Vidiutinio dydžio moliūgui nupjauname viršūnę, šaukštu išvalome vidų nuo sėklų, gerai nuvalome sieneles.
Į gautą moliūgo "indą" suberiame gerai perplautus ryžius (miežius, perlines ar kurias kitas kruopas), kubeliais supjaustytas morkas arba razinas, užpildant gautąjį indą iki pusės.
Uždengiam nupjautuoju dangčiu, dedam į orkaitę, įkaitintą iki 200C.
Kepant galima įpilti truputį pieno arba grietinėlės.
Jei moliūgas vandeningas, nieko pilti nereikia.
Perpjaunam moliūgą kartu su koše.

Ryžių košė moliūge
INGREDIENTAI:
1 vienetas | moliūgai |
šiek tiek | ryžiai (gali būti ir kitos kruopos) |
1 vienetas | morkos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žirnių tyrė
-
Puri ryžių košė
-
Gardi ir sveika rudųjų ryžių košė
-
Grikių košė su pievagrybių padažu
-
Manų košė su obuoliais ir razinomis
-
Svarainių ir manų putėsiai
-
Moliūgų-obuolių džemas
-
Bulvių košė su sūriu
-
Ženšenio šaknies tyrelė
-
Manų košė su vaisiais
-
RYŽIŲ KOŠĖ SU MOLIŪGU ŽVALIAM RYTUI
-
Pikantiški ryžiai su apelsinais
-
Slyvos manų kruopų košėje
-
Skani avižinė košė
-
Morkų košė su kiaušiniais
-
Manų apkepas su razinomis
-
Grikių gėlės
-
Lęšių ir ryžių pikantiška košė
-
Avižinės košės pudingas
-
Grikių košė su sūriu
Ryžių košė moliūge
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Moliūgai,
1 vienetas - Ryžiai, gali būti ir kitos kruopos
-
Morkos,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vidiutinio dydžio moliūgui nupjauname viršūnę, šaukštu išvalome vidų nuo sėklų, gerai nuvalome sieneles.
Į gautą moliūgo "indą" suberiame gerai perplautus ryžius (miežius, perlines ar kurias kitas kruopas), kubeliais supjaustytas morkas arba razinas, užpildant gautąjį indą iki pusės.
Uždengiam nupjautuoju dangčiu, dedam į orkaitę, įkaitintą iki 200C.
Kepant galima įpilti truputį pieno arba grietinėlės.
Jei moliūgas vandeningas, nieko pilti nereikia.
Perpjaunam moliūgą kartu su koše.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...