Bulves išvirti, virimo pabaigoje įdedant lauro lapelius bei druskos pagal skonį.
Nukošus pasilikti stiklinę nuoviro.
Kiaulienos lašinius smulkiai supjaustyti ir kepinti. Šiek tiek apkepus ir išsiskyrus riebalams, sumesti smulkintus svogūnus. Kepinti tol, kol svogūnai gražiai pagelsta, o lašinukai apskrunda.
Virtas bulves sutrinti trintuve, atskiesti nuoviru bei pienu. Įmaišyti svogūnus su spirgais, druska bei pipirais, dar kartą viską pertinti trintuve.
Valgyti tinka su bet kokia mėsa, žuvimi, daržovėmis.
Ypač skanu su raugintais kopūstais.

Bulvių košė su spirgais
INGREDIENTAI:
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
1 stiklinė | bulvių (nuoviras) |
šiek tiek | druska |
1.5 kilogramo | bulvių (nuoviras) |
0.5 stiklinės | pienas |
300 gramų | kiaulienos lašiniai |
2 vienetai | svogūnai |
3 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pievagrybiai su ryžiais grietinės padaže
-
Bulvių košė
-
Bulvių košė su varške
-
Saldi makaronų košė
-
Kepti obuoliai
-
Skani grikių košė
-
Skani manų košė
-
Grikių desertiniai pusryčiai
-
Smaližių avižinė košė
-
Grikių košė su pievagrybių padažu
-
Karamelinė košė
-
Manų košė su riešutais
-
Grikiais įdaryta paprika
-
Porai su ryžiais
-
Perlinės kruopos su grybais ir daržovėmis
-
Špinatų tyrė
-
Perlinių kruopų košė
-
Manų košės kukuliai
-
Grikių rizotas
-
Sorų kruopų košė
Bulvių košė su spirgais
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Juodieji pipirai, malti
-
Bulvės, nuoviras,
1 stiklinė - Druska
-
Bulvės, nuoviras,
1.5 kilogramo -
Pienas,
0.5 stiklinės -
Kiaulienos lašiniai,
300 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Lauro lapai, lapeliai,
3 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves išvirti, virimo pabaigoje įdedant lauro lapelius bei druskos pagal skonį.
Nukošus pasilikti stiklinę nuoviro.
Kiaulienos lašinius smulkiai supjaustyti ir kepinti. Šiek tiek apkepus ir išsiskyrus riebalams, sumesti smulkintus svogūnus. Kepinti tol, kol svogūnai gražiai pagelsta, o lašinukai apskrunda.
Virtas bulves sutrinti trintuve, atskiesti nuoviru bei pienu. Įmaišyti svogūnus su spirgais, druska bei pipirais, dar kartą viską pertinti trintuve.
Valgyti tinka su bet kokia mėsa, žuvimi, daržovėmis.
Ypač skanu su raugintais kopūstais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...