Vidiutinio dydžio moliūgui nupjauname viršūnę, šaukštu išvalome vidų nuo sėklų, gerai nuvalome sieneles.
Į gautą moliūgo "indą" suberiame gerai perplautus ryžius (miežius, perlines ar kurias kitas kruopas), kubeliais supjaustytas morkas arba razinas, užpildant gautąjį indą iki pusės.
Uždengiam nupjautuoju dangčiu, dedam į orkaitę, įkaitintą iki 200C.
Kepant galima įpilti truputį pieno arba grietinėlės.
Jei moliūgas vandeningas, nieko pilti nereikia.
Perpjaunam moliūgą kartu su koše.
Ryžių košė moliūge
INGREDIENTAI:
1 vienetas | moliūgai |
šiek tiek | ryžiai (gali būti ir kitos kruopos) |
1 vienetas | morkos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Obuolių košė
- Žirnių ir bulvių košė
- Avižinė košė su džiovintais vaisiais
- Citrininiai ryžiai
- Kiaulienos troškinys su ryžiais
- Lešiai su džiovintais vaisiais ir riešutais
- Sauliaus manų košė
- Bulvių košė su vištiena
- Rytietiškas rizotas
- Avižinė košė su moliūgų tyre
- Skani grikių košė
- Tarkuotų bulvių košė
- Sveikuolių pusryčiai
- Bulvių kukuliai
- Avižinių dribsnių košė su vaisiais
- Manų košė su moliūgu
- Avižinių dribsnių apkepas su obuoliais
- Bulvių košė su varške
- Grikiais įdaryta paprika
- Perlinių kruopų košė su spirgučiais
Ryžių košė moliūge
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Moliūgai,
1 vienetas - Ryžiai, gali būti ir kitos kruopos
-
Morkos,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vidiutinio dydžio moliūgui nupjauname viršūnę, šaukštu išvalome vidų nuo sėklų, gerai nuvalome sieneles.
Į gautą moliūgo "indą" suberiame gerai perplautus ryžius (miežius, perlines ar kurias kitas kruopas), kubeliais supjaustytas morkas arba razinas, užpildant gautąjį indą iki pusės.
Uždengiam nupjautuoju dangčiu, dedam į orkaitę, įkaitintą iki 200C.
Kepant galima įpilti truputį pieno arba grietinėlės.
Jei moliūgas vandeningas, nieko pilti nereikia.
Perpjaunam moliūgą kartu su koše.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...