
Brokolinė košė
INGREDIENTAI:
800 gramų | brokoliai |
3 valgomieji šaukštai | sviestas |
2.5 valgomojo šaukšto | kvietiniai miltai |
0.5 stiklinės | pienas |
šiek tiek | česnakas |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Brokoliai išverdami, atvėsinami, sumalami. Miltai pakepinami svieste ir atskiedžiami sultiniu, kuriame virė brokoliai. Padažas užpilamas ant brokolių, pasūdoma, įdedama sutrinto česnako ir dar kaitinama 10—15 min. Patiekalas apibarstomas susmulkintais petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Desertinė grikių košė
-
Avižinių dribsnių košė su vaisiais
-
Vaivorikštinė bulvių košė
-
Melionų- manų košė
-
Manų košė su bananais
-
Bulvių košė su vištiena
-
Rytietiškas rizotas
-
Ruginė košė
-
Manų košė su obuoliais ir razinomis
-
Penkių grūdų košė su spirgučiu padažu
-
Pievagrybiai su ryžiais grietinės padaže
-
Žirnių tyrė
-
Manų košė su moliūgu
-
Grikių košė su pievagrybių padažu
-
Airijos bulvių košė
-
Biri perlinių kruopų košė
-
Žirnių ir bulvių košė
-
Saldi makaronų košė
-
Moliūgų ir obuolių košė
-
Perlinių kruopų košė
Brokolinė košė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Brokoliai,
800 gramų -
Sviestas,
3 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
2.5 valgomojo šaukšto -
Pienas,
0.5 stiklinės - Česnakas
- Petražolės
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Brokoliai išverdami, atvėsinami, sumalami. Miltai pakepinami svieste ir atskiedžiami sultiniu, kuriame virė brokoliai. Padažas užpilamas ant brokolių, pasūdoma, įdedama sutrinto česnako ir dar kaitinama 10—15 min. Patiekalas apibarstomas susmulkintais petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...