Vidiutinio dydžio moliūgui nupjauname viršūnę, šaukštu išvalome vidų nuo sėklų, gerai nuvalome sieneles.
Į gautą moliūgo "indą" suberiame gerai perplautus ryžius (miežius, perlines ar kurias kitas kruopas), kubeliais supjaustytas morkas arba razinas, užpildant gautąjį indą iki pusės.
Uždengiam nupjautuoju dangčiu, dedam į orkaitę, įkaitintą iki 200C.
Kepant galima įpilti truputį pieno arba grietinėlės.
Jei moliūgas vandeningas, nieko pilti nereikia.
Perpjaunam moliūgą kartu su koše.
Ryžių košė moliūge
INGREDIENTAI:
1 vienetas | moliūgai |
šiek tiek | ryžiai (gali būti ir kitos kruopos) |
1 vienetas | morkos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bulvių košė su spirgais
- Makaroniada
- Bulvių košė su "lepeškom"
- Graikiški spagečiai su malta mėsa
- Manų apkepas su razinomis
- Airijos bulvių košė
- Moliūgų-obuolių džemas
- Bulvių košė su spirgučiais
- Manų košė su obuoliais ir razinomis
- Lietuviška kopūstienė
- Grikių desertiniai pusryčiai
- Grikių košė su daržovėm
- Sūdytos rūgštynės žiemai
- Morkų košė su obuoliais
- Avižinė košė su karamelizuotais obuoliais
- Slyvos manų kruopų košėje
- Biri perlinių kruopų košė
- Žirnių tyrė
- Manų ir moliūgų košė
- Biri grikių košė
Ryžių košė moliūge
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Moliūgai,
1 vienetas - Ryžiai, gali būti ir kitos kruopos
-
Morkos,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vidiutinio dydžio moliūgui nupjauname viršūnę, šaukštu išvalome vidų nuo sėklų, gerai nuvalome sieneles.
Į gautą moliūgo "indą" suberiame gerai perplautus ryžius (miežius, perlines ar kurias kitas kruopas), kubeliais supjaustytas morkas arba razinas, užpildant gautąjį indą iki pusės.
Uždengiam nupjautuoju dangčiu, dedam į orkaitę, įkaitintą iki 200C.
Kepant galima įpilti truputį pieno arba grietinėlės.
Jei moliūgas vandeningas, nieko pilti nereikia.
Perpjaunam moliūgą kartu su koše.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...