokoliai. Padažas užpilamas ant brokolių, pasūdoma, įdedama sutrinto česnako ir dar kaitinama 10—15 min. Patiekalas apibarstomas susmulkintais petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Grikių košė su dešrele ir avokadu
- Sorų kruopų košė
- Ryžių košė su obuoliais, razinomis ir cinamonu
- Avižinė košė su džiovintais vaisiais
- Virti žirniai
- Pievagrybių apkepas su bulvių koše
- Tarkuotų bulvių košė
- Avižinių dribsnių apkepas su obuoliais
- Ryžių košė su vaisiais
- Manų košė su vaisiais
- Kukurūzų kruopų košė
- Porai su ryžiais
- Bulvių košė su sūriu
- Moliūgų košė su medumi
- Kepta manų košė su pasukomis
- Manų košė su riešutais
- Svarainių ir manų putėsiai
- Puri ryžių košė
- Manų košė su moliūgu
- Lietuviška kopūstienė
Brokolinė košė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Brokoliai,
800 gramų -
Sviestas,
3 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
2.5 valgomojo šaukšto -
Pienas,
0.5 stiklinės - Česnakas
- Petražolės
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Brokoliai išverdami, atvėsinami, sumalami. Miltai pakepinami svieste ir atskiedžiami sultiniu, kuriame virė brokoliai. Padažas užpilamas ant brokolių, pasūdoma, įdedama sutrinto česnako ir dar kaitinama 10—15 min. Patiekalas apibarstomas susmulkintais petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...