Bulves išvirti, virimo pabaigoje įdedant lauro lapelius bei druskos pagal skonį.
Nukošus pasilikti stiklinę nuoviro.
Kiaulienos lašinius smulkiai supjaustyti ir kepinti. Šiek tiek apkepus ir išsiskyrus riebalams, sumesti smulkintus svogūnus. Kepinti tol, kol svogūnai gražiai pagelsta, o lašinukai apskrunda.
Virtas bulves sutrinti trintuve, atskiesti nuoviru bei pienu. Įmaišyti svogūnus su spirgais, druska bei pipirais, dar kartą viską pertinti trintuve.
Valgyti tinka su bet kokia mėsa, žuvimi, daržovėmis.
Ypač skanu su raugintais kopūstais.

Bulvių košė su spirgais
INGREDIENTAI:
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
1 stiklinė | bulvių (nuoviras) |
šiek tiek | druska |
1.5 kilogramo | bulvių (nuoviras) |
0.5 stiklinės | pienas |
300 gramų | kiaulienos lašiniai |
2 vienetai | svogūnai |
3 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
RYŽIŲ KOŠĖ SU MOLIŪGU ŽVALIAM RYTUI
-
Ropių piure
-
Moliūgų-obuolių džemas
-
Slyvos manų kruopų košėje
-
Bolivinė balanda su brokolių ir pievagrybių padažu
-
Manų košė su vaisiais
-
Biri grikių košė
-
Sauliaus manų košė
-
Avižinė košė su karamelizuotais obuoliais
-
Manų apkepas su razinomis
-
Skani avižinė košė
-
Moliūginė manų košė su citrina
-
Avižinė košė su moliūgų tyre
-
Lęšių ir ryžių pikantiška košė
-
Desertinė grikių košė
-
Ryžių košė
-
Avižinė košė su džiovintais vaisiais
-
Linksmoji bulvių košė
-
Kukurūzų košė
-
Ryžių košė su obuoliais, razinomis ir cinamonu
Bulvių košė su spirgais
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Juodieji pipirai, malti
-
Bulvės, nuoviras,
1 stiklinė - Druska
-
Bulvės, nuoviras,
1.5 kilogramo -
Pienas,
0.5 stiklinės -
Kiaulienos lašiniai,
300 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Lauro lapai, lapeliai,
3 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves išvirti, virimo pabaigoje įdedant lauro lapelius bei druskos pagal skonį.
Nukošus pasilikti stiklinę nuoviro.
Kiaulienos lašinius smulkiai supjaustyti ir kepinti. Šiek tiek apkepus ir išsiskyrus riebalams, sumesti smulkintus svogūnus. Kepinti tol, kol svogūnai gražiai pagelsta, o lašinukai apskrunda.
Virtas bulves sutrinti trintuve, atskiesti nuoviru bei pienu. Įmaišyti svogūnus su spirgais, druska bei pipirais, dar kartą viską pertinti trintuve.
Valgyti tinka su bet kokia mėsa, žuvimi, daržovėmis.
Ypač skanu su raugintais kopūstais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...