Bulves išvirti, virimo pabaigoje įdedant lauro lapelius bei druskos pagal skonį.
Nukošus pasilikti stiklinę nuoviro.
Kiaulienos lašinius smulkiai supjaustyti ir kepinti. Šiek tiek apkepus ir išsiskyrus riebalams, sumesti smulkintus svogūnus. Kepinti tol, kol svogūnai gražiai pagelsta, o lašinukai apskrunda.
Virtas bulves sutrinti trintuve, atskiesti nuoviru bei pienu. Įmaišyti svogūnus su spirgais, druska bei pipirais, dar kartą viską pertinti trintuve.
Valgyti tinka su bet kokia mėsa, žuvimi, daržovėmis.
Ypač skanu su raugintais kopūstais.
Bulvių košė su spirgais
INGREDIENTAI:
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
1 stiklinė | bulvių (nuoviras) |
šiek tiek | druska |
1.5 kilogramo | bulvių (nuoviras) |
0.5 stiklinės | pienas |
300 gramų | kiaulienos lašiniai |
2 vienetai | svogūnai |
3 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kepti ryžiai
- Svarainių ir manų putėsiai
- RYŽIŲ KOŠĖ SU MOLIŪGU ŽVALIAM RYTUI
- Skani grikių košė
- Biri perlinių kruopų košė
- Manų košė su obuoliais ir razinomis
- Virti žirniai
- Vištiena su ryžiais
- Obuolių košė
- Bulviškienė
- Porai su ryžiais
- Aukso spalvos šilkinė moliūgų košė
- Avižinės košės pudingas
- Itališka manų kruopų sriuba
- Graikiškos bulvės
- Grikių košė su sūriu
- Žemaitiška žirnių košė su spirgais
- Citrininiai ryžiai
- Bulvių košė su sūriu
- Bulvių košė su grybais
Bulvių košė su spirgais
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Juodieji pipirai, malti
-
Bulvės, nuoviras,
1 stiklinė - Druska
-
Bulvės, nuoviras,
1.5 kilogramo -
Pienas,
0.5 stiklinės -
Kiaulienos lašiniai,
300 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Lauro lapai, lapeliai,
3 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves išvirti, virimo pabaigoje įdedant lauro lapelius bei druskos pagal skonį.
Nukošus pasilikti stiklinę nuoviro.
Kiaulienos lašinius smulkiai supjaustyti ir kepinti. Šiek tiek apkepus ir išsiskyrus riebalams, sumesti smulkintus svogūnus. Kepinti tol, kol svogūnai gražiai pagelsta, o lašinukai apskrunda.
Virtas bulves sutrinti trintuve, atskiesti nuoviru bei pienu. Įmaišyti svogūnus su spirgais, druska bei pipirais, dar kartą viską pertinti trintuve.
Valgyti tinka su bet kokia mėsa, žuvimi, daržovėmis.
Ypač skanu su raugintais kopūstais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...