Vidiutinio dydžio moliūgui nupjauname viršūnę, šaukštu išvalome vidų nuo sėklų, gerai nuvalome sieneles.
Į gautą moliūgo "indą" suberiame gerai perplautus ryžius (miežius, perlines ar kurias kitas kruopas), kubeliais supjaustytas morkas arba razinas, užpildant gautąjį indą iki pusės.
Uždengiam nupjautuoju dangčiu, dedam į orkaitę, įkaitintą iki 200C.
Kepant galima įpilti truputį pieno arba grietinėlės.
Jei moliūgas vandeningas, nieko pilti nereikia.
Perpjaunam moliūgą kartu su koše.

Ryžių košė moliūge
INGREDIENTAI:
1 vienetas | moliūgai |
šiek tiek | ryžiai (gali būti ir kitos kruopos) |
1 vienetas | morkos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaulienos troškinys su ryžiais
-
Avižinių dribsnių košė su vaisiais
-
Grikių plovas su vištiena
-
Pievagrybių apkepas su bulvių koše
-
Melionų- manų košė
-
Moliūginė košė
-
Itališka manų kruopų sriuba
-
Manų košė su moliūgu
-
Bulvių košė su grybais
-
Virti žirniai
-
Manų košė
-
Manų košės kukuliai
-
Desertinė košė ir mažiems, ir dideliems
-
Morkų košė su obuoliais
-
Airijos bulvių košė
-
Moliūgų košė su medumi
-
Bulvių košė su varške
-
Perlinių kruopų košė
-
Arvydo paprasta grikių košė
-
Lęšių ir ryžių pikantiška košė
Ryžių košė moliūge
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Moliūgai,
1 vienetas - Ryžiai, gali būti ir kitos kruopos
-
Morkos,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vidiutinio dydžio moliūgui nupjauname viršūnę, šaukštu išvalome vidų nuo sėklų, gerai nuvalome sieneles.
Į gautą moliūgo "indą" suberiame gerai perplautus ryžius (miežius, perlines ar kurias kitas kruopas), kubeliais supjaustytas morkas arba razinas, užpildant gautąjį indą iki pusės.
Uždengiam nupjautuoju dangčiu, dedam į orkaitę, įkaitintą iki 200C.
Kepant galima įpilti truputį pieno arba grietinėlės.
Jei moliūgas vandeningas, nieko pilti nereikia.
Perpjaunam moliūgą kartu su koše.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...