Brokolinė košė
INGREDIENTAI:
| 800 gramų | brokoliai |
| 3 valgomieji šaukštai | sviestas |
| 2.5 valgomojo šaukšto | kvietiniai miltai |
| 0.5 stiklinės | pienas |
| šiek tiek | česnakas |
| šiek tiek | petražolės |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Brokoliai išverdami, atvėsinami, sumalami. Miltai pakepinami svieste ir atskiedžiami sultiniu, kuriame virė brokoliai. Padažas užpilamas ant brokolių, pasūdoma, įdedama sutrinto česnako ir dar kaitinama 10—15 min. Patiekalas apibarstomas susmulkintais petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Karamelinė košė
-
Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
-
Citrininiai ryžiai
-
Ženšenio šaknies tyrelė
-
Avižinė košė su razinomis ir riešutais
-
Bulvių košė su vištiena
-
Žirnių tyrė
-
Slyvos manų kruopų košėje
-
Perlinių kruopų košė
-
Grikiai termose
-
Rabarbarų tyrė
-
Mango ir bananų tyrė
-
Kvietinė košė
-
Ryžių košė
-
Ryžių košė su obuoliais, razinomis ir cinamonu
-
Avižinių dribsnių košė su vaisiais
-
Avižinė košė su vaisiais
-
Manų košė
-
Bulvių košė su "lepeškom"
-
Ryžiai kiniškai su kukurūzais ir kalendromis
Brokolinė košė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Brokoliai,
800 gramų -
Sviestas,
3 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
2.5 valgomojo šaukšto -
Pienas,
0.5 stiklinės - Česnakas
- Petražolės
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Brokoliai išverdami, atvėsinami, sumalami. Miltai pakepinami svieste ir atskiedžiami sultiniu, kuriame virė brokoliai. Padažas užpilamas ant brokolių, pasūdoma, įdedama sutrinto česnako ir dar kaitinama 10—15 min. Patiekalas apibarstomas susmulkintais petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
