
Brokolinė košė
INGREDIENTAI:
800 gramų | brokoliai |
3 valgomieji šaukštai | sviestas |
2.5 valgomojo šaukšto | kvietiniai miltai |
0.5 stiklinės | pienas |
šiek tiek | česnakas |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Brokoliai išverdami, atvėsinami, sumalami. Miltai pakepinami svieste ir atskiedžiami sultiniu, kuriame virė brokoliai. Padažas užpilamas ant brokolių, pasūdoma, įdedama sutrinto česnako ir dar kaitinama 10—15 min. Patiekalas apibarstomas susmulkintais petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ryžių košė su obuoliais, razinomis ir cinamonu
-
Grikiai termose
-
Kukurūzų kruopų košė
-
Bulvių košė su spirgučiais
-
Skani grikių košė
-
Žiedinių kopūstų tyrė
-
Žirnių ir bulvių košė
-
Ryžių košė
-
Žirnių tyrė
-
Bulvių košė
-
Biri perlinių kruopų košė
-
Perlinės kruopos su grybais ir daržovėmis
-
Graikiški spagečiai su malta mėsa
-
Kepti ryžiai
-
Špinatų tyrė
-
Kepta manų košė su pasukomis
-
Grikių košė su dešrele ir avokadu
-
Linksmoji bulvių košė
-
Avižinė košė su razinomis ir riešutais
-
Grikių košė su pievagrybių padažu
Brokolinė košė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Brokoliai,
800 gramų -
Sviestas,
3 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
2.5 valgomojo šaukšto -
Pienas,
0.5 stiklinės - Česnakas
- Petražolės
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Brokoliai išverdami, atvėsinami, sumalami. Miltai pakepinami svieste ir atskiedžiami sultiniu, kuriame virė brokoliai. Padažas užpilamas ant brokolių, pasūdoma, įdedama sutrinto česnako ir dar kaitinama 10—15 min. Patiekalas apibarstomas susmulkintais petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...