Vidiutinio dydžio moliūgui nupjauname viršūnę, šaukštu išvalome vidų nuo sėklų, gerai nuvalome sieneles.
Į gautą moliūgo "indą" suberiame gerai perplautus ryžius (miežius, perlines ar kurias kitas kruopas), kubeliais supjaustytas morkas arba razinas, užpildant gautąjį indą iki pusės.
Uždengiam nupjautuoju dangčiu, dedam į orkaitę, įkaitintą iki 200C.
Kepant galima įpilti truputį pieno arba grietinėlės.
Jei moliūgas vandeningas, nieko pilti nereikia.
Perpjaunam moliūgą kartu su koše.
Ryžių košė moliūge
INGREDIENTAI:
| 1 vienetas | moliūgai |
| šiek tiek | ryžiai (gali būti ir kitos kruopos) |
| 1 vienetas | morkos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Perlinės kruopos su grybais ir daržovėmis
-
Ryžių košė
-
Lešiai su džiovintais vaisiais ir riešutais
-
Bulvių košė su vištiena
-
Graikiškos bulvės
-
Grikiai su vištiena
-
Žiedinių kopūstų tyrė
-
Manų apkepas su razinomis
-
Bulvių košė
-
Grikių desertiniai pusryčiai
-
Avižinės košės pudingas
-
Vištiena su ryžiais
-
Ryžiai kiniškai su kukurūzais ir kalendromis
-
Kukurūzų kruopų košė
-
Perlinių kruopų košė su tunu
-
Pikantiški ryžiai su apelsinais
-
Ryžiai su kiaušiniais
-
Avižinė košė
-
Manų košė su bananais
-
Žirnių tyrė
Ryžių košė moliūge
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Moliūgai,
1 vienetas - Ryžiai, gali būti ir kitos kruopos
-
Morkos,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vidiutinio dydžio moliūgui nupjauname viršūnę, šaukštu išvalome vidų nuo sėklų, gerai nuvalome sieneles.
Į gautą moliūgo "indą" suberiame gerai perplautus ryžius (miežius, perlines ar kurias kitas kruopas), kubeliais supjaustytas morkas arba razinas, užpildant gautąjį indą iki pusės.
Uždengiam nupjautuoju dangčiu, dedam į orkaitę, įkaitintą iki 200C.
Kepant galima įpilti truputį pieno arba grietinėlės.
Jei moliūgas vandeningas, nieko pilti nereikia.
Perpjaunam moliūgą kartu su koše.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
